Duphaston pred tehotenstvom
Ahojte je tu niektora taka, co zacala brat Duphaston pred tehotenstvom? A nasledne aj otehotnela po prvom cykle odkedy zacala brat Duphaston? 😉 Ak ano, kedy zistila, ze je tehu a ake mala priznaky.. 😀 ďakujeeeem..🙂
Ahoj ako?Ja som mala dnes nabehnut na mrchu no akosi nic,tak som zvedava ci pride.Nemusela by 😉 A u teba ako?
Tak drzim palceky nech sa nedostavi ani u jednej z nas 😉
Ahoj. Nečítala som žiadnu odpoveď, hneď píšem svoju skúsenosť. Ak som nebrala antikoncepciu, tak som vždy mala problém s menzesom. Doktorka mi to zvykla často riešiť Duphastonom na tri mesiace. (Na 17. deň cyklu som vždy začínala Duphaston brať na 10 dní ráno a večer, prvé tri dni ráno-obed-večer). Chvíľu sa to upravilo a potom sa to zas pokazilo asi po polroku. Vždy, keď som to brala prvý cyklus, tak som mala špinenie a ďalšie dva cykly už boli v pohode. Minulý rok som zas mala problémy s menzesom a pritom sme už uvažovali s manželom aj o dieťati. Doktorka mi zas dala Duphaston na jeden cyklus s tým, že ak neotehotniem, tak skúsime nejaké iné hormóny. Samozrejme, zas som špinila (ako vždy pri prvom cykle Duphastonu), ale tentokrát trochu viac. Ja som to s Duphastonom mala tak, že ak som nejakú pirulu zabudla, tak mi na druhý deň prišiel menzes. Tentokrát som ale tak špinila, že som sa na to vykašlala a posledné tri dni som už nedobrala a čakala som, že sa mi normálne spustil menzes. Nespustil sa, bola som tehotná. Môj muž hovoril, že to špinenie bolo, že sa vajíčko oplodnené hniezdnilo 😉 Môj jediný príznak bol, že nebol menzes a boleli ma prsia zboku.

ahojte no ako to vyzera hm? ja ete cakam ale mam pocit ze ani teraz to nevyslo ...