Dobrý gynekológ v Prešove a okolí

paja003
20. jún 2017

Ahojte, prosím Vás, viete mi poradiť dobrého gynekológa v PO, príp. okolie? Taký, aby bol dôsledný a neposielal nás hneď do CAR. Chcela by som, aby mi urobil podrobnejšie vyšetrenia, než len výsledky z preventívnej prehliadky. Existuje niekto taký v PO? Ďakujem za Vaše skúsenosti.

etinel
21. jún 2017

Ja chodim ku Dr.Dzurilla,podla mna a aj podla zatial doterajsich info,patri medzi tych najlepsich ;)

paja003
autor
21. jún 2017

@etinel Ďakujem 🙂 pozerám, že Ty máš tesne pred pôrodom. Pomohol práve lekár, či ste mali bezproblémové otehotnenie?

zuzik1985
6. jan 2018

K základu otázky,koho považujem v PO za dobrého gynekológa môžem tiež "hlasovať" za MUDr. Dzurilu-je to môj piaty gynekológ,tak už som si stihla urobiť trochu prehľad 😀 Keďže som si prešla aj rôznymi zdravotnými problémami a dlhodobo riešim snahu o otehotnenie,spĺňa moje predstavy o dobrom a precíznom diagnostikovi a zároveň má veľmi citlivý prístup.Za seba si myslím,že pri dlhodobej snahe o otehotnenie asi nie je žiaden gynekológ nejako viac "špecializovanejší",tak či tak si žena resp. pár musí hľadať v tejto problematike hlavne sám.

anickadusicka13
6. jan 2018

Co ja viem tak ten Dzurila urobi, len co ma , nic naviac, znama mala problem s prsnikami, tak sa s nou ani nebavil, povedal,ze on "ma" vsetko v poriadku, a zech si to riesi s niekym inym, ze dost arogantny, a z ludskeho hladiska nic moc ...

paja003
autor
8. jan 2018

Ja som začala chodiť k Smolkovi. Celkom fajn prístup zatiaľ. Ale spravil mi tiež len základné vyšetrenia a objednal ma na laparku.

ebi88
8. jan 2018

Ja som chodila knsmolkovi ale on nerobi poradne pre tehu, tak som sla k dzurilovi. Za mna spokojnost, kazde vysetrenie, poradna v pohode, citila som sa velmi dobre u neho, bol aj moj porodnik, tak isto spokojnost. Neviem co sa mysli tym “robi len co ma nic na viac”, ved nemoze robit nieco conpod neho nespada, co ma robit, robi dobre.

zuzik1985
8. jan 2018

Nejdem tiež obhajovať zaslepene prístup Dzurilu,každý sme stále len človek a teda každý robíme niekedy chyby.K problému vyšetrovania prsníkov viem,že ani 1 z lekárov na tejto ambulancii to nevykonáva,vždy mi vypíšu výmenný lístok a objednávam sa k odborníkovi na ultrazvuk,čo mne osobne najviac vyhovuje,pretože mi je to jednak trochu trápne nechávať sa prehmatávať lekárom a tak či tak,ak by mi tam našiel nejakú hrčku,poslal by ma na podrobnejšie vyšetrenie na ultrazvuk,takže takto to mám jasné hneď.
Chodím striedavo k Smolkovi aj Dzurilovi-obaja vyšetrujú dôkladne,Smolko je výborný operatér, ktorý ma operoval už 4x a urobil výbornú robotu,čo sa ale týka osobného prístupu volím v poslednej dobe Dzurilu,lebo sa mi zdá taktnejší a s ľudskejším prístupom,ale možno som aj ja trochu viac citlivejšia kvôli zdravotným problémom...

janina14
23. jan 2018

Aj ja si hladam gynekologa v PO, a dve z dvoch opytanych odporucili Dr. Olejara. Nepoznate nahodou?

ebi88
23. jan 2018

@zuzik1985 aj moju mamu operoval a bola spokojna. On vela nenarozprava, ale neznamena ze nevie, proste je taky. Treba sa iniciativne pytat.

zuzik1985
23. jan 2018

@ebi88 Plne súhlasím so všetkým ;) a s iniciatívnym pýtaním sa nemám najmenší problém :P

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre