Druhý ružový sloník
Milé kamarátky snažilky, keďže sme dosiahli magických 10 000 príspevkov, zakladám ďalšie pokračovanie Ružového sloníka s prianím, aby nám všetkým priniesol tehulkovské brušká, krásne bábätká a utužovanie našich virtuálnych snažilkovských priateľstiev 🙂
ani ja tomu už nejak moc neverim....hadam testy by to mali po mesiaci aj dačo zistiť....ale zajtra bežkam k dokymu..a ten mi to povie teda....by som aj prijala oslavovať..: 🙂 🙂
miri ale nemozes byt pesimistka 😉 zober si priklad zo mna, 2operacie, ivf bez transferu a nasledne este aj ket neuspesny a nevzdavam to,,, zbytocne sa trapit nad vecami ktore nemozes ovplyvnit nijak vedome 🙂
eftu zajtra uvidis co a ako a potom daj vediet 🙂
no tu, som musela odbehnut... mi prisiel svagor opravit ntbk lebo sa neviem dostat na net... esteze mame doma viac pc..
alex co nove? uz zarezavas v praci?
scarlette ivf bez transferu? to ako? ja sa v tom este stale dako neviem vysomarit a pritom uz aj mna to caka
sa len pytam,lebo mam pocit ze nic neviem...ked som u dokyny a mam sa daco pytat nic ma nenapada a potom doma mam same otazky.....
aj dnes som musela volat do centra lebo mi chybal daky papier z poistovne co vyzadovala magistra v lekarni aby mi mohli objednat tie injekcie
tak bubulky ja idem do sprchy a pomalicky asi aj haji 😉 krasny vecer papa zajtra zasa kuknem co mate nove
ale som sa opäť raz rozhodla, že začnem chodiť do fitka 😀 som zvedavá, koľko mi to nadšenie vydrží 😅
no uz som tu, mala som problem s pc jeden mi blbne a s druhym som sa nevedela pripojit na wifi...
alex ja som sa tiez uz vela krat rozhodla ale dnes som aj zacala cvicit 😅 tak dufam ze sa to neminie ucinku
chrumi dobru nocku
ahojte, veeeeeeelmi davno som vas tu nebola pozriet... 😅
zelam vam vela zdravicka v tomto roku a hlavne hlavne aby ste otehulkovali a mali svoje batozteky tento rok, najneskor buduci... 😉
alex no ja este len naberam inspiraciu... este nemame hotovy projekt domceka ale podorysy a take uz sme si ujasnili...zatial som si v planovaci spravila nejake alternativy kuchyne...
mihanka ahoj,
dakujeme za prianie a aj tebe vsetko naj, hlavne zdravicko a lasku pre rodinku 😉
mihanka ďakujeme!
Ja vám prajem tiež veľa zdravíčka a nech je rok 2009 ešte úspešnejší než ten 2008 🙂
ahoj tak ako?
poslednu dobu citam dake pesimisticke veci od teba ☹ ,hlavu hore nikdy nebolo tak zle aby nebolo este horsie 😀 ,ale nie musime tu naberat len dobru pozitivnu energiu 🙂

ja už tomu scar ani velmi neverím, už tak dlho čakáme ☹