icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

patka33
19. jún 2016

@kakatulik kyselinu listovu v akej podobe? inofolic?

calmmeadow
19. jún 2016

@monika2101 Škoda 😒 tak pokračujeme ďalej,raz sa to podarí 🙂

kakatulik
19. jún 2016

@patka33 nie normalnu Acidum folicum v tabl.forme 800mg. A ak to chces mat vo forme inofolicu,zozen si k tomu Inositoj. Vyde ta to urcite lacnejsie.

patka33
19. jún 2016

@kakatulik ma to iste ucinky? lebo brala som pol roka inofolic a nic

kakatulik
19. jún 2016

@patka33 vies co kys.listova,resp.jej metabolat Metfolin,alebo tak nejak je dolezita pri krvotvorbe a spravnom vyvine bambinka. To asi az tak velmi na otehu nie. a ten inozitol podporuje kvalitu a dozrievanie vajicok. Ta KL je dolezita si myslim.

simisk
19. jún 2016

@aluska2999 nic si z toho nerob ze nikto nechape to ze si teho.Ja ked som zostala teho pred 10rokmi,rano som volala doky ze teda mi meska kamoska mrcha a ze ale mam velke bolesti ze isto dostanem.Tak ze aby som prisla poobede ked pojdem z roboty.Prisla som,urobila kuk do mna a jupiiii zagratulovala mi,vypisala hned knizku(co sa teda cudujem ale fakt hned v ten den mi dala tehotensku knizku)ani krv nebrala a poslala ma na sono.Tam ma vypoklonkovali ze aka mudra dr.ma poslala hned na sono ze co tam maju oni vidiet,ze sak tam este nic neni vidiet a hned sa pustili aj do toho ze ci je normalna ze mi vypisala aj knizku.Tak som s placom volala dr.ze co mi teda povedali,ze teda som v pomikove ze co teda ze ci teda som vobec teho.Tak mi povedala ze mam na nich kaslat,ze aby som jej verila ze jej staci ked sa na mna pozrela a hned vedela ze som teho,ze na to ma diplom aby zistila ze zena je teho.A to som musela teda byt urcite este ulne niekde na zaciatku,mozno 4-5tt.O dva tyzdne mi kazali prist znovu na sono,ale zase tam boli mudri ze uz je vidno ze tam nieco je,ale ze este stale nieje vidno ci je to plod.Tak o dva tyzdne znovu a uz potom boli aj odozvy srdiecka.Tak az potom vlastne mi padol kamen zo srdca ze teda som teho.Ale moja dr.mi opakovala cely cas to iste....Simona vermi,pozrem vidim.A dokonca nas sused(a ten nieje teda vobec doktor)ten to vraj vedel ze som teho este skor ako som zistila ze mi meska menzes.Isla som z roboty a stal na balkone so zenou a hovori jej:pocuvaj pozri na Simonu,neni ona tehotna.Este zena mu hovori,prestan nerob klebety.A ked som im o tyzden oznamila ze som teho tak sa isli posrat od smiechu,ze oni to vedeli.Tak neboj,ver svojmu dr.Vsetko bude dobre,drzim palce 💖

junacik
19. jún 2016

@aluska2999 ahoj, a koľko dňový cyklus si zvykla mať normálne? ďakujem

renimac
19. jún 2016

@butterfly333 ahoj zlatko, ako prosim uzivas VMK? Dnes mi konecne dorazila, zabudla som ju minuly cyklus u maminy.

patka33
19. jún 2016

@renimac po skonci ms az do zaciatku ms

blanch12
19. jún 2016

@kakatulik obraciam sa na teba s otazkou - lebo sa v tom vyznas 😀...ja som tych vitaminov a liekov velmi nepobrala..jedine co som brala fakt poctivo bol nosifol - 5 mesiacov..kezde som nepozorovala absolutne ziadne zmeny - prestala som za to vyhadzovat peniaze...no a teraz som sa rozhodla, ze kym sa dostanem k tej VMK tak si idem nasadit aspon KL a naozaj ju brat - nielen ked si spomeniem..a teraz ta otazka - je mozne, ze nemam vobec ziadny hlien preto lebo to beriem?..aby som nevyzerala smiesne 🙂...nic som nezmenila ci v strave alebo piti alebo lieky alebo vitaminy...nic..len tu KL..nikdy som s tym problem nemala, ale druhy mesiac - nic...po cervenej asi tri dni trochu a potom...sucho ☹ ...tak len ci by to mohlo mat nejaky suvis...dakujeeeem 🙂

butterfly333
19. jún 2016

@renimac presne po skončení ms do dalšej ms,ja som ešte dnes dobrala poslednu davku už viac nemám budem musiet aj ja obj aj inofolic a od dalšieho začnem znova snad to pomože a zadarí sa.

renimac
19. jún 2016

@patka33 @butterfly333 dakujem baby, snad pomoze. A nalacno?

patka33
19. jún 2016

@renimac rano nalacno vecer hodinu po veceri

butterfly333
19. jún 2016

@renimac ja som davala rano nalačno a večer pred spaním tesne.

renimac
19. jún 2016

@patka33 aha, to treba 2x denne? Bojim sa tej chuti 😀.

patka33
19. jún 2016

@butterfly333 a zatial nic?

patka33
19. jún 2016

@renimac ja som to skusala ked mi to doslo chut to nema moc lakavu taku stiplavu :( ja skusim gynex kvapky

butterfly333
19. jún 2016

@renimac moja je to ozaj hnusne ja som sa z nej dnes rano skoro pogrcala a to už beriem druhy cyklus,no pomohlo mi to k tehu ale ako vieš neskončilo to dobre ,no aj tak si ku ešte kupim aj ked nechutí, 😝

renimac
19. jún 2016

@butterfly333 tak skusit skusim, ale zazraky si neslubujem. Ale ze je dobra aj na ine veci. Tak aspon budem krajsia 😀.

butterfly333
19. jún 2016

@patka33 ako nič?či pomohla?jasom to brala asi 3týždne a podarilo sa tehu ale minulu nedelu som potratila 😢

butterfly333
19. jún 2016

@renimac ano moja ona pomáha aj na ine veci

patka33
19. jún 2016

@butterfly333 ach toto mi je velmi luto necita a nepise sa to moc dobre ja idem kasicku a gynex kvapky skusit prvykrat po roku s nieco by sa mohlo zadarit

butterfly333
19. jún 2016

@patka33 nám sa konečne po dvoch rokoch zadarilo no ale skončilo to v 6tt ,ja som brala aj gynex a femigard aj femi kvapky od valoviča,ale tento predošlí cyklus som brala inofolic a vMk a podarilo sa.

patka33
19. jún 2016

@butterfly333 mozem aj kasicku aj kvapky naraz?

butterfly333
19. jún 2016

@patka33 ano ja myslím že sa može.

junacik
19. jún 2016

@butterfly333 prosím Ťa jako často a jako dlho si brala FEMI kvapky? ďakujem

butterfly333
19. jún 2016

@junacik ja som vybrala dve flaštičky neviem už či to bolo 2x12 kvapiek tuším.

patka33
19. jún 2016

@butterfly333 tak uvidime co to spravi od zajtra idem nato 🙂 asi nevies ake to ma ucinky kolko cca mesiacov to musim brat moze sa zadarit este aj tento cyklus?

junacik
19. jún 2016

@butterfly333 ďakujem, tak je to aj na obale🙂 dúfam, že sa Vám opäť zadarí

butterfly333
19. jún 2016

@patka33 tak snád sa zadarí hned ako u koho ja som bola 4.4 na laparke aj hysteroskopii potom prišla ms a po ms som brala VMk aj inofolic a zadarilo sa no uvidím či sa aj teraz zadarí dufam že nebudem musiet zas dva roky sa snažit,teraz som 10Dc,