Domáci test plodnosti
Ahojte,
dnes som si urobila domáci test plodnosti. Trošku sa bojím reakcií vás, mladších, čo na to poviete.
O dva týždne oslávim 48 rokov.
Ale i tak ma zaujímajú vaše názory.

A nebude to už jednoducho predzvesť menopauzy? Keď v takom veku vynecháva MS
@bylinka25 podľa testu si ešte plodná ,ale tieto testy niesu až tak spoľahlivé ,ak by si chcela ešte bábo ideálne vyšetriť hormonalny profil a vieš na čom si 🙂
PS : vy komentujúce ste tu tak vtipné a premudrele až to pekne není 🤦🏻♀️🤦🏻♀️nič také strašné sa neopýtala a keď nemáte čo povedať tak lepšie nekomentovat ,nemyslite ? Ja som si tento test robila tiež keď som mala 40 ,pretože som ho videla v DMke tak prečo by som neskúsila ? Teraz ma tu ukameňujete ,alebo ????
@reasonka ahoj ďakujem za podporu, robila som si aj ten plastový z Adjel,si, postupovala som podľa návodu a tam bolo jasné písané, jedna, alebo jedna silná, druhá veľmi slabá, či len jedna znamená plodnosť, čiže negatívny test značí plodnosť. Ak chcete, nápis na IP, porozprávame sa. Krásny deň ti prajem.
@bylinka25
@reasonka
tieto testy su zbytocne,muzovi vyslo podla testu,ze je uplne vsetko v poriadku,sli sme na kliniku a katastrofalny spermiogram,nebrala by som to ako relevantny vysledok,takze rada z vlastnej skusenosti,ze su to zbytocne vyhodene peniaze.Mam o dost menej rokov a uz sa dlho trapime na klinike,chodim na miliardu vysetreni a to mi doktorka vzdy tvrdi,ze som uplne zdrava,nie je vsetko tak jednoduche,ze si staci kupit jeden test v dmke.u zien sa hormony menia velmi rychlo a kvalita vajicok po 40 ide velmi dolu,keby som pred par rokmi vedela tolko informacii,no co,pre niekoho rady pre ineho premudrelost
@bylinka25 ja len ze nie vsetci hned utocia,mozno to nie je tak myslene v zlom, ja odporucam dopytovat sa vysetreni u gynekologa alebo zajst do CAR,konzultacia zdarma,vysetrenia podla cennika,no je dozviete sa viac ako z domaceho testu rozhodne.ja som vyhodila tolko penazi,preto odporucam do coho sa oplati vrazit a do coho ozaj nie,drzim palce
@bejbs123 ja som len reagovala na ženy ,ktoré majú potrebu sa hneď vysmievať a ktoré nemajú k tomu čo povedať a aj tak budú komentovať 🤷🏻a tak to funguje celkovo na MK a to ma dosť mrzí ...každá jedna tu má svoj príbeh tak by mali vedieť pochopiť príbeh iných 🙂a ako som napísala ,treba vyšetriť HP a potom riešiť ďalej .....
@matka187 Ahoj, ja som v úplnom poriadku, vždy, keď sa ma pýta na posledný menzes, všetko jej podľa vyšetrenia vaječníkov, aj výstelky maternice sedí, aj ovulku mi vždy povedala presne. Ani na menopauzu to nevyzerá, možno je to tým, že priveľa to chceme.
Nechám tomu voľný priebeh, ch už bude, ako bude.
Ale našťastie sa môj problém s dňami vyriešil po vyvolávačke
@bejbs123 Nie, nerobila, lebo povedala, že to nie je nutné.
Môže byť chyba aj v manželových spermiách, ja ho však nechcem vystavovať stresu, nechce ísť na vyšetrenie, načo ho tlačiť? Koniec-koncov, pred svadbou sme si už vysvetlili, ak nebudeme mať deti, budeme žiť jeden pre druhého.
Druhá možnosť je, že naše telá jednoducho nie sú kompatibilné. Moja švagriná z mužovej strany je ten prípad, s prvým mužom nemohla mať dieťa, vydala sa druhýkrát a majú spolu dve deti.

V 48. riesia zeny menopauzu a nie test plodnosti kupovany z obchodu,treba zajst ku gynekologovi a spravit hormonalny profil a ine vysetrenia