Dojčiace snažilky
Ahojte. Nenašla som nikde tému, ktorá by sa venovala vylucne dojčiacim mamičkám, snaziacim sa o druhé, tretie, štvrte,... bábo. Moja dcérka bude mať o chvíľku 2 rocky a stále je dojcena, prvú mrchu od pôrodu som dostala po 21 mesiacoch a odvtedy sa snažíme aj keď ani predtým sme sanechranili. Túžba po druhom mimo rastie, no odstaviť dcérku kvôli tomu nechcem. Nájde sa mamina, ktorá jena tom rovnako ako ja, na gumenú rád, nápadov a skúsenosti?
@magic08 ahoj tak ja som byvala dojčiaca snazilka, ktorej sa podarilo, a doma mame už 5 mesačne babatko , sledovala som si ovulu , merala BT ,podla priznakov som uz vedela kedy presne ju mam , cyklus som mala vselijaky kedze mi aj stítna zlaza blbne ,ale poradilo sa , tehu bolo bezproblemove , dojčíme sa dodnes tandemovo 🙂
mooc drzim palce urcite sa podari 😉
tak aj mne sa podarilo 🙂 kojila som uz iba v noci..ako som zistila, ze som tehotna, tak som s kojenim prestala
Super gratulujeeem
Ahojte.Stále dojčím a chceli by sme skúsiť druhé bábo.Menzes nemám ,ale ani nečakám lebo som to vlastne nikdy predtým nemala.Brala som tabletky na úpravu cyklu celý život.Existujú také hormonálne tabletky čo sa môžu aj počas dojčenia brať aby som teda mala ovulácie?Asi by mi lekár vedel poradiť,že? Nenájde sa tu medzi vami niekto kto mal podobný problém?
@vejula
ja by som tiez chcela druhe ale menzes es nemam a maly ma pol roka ..
Baby nestrašte! :D Môj syn má 16 mes. , stále ho kojím v noci aj cez deň a tento mesiac mám v pláne otehotnieť :D Dúfam, že to naozaj nebude také zložité a podarí sa to a keď nie teraz,tak dúfam do pol roka :D A moja kamarátka dojčila 2 roky a v pohode otehotnela aj počas dojčenia 🙂
taak babule po po 6mesiacoch nedojcenia to vizera že možno sa zadarilo :o) teraz som brala prvy cyklus fytosojú ( pri dojčení fytosoja nezabrala) tak drže palce 😀 umna asi fakt robil šarapatu ten prolaktín :o(
ahojte chcem oživiť túto tému nakolko dojčím a radi by sme ešte jedno miminko tak budem rada ak sa tu s podobným plánom nájde 🙂
Baby, a ako ste zistili, ze ste tehotne pocas dojcenia? Ake priznaky ste mali?

Ja to mam teraz take cudne, lebo ja mam kazdych 21-23 dni. Momentalne priznaky nemam, ale aj tak skusame. Ved za pokus nic nedas. Aj ked by sme dnes mali nieco riesit a nevidim to ruzovo, lebo mala ma hnacku a vracia.