icon

Duphaston pred tehotenstvom

lenicak
7. okt 2013

Ahojte je tu niektora taka, co zacala brat Duphaston pred tehotenstvom? A nasledne aj otehotnela po prvom cykle odkedy zacala brat Duphaston? 😉 Ak ano, kedy zistila, ze je tehu a ake mala priznaky.. 😀 ďakujeeeem..🙂

Strana
z4
pupavkaa
12. nov 2013

ahojte no ako to vyzera hm? ja ete cakam ale mam pocit ze ani teraz to nevyslo ...

motorolka
12. nov 2013

Ahoj ako?Ja som mala dnes nabehnut na mrchu no akosi nic,tak som zvedava ci pride.Nemusela by 😉 A u teba ako?

pupavkaa
12. nov 2013

@motorolka heeej?? tak to je super tak dufam ze sa nedostavi uz vobec 🙂 aa ja nist ja som dnes dobrala poslednu tabletku dufika a v nedelu by som mala dostat mrchu no tak ja ete cakam 🙂 🙂

motorolka
12. nov 2013

Tak drzim palceky nech sa nedostavi ani u jednej z nas 😉

pupavkaa
12. nov 2013

@motorolka no u teba to vyzera ze sa nedostavi ale ja neviem neviem duuufam ze nie 🙂

yuriko
12. nov 2013

Ahoj. Nečítala som žiadnu odpoveď, hneď píšem svoju skúsenosť. Ak som nebrala antikoncepciu, tak som vždy mala problém s menzesom. Doktorka mi to zvykla často riešiť Duphastonom na tri mesiace. (Na 17. deň cyklu som vždy začínala Duphaston brať na 10 dní ráno a večer, prvé tri dni ráno-obed-večer). Chvíľu sa to upravilo a potom sa to zas pokazilo asi po polroku. Vždy, keď som to brala prvý cyklus, tak som mala špinenie a ďalšie dva cykly už boli v pohode. Minulý rok som zas mala problémy s menzesom a pritom sme už uvažovali s manželom aj o dieťati. Doktorka mi zas dala Duphaston na jeden cyklus s tým, že ak neotehotniem, tak skúsime nejaké iné hormóny. Samozrejme, zas som špinila (ako vždy pri prvom cykle Duphastonu), ale tentokrát trochu viac. Ja som to s Duphastonom mala tak, že ak som nejakú pirulu zabudla, tak mi na druhý deň prišiel menzes. Tentokrát som ale tak špinila, že som sa na to vykašlala a posledné tri dni som už nedobrala a čakala som, že sa mi normálne spustil menzes. Nespustil sa, bola som tehotná. Môj muž hovoril, že to špinenie bolo, že sa vajíčko oplodnené hniezdnilo 😉 Môj jediný príznak bol, že nebol menzes a boleli ma prsia zboku.

pupavkaa
15. nov 2013

@lenicak ahoj no ako ?? zvedava som 🙂

lenicak
autor
18. nov 2013

@pupavkaa Ahoj nijako.. dostala som 12.11.MS uz mam po a novy cyklus som 7.DC,.. a ty ako? 😉

pupavkaa
18. nov 2013

@lenicak no ja som tiez dostala vcera takze som 2 DC 🙂

lenicak
autor
19. nov 2013

@pupavkaa no ved nevadi moja..🙂 niet sa kam ponahlat..🙂

pupavkaa
19. nov 2013

@lenicak no ved som povedala ze nejdem nic neham tak snazit sa budeme ale tak normalne a ked sa podari budem sa tesit 🙂

lenicak
autor
19. nov 2013

@pupavkaa drz sa 🙂

Strana
z4