icon

Doktor mi povedal, že bábätku nebije srdiečko

wiwihc
3. máj 2018

Ahojte dievčatá,
chcem sa spýtať, či máte niektorá podobnú skúsenosť. Včera som bola u gynekológa, pretože mi menštruácia mešká 29 dní a robila som si tri tehotenské testy ktoré mi vyšli pozitívne. Išla som k nemu s tým, že určite mi vystaví tehot. knižku. Na sone bábätko hneď našiel, no povedal mi že mu nepočuje biť srdiečko. Podľa menštruácie mám byť v 8 týždni, ale že podľa sona je drobec veľký na 6 týždnov. A že už teraz by sme mali počuť naisto tlkot srdiečka. No potom si niečo pomrmlal že plod má iba 2 mm, čiže nemusí byť ešte nič počuť a objednal ma zase o 2 týždne, že musíme pozrieť či plod podrástol. Povedala som mu, že minulý týždeň som chytila chrípku, mala som 38,5 C horúčku, ale bola som na pohotovosti, hneď mi nasadili Paralen od horúčky a Rovamycine 3000. Hneď povedal, že to môže byť dôležitý faktor ktorý možno malé ovplyvnil.
Trápi ma, že nie som určite prvá ani posledná ktorá prechladla v prvom trimestri a hneď mi povie, že možno malé je odumreté. Máte aj vy niektorá s takýmto niečim skúsenosť? Ďakujem za každú odpoveď ...

Strana
z3
wiwihc
autor
4. máj 2018

@katka48 Ahoj, nie nejde mi o to počuť tu iba dobré správy, ale poradiť sa, či sa to niektorej z vás stalo. Pretože ja nemám tehotné kamarátky, a nikdy som nepočula o tom že srdiečko nemusí byť hneď pri návšteve lekára počuť. A ani on mi to nevysvetlil. Nebiť internetu a vás ktoré mi tu píšete že to tak môže byť nemala by som žiadne info a už by som bola vyplašená viac ako som teraz 🙂

wiwihc
autor
4. máj 2018

@matilda1990 Takže to môže znamenať, že aj keď ma doktor vyplašil že to môžem mať odumreté a mám čakať 2 týždne, ale bruško ma pobolieva tak budem veriť že rastieme 🙂 Ďakujem pekne za správu 🙂

wiwihc
autor
4. máj 2018

@tinka0000 Potom nás informuj ako si dopadla u doktora 🙂 Budeme sa tešiť na dobré správy 🙂

tinka0000
4. máj 2018

@wiwihc dakujem za podporu

ebi88
7. máj 2018

Tehu knizka aj tak az po 10tt sa dava.
A moze byt ze uvidi srdiecko neskor. Nestresuj, uz nic nezmenis. Uvidis.

bibi14031996
29. máj 2018

Ahoj tak ako si dopadla

wiwihc
autor
30. máj 2018

@bibi14031996 Ahoj, no nakoniec to bol MA :( už mám po všetkom, odmietla som kyretáž, vyčistila som sa doma sama. A ty ako?

bibi14031996
30. máj 2018

My sa len snažime o babo teraz som po lp cyst a prefuk vajcovodov tak uvidime snad sa už konečne podari a neboj držim ti palce nech čim skor sa aj tebe podari

wiwihc
autor
30. máj 2018

@bibi14031996 Tak isto držím palčeky aj ja tebe! Kamarátka tiež bola na prefukoch a teraz sa jej už podarilo a majú malinkého! 🙂

bibi14031996
1. jún 2018

No mi sa už 2 roky snažime tak snad sa teraz už podari

Strana
z3