icon

Domáci test plodnosti

bylinka25
14. feb 2023

Ahojte,
dnes som si urobila domáci test plodnosti. Trošku sa bojím reakcií vás, mladších, čo na to poviete.
O dva týždne oslávim 48 rokov.
Ale i tak ma zaujímajú vaše názory.

Domáci test plodnosti
Strana
z2
klarissa25
14. feb 2023

test plodnosti ?? :D :D :D :D :D ty máš koľko rokov pre pana, neverím že máš 48 :D :D

xsimonkax
14. feb 2023

Pokiaľ je ovulacny test pozitívny, musí byť čiarka tak výrazná ako ta kontrolná.

heln
14. feb 2023

@bylinka25 ahoj, si si ista, ze test plodnosti?
ked sa bojis reakcii, tak naco to sem pises?
ak si tehotna, je to tvoja vec.

xsimonkax
14. feb 2023

Myslím ze pani ma namysli asi ovulacny test nie tehotenský.

klarissa25
14. feb 2023

@xsimonkax ked sa povie "test plodnosti" predstavím si teda niečo uplne ine a nie ovulačný test :D

heln
14. feb 2023

@bylinka25 ja som si nikdy ovulacny test nerobila.
ak je to ovulacny test, tak zrejme ovulaciu este nemas.

diewcatqoo
14. feb 2023

Co je test plodnosti? 😳
Pokial je toto tehotensky test, je pravdepodobne pozitivny. Pokial je ovulacny, je negativny.
Na tehotenskom staci, ak je druha ciarka slabsia. Na ovulacnom musia byt obe ciarky rovnako tmave.

veronikaszabova
14. feb 2023

@xsimonkax skorej tehotensky - vcera riesila, ze jej meska menzes uz par tyzdnov.

lorin29
14. feb 2023

@diewcatqoo sú aj testy plodnosti ale zbytočne vyhodene peniaze.. Toto mi príde ako tehotensky

bylinka25
autor
14. feb 2023

@xsimonkax viem ako funguje test na ovuaciu aj tehotenstvo ,

anna777115
14. feb 2023

Test plodnosti, alebo inak test na potvrdenie folikulo stymulacneho hormónu.Inak, potvrdí žene aj začínajúcu menopauzu.

klarissa25
14. feb 2023

@bylinka25 ciže ty si robiš test plodnosti ano ? Tak predpokladam že tam maš aj ako ma vyzera pozitívny či negatívný výsledok, a určite vieš ako dôveryhodné su takéto testy...

veronikaszabova
14. feb 2023

@bylinka25 a ty sa snazis o dieta?

bylinka25
autor
14. feb 2023

@diewcatqoo nie nie je, nemá označenie hcg a nie ani ovuacny, kde je tam LH?

veronikaszabova
14. feb 2023

@bylinka25 niektore testy nemaju oznacenie HCG ci LH

bylinka25
autor
14. feb 2023

@heln načo je toto fórum, keď nemôžem sem dávať príspevok?

moonlight1210
14. feb 2023

@bylinka25 aha, takze si zistovala svoju plodnost (podla sfarbenia, ak sa pouziva standardny odhad ako pri tehotenskom, ci ovulacnom teste, tak uz mas nizku schopnost otehotniet, nizku plodnost, kedze druha ciarka je takmer nepritomna, velmi slaba).

A teraz sa tu obavas reakcii, lebo si si ho robila kvoli tomu, ze este chces pre nieco otehotniet (trebars kvoli novemu partnerovi).
Chapem spravne?

bylinka25
autor
14. feb 2023

@veronikaszabova to čo je otázka? Prečo ma tu všetky urazate?

veronikaszabova
14. feb 2023

@bylinka25 kde som ta urazila? 😳

klarissa25
14. feb 2023

@bylinka25 kde ta tu kto uráža ?

veronikaszabova
14. feb 2023

@klarissa25 no vraj ja 😳 ale kde, to neviem...

bessie12
14. feb 2023

@bylinka25 vies vobec co to je urazanie ??

moonlight1210
14. feb 2023

@veronikaszabova to som nepochopila ani ja. Uplne normalna otazka. Lebo aj mna zaujima potom, k comu konkretne sa vlastne maju ludia vyjadrit, ked pise "Ale i tak ma zaujímajú vaše názory."

Mne tiez napadlo, ze rozmysla este nad jednym dietatom, tak si zistovala, aka je teoreticka sanca.

klarissa25
14. feb 2023

takto no, tu niekedy stači že mu napíšete to čo nechce počut resp čitat a už ho uražate :D :D :D

veronikaszabova
14. feb 2023

@moonlight1210 to nepochopil asi nikto. Ved normalna otazka - ci sa snazi o dieta, ked robi testy plodnosti. Akoze neviem, co sa uraza.

pukina
14. feb 2023

@bylinka25 co konkretne od toho testu ocakavas a preco sa bojis reakcii ostatnych? nejak mi usla pointa. Kazdopadne ten test je negativny, takze je dost mozne, ze mas zacinajucu menopauzu.

diewcatqoo
14. feb 2023

@bylinka25 ved existuju tehotenske, aj ovulacne testy, ktore nemaju oznacenie ani LH, ani HCG, su uplne bez oznacenia na palicke. A normalne sa pytam, co je test plodnosti, lebo som sa s tym v zivote nestretla. Vobec som doteraz netusila, ze takyto test existuje, tak som zas o nieco mudrejsia 🙂

anna777115
14. feb 2023

Však, to je test, na prítomnosť FSH (folikulo stymulacny hormón), v akom stave sú u ženy vaječníky,ak sa nepotvrdí funkčnosť vaječníkov, žene buď začína menopauza, alebo vaječníky nepracujú, ako majú a žena nemá ovulaciuy

anna777115
14. feb 2023

Tieto, testy z moču sú veľmi nespoľahlivé, treba ísť za gynekológom urobiť hormonalny profil a lekár zistí presne, podľa výšky hormónov, ako na tom žena je. Určite, to nemá veľkú výpovednú hodnotu. Poznám osobné, veľa žien čo si mysleli, že sú už v prechode, dokonca nemali dlhodobo menštruáciu a napriek tomu, otehotneli.

anna777115
14. feb 2023

Podľa, výsledku tohoto testu,je prítomnosť FSH v moči, čo značí že autorka má funkčné vaječníky, napriek veku ktorý má.Aj, keď poznám osobne ženy 55 ročne ktoré normálne menstruuju a dokonca nemajú ani žiadne priznanie menopauzy.

Strana
z2