Duphaston alebo Clostilbegit pred stimuláciou
Milé mamičky alebo tehuľky,
Prosím Vás aké máte skúsenosti s týmito tabletkami na stimuláciu?
Ktoré ste používali, a aké máte skúsenosti ? Po akej dobe sa vďaka nim podarilo otehotnieť?
Ktoré je podľa Vás účinnejšie alebo menej rizikové pre zdravie?
Mne lekár dal na výber na konzultácii a v apríli si mám ísť po ne.
Ďakujem za každú odpoveď 😊
@dominika_patrik clostilbegit je veľmi nebezpečné brať na vlastnú zodpovednosť!
Nie nadarmo je na predpis!
Treba sledovať vaječníky pritom
@zuzka1120 ja som sa pýtala doktora, nakoľko som tu na MK čítala, že sa môže brat len 6x za život a povedal mi, že to kde som nabrala... Akurát ze sa musi medzitým dat aspoň 1 cyklus pauza..
@nina774411 nie 6 x za zivot ale asi 6 cyklov po sebe. Teda mne povedal doktor ze 4 a potom pauza
@zuzka1120 ja som brala clostil 10 cyklov
@z1984
@nina774411
V letaku je pisane 3+3 cykly s prestavkou.
Ja som brala oboje.Berie sa najprv clostil ,potom sa sleduju vajicka sonom ,potom pregnyl a napokon duphaston.Cudne ze ti dal na vyber.Kazde je na nieco ine,zalezi kde mas problem.Ak len hormony v 2.faze ,tak duphaston,ak sa, ti metvoria vajicka a nie ovulacia,cely postup ako som pisala.
@carmenuska no práveže ja nemám žiaden problém... Len sa nám nedarí 🙄
@dominika_patrik ja mam, ak by si mala zaujem
@zuzka1120 no tak by som najprv ten problem zistovala,ako brat halabala hormony.A najprv chlapa,to je najjednoduchsie a az potom komplet zenu.Brat lieky by som.nechala ako poslednu moznost niekde uz asi v centre.
@carmenuska už máme všetky vyšetrenia za sebou. Sme obaja v poriadku. Spermiogram je tiež dobrý.

Ahojte dievčatá, nezostal vám nepotrebný clostil, mala by som záujem odkúpiť. ďakujem