icon

ET/KET september 2025

28. aug 2025

Ahojte, zakladám diskusiu na mesiac september 😊
Pridajte sa, podporíme sa aj v tomto mesiaci pri snahe o vytúžené bábätká 😊
Držím všetkým palce❤️

zuzka2662021
9. sep 2025

Baby držte palce vo stvrtok mam odber

vaynika
9. sep 2025
@offlineka

@vaynika lebo som mega bojko, až mi je smiešno zo mňa. Keď mi robili hormonálny profil, zložila som sa z krvi ako malá na zem. Z tabletky od kožnej som sa zgrcala ako šťeňa a odpadla mužovi v aute... no proste ja to mám zo všetkým čo sa týka ihiel, liekov tak blbo, že stále odpadávam a grciam aj celý deň a je mi príšerne. Chcela som byť v tom procese v pohode, hoc možno troška ubolená, ale v pohode a to sa mi aj podarilo. Takže preto.

@offlineka fuh, tak ale za mna si riadna hrdinka 👍

vaynika
9. sep 2025
@zuzka2662021

@zuzka2662021 drzim palce nech je co najlepsia uroda! 🙂 🍀

offlineka
9. sep 2025
@vaynika

@offlineka fuh, tak ale za mna si riadna hrdinka 👍

@vaynika ďakujem pekne aj sa tak cítim. Bolo to desivé 🤣 ale som rada . Že som to mohla mať podľa seba

alexaka
Autor odpoveď zmazal
alexaka
9. sep 2025

@anonym_autor Ahojte pridavam sa ket 5.9 drzim nam vsetkym palce ☺️

offlineka
9. sep 2025
@alexaka

@anonym_autor Ahojte pridavam sa ket 5.9 drzim nam vsetkym palce ☺️

@alexaka Ahoooj, držím silno palce , prvý pokus? Alebo už viac?

autor
9. sep 2025
@zuzka2662021

@alexaka ahooj, držíme palce 🫶😊😊
@zuzka2662021 daj vedieť ako to dopadlo vo štvrtok 🥰

alexaka
9. sep 2025
@offlineka

@alexaka Ahoooj, držím silno palce , prvý pokus? Alebo už viac?

@offlineka oo uz vela vela za nami …po 6 rokoch sa podaril syn a teraz nam ostali 4 zmrazene avsak 1 Ket nevysiel druhe embryo po rozmrazeni sa prestalo vyvijat a dali mi dalsie a este jeden je v mrazaku …avsak su to posledne pokusy …dalsie IVF mam zakazane…tak dufam ze to vyjde …

alexaka
9. sep 2025
@offlineka

@jezatka
@anonym_autor
Baby pokúsim sa vám skrátiť môj príbeh čo najviac. Snažíme sa cca 2 roky, Ja som sa vždy všetkého bála, odpadávala som od malička pri injekciách. Ale povedala som si, že skúsim, aspoň čo zvládnem, nechcem ísť úplne cez "mrtvoly" ale len tak sa vzdať nemienim. Vyzerá, že ja som OK, problém je spermiogram. Rozhodla som sa pre nativ cyklus bez stimulácie, nech viem, či je problém aj u mňa. Lekár načasoval OPU dva dni po mojej bežnej ovulácii. Injekcie v piatok a sobotu – zvládla som. OPU bez uspania, bez injekcie – dala som to! Chvíľku po odbere kričali : „Máme ho!“ (vajko) – normálne mi tiekli slzy od radosti, lebo som neverila, že počká. Na druhý deň volali – oplodnilo sa, aj napriek nulovej progres. pohyblivosti spermií vyzerá, že našli tú správnu! A na vklade – embryo krásne, 8 buniek, fragmentácia ok, krásne ryhovanie. Ukázali mi ho na monitore pred vkladom, vyzeralo ukážkovo, ako z učebnice. Ak toto nevyjde, tak už neviem 🙂 samozrejme som nohami na zemi, ale pevne dúfam, že to všetko malo zmysel.

@offlineka kde ti to robili v native? na svk? dakujem za odpoved

alexaka
9. sep 2025
@zuzka2662021

@zuzka2662021 drzim palce urcite sa to podari ♥️

offlineka
10. sep 2025
@alexaka

@offlineka kde ti to robili v native? na svk? dakujem za odpoved

@alexaka
Ahoj, áno , vo ferticente v Ba.

offlineka
10. sep 2025
@alexaka

@offlineka oo uz vela vela za nami …po 6 rokoch sa podaril syn a teraz nam ostali 4 zmrazene avsak 1 Ket nevysiel druhe embryo po rozmrazeni sa prestalo vyvijat a dali mi dalsie a este jeden je v mrazaku …avsak su to posledne pokusy …dalsie IVF mam zakazane…tak dufam ze to vyjde …

@alexaka tak to už je dosť. Ak sa môžem opýtať prečo máš zakázané IVF ? Dúfam, že ho nebudeš potrebovať 🙂 držím prsty

zuzka2662021
10. sep 2025
@vaynika

@zuzka2662021 drzim palce nech je co najlepsia uroda! 🙂 🍀

@vaynika ďakujem

zuzka2662021
10. sep 2025
@alexaka

@zuzka2662021 drzim palce urcite sa to podari ♥️

@alexaka ďakujem

alexaka
10. sep 2025
@offlineka

@alexaka tak to už je dosť. Ak sa môžem opýtať prečo máš zakázané IVF ? Dúfam, že ho nebudeš potrebovať 🙂 držím prsty

@offlineka koli skleroze…u mna bol vzdy problem s tym naplanovat to tak aby bola SM pod kontrolou a neurologicka mi to uz nechce dovolit kedze vzdy kazda hormonalna priprava mi zhorsovala stav …a nasli mi po porode aj endometriozu rakze gynekologicka to chce pozret laparoskopicky v akom stave to je a ked vo velkom neni to do buducna vhodne to tak nechavat …no uvidime verim ze to vyjde mam bars ake pocity …Syn vysiel tak ze sme s tym neratali uz po vklade som si dala kavu a isla sadit zivy plot a priznam boli sme na akcii v praci a nepila som ale tak par ciagretielk padlo a ked som volala na vysledky som odpadla…

offlineka
10. sep 2025
@alexaka

@offlineka koli skleroze…u mna bol vzdy problem s tym naplanovat to tak aby bola SM pod kontrolou a neurologicka mi to uz nechce dovolit kedze vzdy kazda hormonalna priprava mi zhorsovala stav …a nasli mi po porode aj endometriozu rakze gynekologicka to chce pozret laparoskopicky v akom stave to je a ked vo velkom neni to do buducna vhodne to tak nechavat …no uvidime verim ze to vyjde mam bars ake pocity …Syn vysiel tak ze sme s tym neratali uz po vklade som si dala kavu a isla sadit zivy plot a priznam boli sme na akcii v praci a nepila som ale tak par ciagretielk padlo a ked som volala na vysledky som odpadla…

@alexaka rozumiem, no to chápem. Ja som sama bola prekvapená, že vajíčko počkalo, ja som tam šla s tým, že odber ani nebude, že ho proste už nenájdu. Tým, že som šla aj bez uspatia - len 2x injekcia jedna na zastavenie ovu a druhá na jej spustenie - je možno cesta aj pre teba, aj keď teda ako som písala vyššie dúfam, že to vôbec nebudeš potrebovať a že vám to výjde 🙂

alexaka
10. sep 2025
@offlineka

@alexaka rozumiem, no to chápem. Ja som sama bola prekvapená, že vajíčko počkalo, ja som tam šla s tým, že odber ani nebude, že ho proste už nenájdu. Tým, že som šla aj bez uspatia - len 2x injekcia jedna na zastavenie ovu a druhá na jej spustenie - je možno cesta aj pre teba, aj keď teda ako som písala vyššie dúfam, že to vôbec nebudeš potrebovať a že vám to výjde 🙂

@offlineka ja verim ze ti to vyjde a uz ti vlozili?

alexaka
10. sep 2025
@offlineka

@alexaka
@offlineka akize nad tymto som rozmyslala este ze mozno by to slo aj nativ ale jeden vajecnik mam z endometriozy odpisany preto to chce lekarkanvidiet laparoskopicky ze ako to tam vyzera ale zial muz ma velmi zly soermiogram takze u mna co sa tohoto tyka nebol ziaden problem aj genetiku mame cistu aj imunorepro vsetko len ich ma na mieste a poskodene tak preto aj tie embrya su slabe nase …no ja mam stale nafucane brucho picha ma vsade vsetko boli mam chut si urobit test ale bojim sa velmi

offlineka
10. sep 2025
@alexaka

@alexaka
@offlineka akize nad tymto som rozmyslala este ze mozno by to slo aj nativ ale jeden vajecnik mam z endometriozy odpisany preto to chce lekarkanvidiet laparoskopicky ze ako to tam vyzera ale zial muz ma velmi zly soermiogram takze u mna co sa tohoto tyka nebol ziaden problem aj genetiku mame cistu aj imunorepro vsetko len ich ma na mieste a poskodene tak preto aj tie embrya su slabe nase …no ja mam stale nafucane brucho picha ma vsade vsetko boli mam chut si urobit test ale bojim sa velmi

@alexaka úplne ti rozumiem, ráno mi manžel povedal, že mi vezme všetky testy a kartu a dá mi až v nedeľu. źe nechápe načo sa testujem tak skoro a potom som smutná. Tak som mu so slzami v očiach vysvetľovala, že keď teraz na teste nič nebude, vždy si môžem povedať, že možno zajtra už bude. Keď vydržím a test urobím napr. 12 deň - už nebude cesty späť, ak tam nič nebude už si nepoviem, že možno zajtra.... takže tú obavu chápem.

alexaka
10. sep 2025
@offlineka

@alexaka úplne ti rozumiem, ráno mi manžel povedal, že mi vezme všetky testy a kartu a dá mi až v nedeľu. źe nechápe načo sa testujem tak skoro a potom som smutná. Tak som mu so slzami v očiach vysvetľovala, že keď teraz na teste nič nebude, vždy si môžem povedať, že možno zajtra už bude. Keď vydržím a test urobím napr. 12 deň - už nebude cesty späť, ak tam nič nebude už si nepoviem, že možno zajtra.... takže tú obavu chápem.

@offlineka a uz si testovala?

offlineka
10. sep 2025
@alexaka

@offlineka a uz si testovala?

@alexaka 😂 samozrejme, ráno nič - ale sedím ešte v práci, čakám manžela, tak som vybehla do drogérky .... ja som nepolepšiteľná 😈

alexaka
10. sep 2025
@offlineka

@alexaka 😂 samozrejme, ráno nič - ale sedím ešte v práci, čakám manžela, tak som vybehla do drogérky .... ja som nepolepšiteľná 😈

@offlineka a kolkaty si den …ja ta chapem uplne ale tak zvacsa az 8/9 je taky kde by uz mohlo daco byt

alexaka
10. sep 2025
@offlineka

@offlineka drzim palce nech sa objavi asi si zajtra urobim aj ja 😂😂😂

offlineka
10. sep 2025
@alexaka

@offlineka drzim palce nech sa objavi asi si zajtra urobim aj ja 😂😂😂

@alexaka jasne že som si spríjemnila čakanie. 6DPT - 3 dňové embryjko , tak uvidíme.

alexaka
10. sep 2025
@offlineka

@alexaka jasne že som si spríjemnila čakanie. 6DPT - 3 dňové embryjko , tak uvidíme.

@offlineka jeziiis kraaaasa vratulujem kraaaaaasne a to az teraz sa objavilo z poobedneho mocu? a rano nic? zajzra budes testovat tiez?

alexaka
10. sep 2025
@offlineka

@offlineka ♥️♥️♥️♥️♥️budem drzat palce nech to silnie

offlineka
10. sep 2025
@alexaka

@offlineka jeziiis kraaaasa vratulujem kraaaaaasne a to az teraz sa objavilo z poobedneho mocu? a rano nic? zajzra budes testovat tiez?

@alexaka áno, ráno totálne biely test. Testy doma už nemám ,mám objednané, ale prídu asi zajtra. Tak si hovorím idem kúpiť jeden na ráno, veď ako to vydržím? Ale tak v balíku sú dva... tak skúsim no čo 🙂 a skoro som odpadla, fakt som nečakala, že sa niečo objaví. A ďakujem , budem to potrebovať a ja tu budem pre vás tiež ♥️

alexaka
10. sep 2025
@offlineka

@alexaka áno, ráno totálne biely test. Testy doma už nemám ,mám objednané, ale prídu asi zajtra. Tak si hovorím idem kúpiť jeden na ráno, veď ako to vydržím? Ale tak v balíku sú dva... tak skúsim no čo 🙂 a skoro som odpadla, fakt som nečakala, že sa niečo objaví. A ďakujem , budem to potrebovať a ja tu budem pre vás tiež ♥️

@offlineka ale ty neberes nejake hormony ze? utrogestan alebo tak? pri native…no tesim sa z teba a dufam ze vam to vyjde …ja sa z kazdeho tehotenstva tesim …to som sa naucila pocas tych 6 rokov lebo fakt kazde jedno dietatko je dar ♥️♥️

offlineka
10. sep 2025
@alexaka

@offlineka ale ty neberes nejake hormony ze? utrogestan alebo tak? pri native…no tesim sa z teba a dufam ze vam to vyjde …ja sa z kazdeho tehotenstva tesim …to som sa naucila pocas tych 6 rokov lebo fakt kazde jedno dietatko je dar ♥️♥️

@alexaka beriem amelgen 1-0-1 , kvôli tomu, že ovu neprebehla normálne ale umelo opu, takže pre istotu. Keby som mala KET asi by mi nedali, ale tým, že bol ET museli navodiť stav po ovu. Nemám vysádzať do odberu krvi, potom mi povedia čo ďalej.