Erekcia manžela sa znižuje pri snahe o dieťa
Ahoj, stretol sa niekto s niečím podobným. S manželom sme sa začali snažiť o dieťa, všetko na začiatku super ma chuť ja aj on…ale po chvíli mu proste prestane erekcia povie že si nato spomenie (ako nato počatie) a už je po všetkom….. veľmi sa z toho trápi
Chce ten chlap vôbec babo? Ako by bol problém v hlave...
je pod tlakom....
Nie je nič horšie ako keď sa človek dostane pod tlak
Dieťa nie je projekt že 1.12. začíname, doeta má byt výsledkom prirodzej radosti a užívania si vzájomného sexu
Je to normálne
Keďže už nejde o ,, zábavu,, ale o ,,povinnosť,,
Menej sa na to sústrediť
Toto má byť niečo spontánne. Žiadne plánovanie.
Dieťa nechce alebo to len nechce riešiť takto oficiálne.
@telefon00 30 :(
@telefon00 to, že s tým máš (zrejme) problém ty, neznamená, že ho majú aj iní muži. vážne podľa teba po 40 prestáva stáť? 😀 no... asi podľa seba súdiš iných. sú 60-nici, ktorým to funguje v jednom kuse. naozaj netuším, o čom ty píšeš...
@luci159 tak buď to berie ako povinnosť alebo to dieťa vôbec nechce. alebo ho chce s inou. vyber si.
@telefon00 to, že s tým máš (zrejme) problém ty, neznamená, že ho majú aj iní muži. vážne podľa teba po 40 prestáva stáť? 😀 no... asi podľa seba súdiš iných. sú 60-nici, ktorým to funguje v jednom kuse. naozaj netuším, o čom ty píšeš...
@luci159 tak buď to berie ako povinnosť alebo to dieťa vôbec nechce. alebo ho chce s inou. vyber si.
@amdornik uspokojím tvoj 100% tný obraz o mne, nakoľko ma osobne poznáš, keď si toto napísala. Áno, hovoril som len sebe, nestojí mi a ten problém mám len ja sám. Gratujem, máš úplnú pravdu 😊
Možno je pod tlakom, ako dlho sa snažíte? Nemá pocit že zlyháva? Psychika je základ, skús sa s ním úprimne porozprávať o príčine a hlavne ho podporiť
Problem bude v hlave, asi to je psychicka zataz. Hlavne ak sa dlhsie nedari, tak je pod tlakom. A to nehovorim o chlapoch, ktori musia sexovat podla ovulacie partnerky, to uz je naozaj napor. Skor by som zrusila snazenie, ale len tak si uzivala. Nam sa vzdy tak zadarilo, hlavne ked sme to neriesili.
@amdornik uspokojím tvoj 100% tný obraz o mne, nakoľko ma osobne poznáš, keď si toto napísala. Áno, hovoril som len sebe, nestojí mi a ten problém mám len ja sám. Gratujem, máš úplnú pravdu 😊
@telefon00 Ďakujem pekne. Ale čo iné som ti na toto mala napísať? Ono to tak fakt je. Ak chlapovi po 40 prestáva stáť, tak:
1. má zdravotný problém a určite sa to dá riešiť, nemá 70, má 40.
2. žena ho prestáva priťahovať. buď sa niečo vo vzťahu kazí alebo pribrala alebo sa mu mohla "zunovať"
3. má vo výhľade inú ženu, pretože sa mu zapaľujú lýtka
4. v prípade tejto diskusie, čiže tlak na dieťa - psychika. chlap neoklame psychiku alebo teda málokedy. väčšinou keď je v strese a ešte to súvisí so sexom, proste klesne
5. je preťažený, unavený, možno rokmi tvrdej práce alebo jednoducho je odrazu viac povinností v práce, viac stresu, atď...
v každom prípade, ak je muž OK, ak naňho nie je vyvíjaný tlak (akýkoľvek vrátane "práce na dieťati"), ak ho žena priťahuje, neexistuje, že vo veku 40-50 rokov nemá na sex chuť a že mu proste klesne. áno, možno tak 1 z 20 udalostí sa to môže stať. ale nie takto ako uvádza autorka, že prakticky zakaždým.
a osobne ťa nepoznám, ale ak sa chceš zoznámiť, nech sa páči, nemám problém...
@telefon00 Ďakujem pekne. Ale čo iné som ti na toto mala napísať? Ono to tak fakt je. Ak chlapovi po 40 prestáva stáť, tak:
1. má zdravotný problém a určite sa to dá riešiť, nemá 70, má 40.
2. žena ho prestáva priťahovať. buď sa niečo vo vzťahu kazí alebo pribrala alebo sa mu mohla "zunovať"
3. má vo výhľade inú ženu, pretože sa mu zapaľujú lýtka
4. v prípade tejto diskusie, čiže tlak na dieťa - psychika. chlap neoklame psychiku alebo teda málokedy. väčšinou keď je v strese a ešte to súvisí so sexom, proste klesne
5. je preťažený, unavený, možno rokmi tvrdej práce alebo jednoducho je odrazu viac povinností v práce, viac stresu, atď...
v každom prípade, ak je muž OK, ak naňho nie je vyvíjaný tlak (akýkoľvek vrátane "práce na dieťati"), ak ho žena priťahuje, neexistuje, že vo veku 40-50 rokov nemá na sex chuť a že mu proste klesne. áno, možno tak 1 z 20 udalostí sa to môže stať. ale nie takto ako uvádza autorka, že prakticky zakaždým.
a osobne ťa nepoznám, ale ak sa chceš zoznámiť, nech sa páči, nemám problém...
@amdornik ja sa nehnevám a ani nezdúvam. Je to v pohode 😊. Príčin prečo autorkynmu partnerovi nefunguje tak ako má... môže byť viacero a ani srnka netuší, ktorá to je pokiaľ on sám od seba nepovie, čo cíti a prežíva... bez jeho spolupráce autorka ťažko príde na problém.
@amdornik ja sa nehnevám a ani nezdúvam. Je to v pohode 😊. Príčin prečo autorkynmu partnerovi nefunguje tak ako má... môže byť viacero a ani srnka netuší, ktorá to je pokiaľ on sám od seba nepovie, čo cíti a prežíva... bez jeho spolupráce autorka ťažko príde na problém.
@telefon00 tak OK. príčin môže byť xyz.... v tom sa zhodneme. ale zrejme až teraz.... lebo moja reakcia bola na tento tvoj výkvet:
koľko má manžel rokov?? Ak má okolo 40 plus mínus...tak prišiel čas, že mu už nebude stáť.
no a teda nie, neprišiel čas... bude v tom niečo úplne iné...
@telefon00
Nestraš nás 🤭
@anonym_684835 zase netreba môj komentár brať vzťahovačne. Ja len, že sa dosť otvorene s kamarátmi niekedy bavíme a dosť sa to potvrdzuje. Je jedno či majú manželku 20 rokov, alebo čerstvú partnerku... ale ten vek, okolo 40 je pre množstvo chlapov v dnešnej dobe dosť kritický, čo sa týka sexu. A je to pre nich dosť frustrujúce...Je to asi 50 na 50...Netuším, v čom je problém...či psychika, zdravotný problém, stres...
Ale zase je množstvo chlapov, čo funguje nadštandardne 😉 a ich výkon je na rozdávanie. Je veľmi zaujímavé, keď sa s niekym otvorene rozprávaš, bez klamstiev.
@telefon00 tak OK. príčin môže byť xyz.... v tom sa zhodneme. ale zrejme až teraz.... lebo moja reakcia bola na tento tvoj výkvet:
koľko má manžel rokov?? Ak má okolo 40 plus mínus...tak prišiel čas, že mu už nebude stáť.
no a teda nie, neprišiel čas... bude v tom niečo úplne iné...
@amdornik malo tam byť "nebude mu stáť, ako by mal".... bože pripadám si ako buzerant teraz, keď tu takto píšem o chlapskóm prirodzení 🤪
@amdornik malo tam byť "nebude mu stáť, ako by mal".... bože pripadám si ako buzerant teraz, keď tu takto píšem o chlapskóm prirodzení 🤪
@telefon00 verím tomu, že nie si homosexuál (tak sa tomu správne hovorí), ale heterosexuál. ale tak akože OK.... snáď sa zhodneme v tom, že ak je všetko v poriadku, pôjde to ešte 20 rokov po štyridsiatke 😀
Mne to pride ako blok v hlave,ak doteraz bolo vsetko ok. Je celkom mozne,ze sa na dieta este neciti, citi tlak, povinnost. My sme sa snazili 3 roky,mali aj planovany sex nariadeny lekarom, behali pi vysetreniach a nic take sa muzovi nedialo.
Nechajte to na prirodu a uzivajte si jeden druheho alebo mu povedz,ze to snazenie na chvilu odlozite a uvidis,ci sa to zlepsi.
Mne to pride ako blok v hlave,ak doteraz bolo vsetko ok. Je celkom mozne,ze sa na dieta este neciti, citi tlak, povinnost. My sme sa snazili 3 roky,mali aj planovany sex nariadeny lekarom, behali pi vysetreniach a nic take sa muzovi nedialo.
Nechajte to na prirodu a uzivajte si jeden druheho alebo mu povedz,ze to snazenie na chvilu odlozite a uvidis,ci sa to zlepsi.
@anonym_b47396 tiež mám pocit, že to môže byt blok v hlave…
@anonym_b47396 tiež mám pocit, že to môže byt blok v hlave…
@luci159 mali sme to rovnako.. ziadny problem kym neprisiel den ovulacie, pripadne lekarka povedala dnes a zajtra to skuste, ked som mala po spustacej injekcii pripadne po IUI ako domace poistenie..proste cely mesiac vsetko v pohode a akonahle "o nieco islo" dostal blok a skratka nam to neslo..cele je to o psychike a natlaku na toho chlapa..vobec neries komentare jak nechce s vami dieta atd..
@luci159 mali sme to rovnako.. ziadny problem kym neprisiel den ovulacie, pripadne lekarka povedala dnes a zajtra to skuste, ked som mala po spustacej injekcii pripadne po IUI ako domace poistenie..proste cely mesiac vsetko v pohode a akonahle "o nieco islo" dostal blok a skratka nam to neslo..cele je to o psychike a natlaku na toho chlapa..vobec neries komentare jak nechce s vami dieta atd..
@vaynika a prosím podarilo sa vám to nakoniec?
@amdornik a ty máš takého 60tnika,ci ako to tak dobre vieš? Veľa 40tnikov ma už problém s erekciou, neviem kde ty žiješ.

@luci159
Neriešte žiadne počatie. Užívajte si milovanie. Buď dieťa príde alebo nie.