Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kvetinka18 fuha tak tomu nechapem. Ja som tiez mala slabu čiaru pri prvom tehu ale vzdy silnela. A nevies skocit na gynekologiu aby ti vzali krv?
baby je nejaka sanca zeby som 3dni po pozitivnom ovulacnom teste este otehotnela? 😀 lebo buduci mesiac nam to zase vychadza na chatu kde bude s nami svokra 🙄
@veroniq85 ja som na dovolenke akurát a potom sa vraciam naspat do uk a tam tehotenstvo riesia az od 12. tyzdna. Cize si nijak nepomozem. Stane sa co sa ma stat 🙂
@kvetinka18 aha no tak treba počkať ako sa to bude vyvíjať. Skus otestovat zajtra alebo o par dni neskor. Drzim palce. Ale pokial sa ti nespustí ms tak by to malo byt na dobrej ceste
@kvetinka18 je dobre vediet ze je tu niekto z UK kto sa snazi! :D
@martinaj moja ešte krvácaš?lebo ja hej aj ked nie tak moc už ale som zvedavá do kedy,dnes mazačal dost boliet lavý vaječník od clostilu som teda zvedavá kedy bude ovu
Ahojte babule, dlho som rozmýšľala, či sa pridať, ale som tu...nech cítim podporu u tých, ktorí tomu rozumejú <3 Takže snažilkujme 😝
@kristinka95 ja tam nieco vidim.😀
@kakatulik len ci to nieje kanalik :(
@kristinka95 mne sa to zda ruzove.

Na ja zase nic.. dnes 1dc este o dva dni skor 😢