Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@aluska2999 tie testy mas stale slabe a ak bola krv negativna.... klamat nechcem. Ale zazraky sa deju, takze nadej tu stale je.
@kotatko1232 ved prave - a preto kupujem aj ja v lekarni, to som pisala na margo toho ze v nalevovych vreckach su zamiesane ine bylinky, lebo do nich nevidis... tak isto zamiesane mozu byt v sypanom caji - lebo tam tiez nevies rozlisit ktora susena rastlina je ktora 🙂
@monilik JA SOM to kupila v lekarni.lekarnicka mi ho odporucila ze vela ludi berie tento...
@renimac už sa bojím už ma stres ma v hrsti
@aluska2999 a UZV ti nerobili? 😕 podla vysky sliznice ti doky povie ci je mozne teho ci nie
@monilik videl tam malú bodku tu mi aj ukazoval o menzese nič nepovedal ale bojím sa
@aluska2999 aha ano pamatam si ze si to pisala, uz som mimo obraz... 😒 aj tak je velmi divne ze teho test mas pozitivny a krvne testy negativne? ved z krvi sa skor da zistit teho ako z testov... ?
velmi drzim palce nech vsetko dobre dopadne!
@aluska2999 ale veď ja tam vidim dusikov, už sa tolko nemuč a počkaj do piatku🙂
@junacik strašia ma tu zenusky že biochém.tehu :'(
@aluska2999 ja som mala toto iste ☹ test silnel do urciteho dna a pozom zrazu prisla ms a hcg kleslo a testy boli biele...drzim palce nech to u teba je ine
@aluska2999 mysli pozitívne, no je pravda že nevieš kedy si mala ovuláciu tak je to tazke takto odhadnut, ale mysli pozitivne a do piatka si to uzivaj a snaz sa na to nemysliet🙂
@junacik je to ťažké ale pokúsim sa
@megica33 a doktor dačo videl?
@aluska2999 mňa to tiež caka, do piatku budem cakat ci pridu kramy a ak nie tak budem testovat, takze nie si sama🙂
@aluska2999 nebola som na utz...mne vyslo hcg 10,6 takze prv mi zagratulovala a ze o 2tt mam prist...no zial prisla mrcha o2 dni :-/
@megica33 ja som bola videl len malú bodku teraz piatok znovu sono no testy stále také

@kakatulik studena maternica je podla cinskych doktorov nazyvana maternica, kde optimalna teplota vystelky maternice je nizzsia a prostredie v maternici je viac zasadite(ci kysle, uz nepamatam) a tym aj ked sa oplodnene vajicko do maternice dostane, tak sa v maternici neuchyti a odumrie.