icon

Dojčiace snažilky

magic08
18. mar 2012

Ahojte. Nenašla som nikde tému, ktorá by sa venovala vylucne dojčiacim mamičkám, snaziacim sa o druhé, tretie, štvrte,... bábo. Moja dcérka bude mať o chvíľku 2 rocky a stále je dojcena, prvú mrchu od pôrodu som dostala po 21 mesiacoch a odvtedy sa snažíme aj keď ani predtým sme sanechranili. Túžba po druhom mimo rastie, no odstaviť dcérku kvôli tomu nechcem. Nájde sa mamina, ktorá jena tom rovnako ako ja, na gumenú rád, nápadov a skúsenosti?

Strana
z4
ferdik4
21. jan 2013

Ja to mam teraz take cudne, lebo ja mam kazdych 21-23 dni. Momentalne priznaky nemam, ale aj tak skusame. Ved za pokus nic nedas. Aj ked by sme dnes mali nieco riesit a nevidim to ruzovo, lebo mala ma hnacku a vracia.

saranata
21. jan 2013

@magic08 ahoj tak ja som byvala dojčiaca snazilka, ktorej sa podarilo, a doma mame už 5 mesačne babatko , sledovala som si ovulu , merala BT ,podla priznakov som uz vedela kedy presne ju mam , cyklus som mala vselijaky kedze mi aj stítna zlaza blbne ,ale poradilo sa , tehu bolo bezproblemove , dojčíme sa dodnes tandemovo 🙂
mooc drzim palce urcite sa podari 😉

1katkas
21. jan 2013

tak aj mne sa podarilo 🙂 kojila som uz iba v noci..ako som zistila, ze som tehotna, tak som s kojenim prestala

magic08
autor
22. jan 2013

@saranata dakujem, aj za odpoved, no uz sa zadarilo, mame nieco vyse 2 tyzdnov... tiez dojcime tandem 🙂

saranata
22. jan 2013

Super gratulujeeem

demeeri
2. feb 2013

Ahojte.Stále dojčím a chceli by sme skúsiť druhé bábo.Menzes nemám ,ale ani nečakám lebo som to vlastne nikdy predtým nemala.Brala som tabletky na úpravu cyklu celý život.Existujú také hormonálne tabletky čo sa môžu aj počas dojčenia brať aby som teda mala ovulácie?Asi by mi lekár vedel poradiť,že? Nenájde sa tu medzi vami niekto kto mal podobný problém?

adika_pl
18. feb 2013

@demeeri ja som mala tiež vždy rozhadzany cyklus a teraz aj 3-4 mesiace nič. Vôbec neviem, podľa čoho sa orientovať...
A beriete/brali ste niečo, co Vám pomáhalo(caje, vitamíny a tak)?

demeeri
18. feb 2013

@adika_pl Práve rozmýšlam že by som skúsila aj ja FEMI kvapky.Sú vraj veľmi dobré na vaječníky,na ovuláciu.Každá to veľmi chváli.

cabby88
18. feb 2013

@demeeri tie femi kvapky sa pri kojeni mozu?Su prirodne?Ja kojim 16mesiacov,menzes este vobec nemam a v podstate aj pred tehu chodil bud dva krat do mesiaca,alebo raz za styri mesiace-uplne zle.. ;)

demeeri
18. feb 2013

@cabby88 Práve že neviem.Chcem to tiež zistiť.Jedna baba mi písala že berie tie kvapky ale ona už dávno má menzes spať.ja som ešte nedostala vôbec.Dojčenie nechcem ešte skončiť.Myslím že je to v pohode,že by sa dalo.Je to čisto prírodné.

maria.vinea
20. feb 2013

@vejula
ja by som tiez chcela druhe ale menzes es nemam a maly ma pol roka ..

penelope999
21. feb 2013

Baby nestrašte! :D Môj syn má 16 mes. , stále ho kojím v noci aj cez deň a tento mesiac mám v pláne otehotnieť :D Dúfam, že to naozaj nebude také zložité a podarí sa to a keď nie teraz,tak dúfam do pol roka :D A moja kamarátka dojčila 2 roky a v pohode otehotnela aj počas dojčenia 🙂

nibiru
19. mar 2013

taak babule po po 6mesiacoch nedojcenia to vizera že možno sa zadarilo :o) teraz som brala prvy cyklus fytosojú ( pri dojčení fytosoja nezabrala) tak drže palce 😀 umna asi fakt robil šarapatu ten prolaktín :o(

bazoskaa
14. máj 2014

ahojte chcem oživiť túto tému nakolko dojčím a radi by sme ešte jedno miminko tak budem rada ak sa tu s podobným plánom nájde 🙂

nelca83
14. máj 2014

@bazoskaa ahoj, ja mam 19mesacneho vymyselnika a dojcime sa v noci vobec alebo max 1x a cez den si trosku cucne tak 4-5x...v januari tohoto roka mi prisla 1.ms po porode,feb,mar normalne pravidelne ms a odvtedy nic ani spinenie, testy negativne, tak sa snazime dalej🙂

jonki
14. máj 2014

@bazoskaa ja som otehotnela pocas dojcenia, dojcila som pocas tehu a potom 8 mesiacov som dojcila obe dcerky tandemovo az do prirodzeneho odstavenia starsej 😉

bazoskaa
14. máj 2014

@nelca83 ahoj aj to riešiš nejak cez gyndoša ked ms nič nechodí ?

nelca83
14. máj 2014

@bazoskaa uz to idem riesit, dalsi stvrtok som objednana...🙂

xlolax80
22. máj 2014

Baby, a ako ste zistili, ze ste tehotne pocas dojcenia? Ake priznaky ste mali?

Strana
z4