icon

ET/KET september 2025

28. aug 2025

Ahojte, zakladám diskusiu na mesiac september 😊
Pridajte sa, podporíme sa aj v tomto mesiaci pri snahe o vytúžené bábätká 😊
Držím všetkým palce❤️

alexaka
10. sep 2025
@offlineka

@alexaka jasne že som si spríjemnila čakanie. 6DPT - 3 dňové embryjko , tak uvidíme.

@offlineka tak nevydrzala som urobila som dva neviem nieco tam vidim tak dufam

offlineka
10. sep 2025

@alexaka 😂 úplne ti rozumiem , nooo tu niečo asi aj ja vidím. Ale ono zistila som, že lepšie vidieť na bielom podklade...držím prsty.

alexaka
10. sep 2025
@offlineka

@alexaka 😂 úplne ti rozumiem , nooo tu niečo asi aj ja vidím. Ale ono zistila som, že lepšie vidieť na bielom podklade...držím prsty.

@offlineka uvidim rano i ked je to este skoro moze byt ze teraz bude pozitivny a neskor nebude aj to sa stava… tebe isto teda nie

offlineka
10. sep 2025
@alexaka

@offlineka uvidim rano i ked je to este skoro moze byt ze teraz bude pozitivny a neskor nebude aj to sa stava… tebe isto teda nie

@alexaka jasnačka, som nohami na zemi, ale dúfam v najlepšie. Uvidíme ráno, určite skúsim aj ja.

alexaka
10. sep 2025
@offlineka

@alexaka jasnačka, som nohami na zemi, ale dúfam v najlepšie. Uvidíme ráno, určite skúsim aj ja.

@offlineka pisem ze tebe isto nie takto ked ten test vyzera to je istotka …

alexaka
11. sep 2025
@offlineka

@offlineka ako si dopadla? ja tak isto take nieco slabulinke rano tam bolo …ale uz sa musim drzat nech netestujem tak skoro najskor sobotu ☺️snad vydrzim a mas aj nejake priznaky ja mam klasika utrogestanove nafunknuta som picha ma stale v podbrusku inak nic

offlineka
11. sep 2025
@alexaka

@offlineka ako si dopadla? ja tak isto take nieco slabulinke rano tam bolo …ale uz sa musim drzat nech netestujem tak skoro najskor sobotu ☺️snad vydrzim a mas aj nejake priznaky ja mam klasika utrogestanove nafunknuta som picha ma stale v podbrusku inak nic

@alexaka ja si myslím, že sme na správnej ceste.

alexaka
11. sep 2025
@offlineka

@alexaka ja si myslím, že sme na správnej ceste.

@offlineka gratulujem super ♥️tak to ja sa nechytam absolutne …snad zajtra ☺️

offlineka
11. sep 2025
@alexaka

@offlineka gratulujem super ♥️tak to ja sa nechytam absolutne …snad zajtra ☺️

@alexaka Ďakujem pekne, dúfam, že to zvládneme ♥️ No ty si vlastne deň po mne, ak sa nemýlím, takže v tomto čase som tiež nič na teste nemala. Takže čakáme na ten tvoj 🍀

alexaka
11. sep 2025
@offlineka

@alexaka Ďakujem pekne, dúfam, že to zvládneme ♥️ No ty si vlastne deň po mne, ak sa nemýlím, takže v tomto čase som tiež nič na teste nemala. Takže čakáme na ten tvoj 🍀

@offlineka vies co celkom si ma namotivovala tym softom a prirodzenym odberom takze ak to nevyjde skusim este to dalsie co mam a nakontaktujem sa na Brno ci mi to urobia a neurologicka by mi to povolila snad …kedze tam nejde protokol a injekcie ktore su ore mna velky problem …ale urcite to nebudem robit v gyn five kde som lebo nie som s nimi spokojna chodim tam lebo tam mam zamrazene

offlineka
12. sep 2025
@alexaka

@offlineka vies co celkom si ma namotivovala tym softom a prirodzenym odberom takze ak to nevyjde skusim este to dalsie co mam a nakontaktujem sa na Brno ci mi to urobia a neurologicka by mi to povolila snad …kedze tam nejde protokol a injekcie ktore su ore mna velky problem …ale urcite to nebudem robit v gyn five kde som lebo nie som s nimi spokojna chodim tam lebo tam mam zamrazene

@alexaka ako sa darí ?

alexaka
12. sep 2025
@offlineka

@alexaka ako sa darí ?

@offlineka vies co ani neviem mala som take slabe viarky ale po termine a dnes poobede som si robila a nic …tak dnes je to 7 dni po tak verim ze este zajtra vykukne..lebo vcera som mala extremne krce tak bud vyslo alebo odislo …horsie je ze mam uz iba 1 test a nemam kde kupit tak aby muz o tom nevedel a ten je proti testovaniu 😂😂😂musim nako ho ogabat a ty? dufam ze silnie

offlineka
13. sep 2025
@zuzka2662021

Baby držte palce vo stvrtok mam odber

@zuzka2662021 Ahoj, máš nejaké info o drobcoch?

zuzka2662021
13. sep 2025
@offlineka

@offlineka ahoj. Odobrali 9 vajíčok, 1 bolo prezreté a jedno nezrelé takze 6 zrelých, s toho sa 4 oplodnili a 1 je otázne,zajtra je 3 den

zuzka2662021
13. sep 2025
@offlineka

@offlineka a cítim sa dosť divne stale spinim, mam pobolievanie v podbrusku, ako sa vajecniky, maternica. Neviem rozmyslam,ze ET odložím a pôjdem na KET. Keď mam bolesti mam z et divne pocity

offlineka
14. sep 2025
@zuzka2662021

@offlineka a cítim sa dosť divne stale spinim, mam pobolievanie v podbrusku, ako sa vajecniky, maternica. Neviem rozmyslam,ze ET odložím a pôjdem na KET. Keď mam bolesti mam z et divne pocity

@zuzka2662021 Čo sa týka ET, ak máš pochybnosti a telo ti dáva signály, že nie si pripravená, KET bude lepšia voľba. Čo sa týka drobcov, neviem zhodnotiť počet, ale aj 1 je lepšie ako nič, takže 4 je za mňa super. No kritický deň zajtra, ja som sa o to naše mega bála, keďže bolo jediné... Držím palce, nech to dobre dopadne! 💖a určite daj vedieť.

klarabohun77
14. sep 2025
@zuzka2662021

@offlineka ahoj. Odobrali 9 vajíčok, 1 bolo prezreté a jedno nezrelé takze 6 zrelých, s toho sa 4 oplodnili a 1 je otázne,zajtra je 3 den

@zuzka2662021 caka ich to najtazsie ale ver ze to zvladnu!😌ja som vzdy rozbita po OPU. Mam zvacsene vaječníky a vzdy vecer strasne nafuknute bolave podbrusku a naposledy som odpadla takze u mna bol odklad vkladu jednoznačný. Treba verit svojmu telu ak sa necitis fit, nechod nan🍀daj vediet ako pokracuju🍀

zuzka2662021
14. sep 2025
@klarabohun77

@zuzka2662021 caka ich to najtazsie ale ver ze to zvladnu!😌ja som vzdy rozbita po OPU. Mam zvacsene vaječníky a vzdy vecer strasne nafuknute bolave podbrusku a naposledy som odpadla takze u mna bol odklad vkladu jednoznačný. Treba verit svojmu telu ak sa necitis fit, nechod nan🍀daj vediet ako pokracuju🍀

@klarabohun77 aj moje podvedomie hned v den opu vecer mi to povedalo. Normálne ako som zastávala ma prepadla myšlienka,ze et neni vhodná voľba. Tak dnes 1x7 buniek Q1,1x6buniek Q2 a 2x 4buniek Q2. Ja dufam,ze 2 embrya to dotiahnu. Tie 4bunkove asi nemajú šancu ci?

zuzka2662021
14. sep 2025
@offlineka

@zuzka2662021 Čo sa týka ET, ak máš pochybnosti a telo ti dáva signály, že nie si pripravená, KET bude lepšia voľba. Čo sa týka drobcov, neviem zhodnotiť počet, ale aj 1 je lepšie ako nič, takže 4 je za mňa super. No kritický deň zajtra, ja som sa o to naše mega bála, keďže bolo jediné... Držím palce, nech to dobre dopadne! 💖a určite daj vedieť.

@offlineka tak zatial 1x7 Q1, 1x6 Q2 a 2x4 Q2. Xo myslíš aspon 2 embrya budú? A gratululujem. Ktorý den po vklade si? Ako postupujú testy?

offlineka
14. sep 2025
@zuzka2662021

@offlineka tak zatial 1x7 Q1, 1x6 Q2 a 2x4 Q2. Xo myslíš aspon 2 embrya budú? A gratululujem. Ktorý den po vklade si? Ako postupujú testy?

@zuzka2662021 musia to zvládnuť ♥️ ver im. Ako ja tomu nášmu jedinému. Dnes som 10DPT, testy neviem či dobre, keďže ich vidím prvý krát pozitívne . Ale silnejú každý deň, tak je to asi v poriadku.

klarabohun77
14. sep 2025
@offlineka

@offlineka Prepac aj si to uz pisala a preco vkladali 3-dnove? Velmi prajem nech ti to vyjde🩷my mame tiez jedno zamrazené ale je to 5BC..

offlineka
14. sep 2025
@klarabohun77

@offlineka Prepac aj si to uz pisala a preco vkladali 3-dnove? Velmi prajem nech ti to vyjde🩷my mame tiez jedno zamrazené ale je to 5BC..

@klarabohun77 išla som ivf v native, teda hneď 3 dni po opu vkladali. Pýtala som sa na PK ale embryologička mi povedala, že u mňa mu bude lepšie a skôr to zvládne ako v umelom prostredí. Že PK sa dáva ak ich je viac, že "slabé" kusy odpadnú , ale vždy je šanca, že nejaké ostane, čo pri jednom je to buď alebo 🙂 a ďakujem - keď mi ho vkladali, povedali, že to bude prezident ( dlhý príbeh ) 😂 takže nevidím to inak ako že sa to podarí. Každý deň tomu verím viac 😍

andrea_r016
15. sep 2025

Ahojte žienky, ja som bola na vklade v piatok 12teho. Dnes som len 3 dpt a nemám este žiadne príznaky. Kedy sa u Vas objavili príznaky? Držím nám palce 🍀

offlineka
15. sep 2025
@andrea_r016

Ahojte žienky, ja som bola na vklade v piatok 12teho. Dnes som len 3 dpt a nemám este žiadne príznaky. Kedy sa u Vas objavili príznaky? Držím nám palce 🍀

@andrea_r016 ahoj, vkladali 3 alebo 5 dňové? Bol to ET alebo KET?

andrea_r016
15. sep 2025
@offlineka

@andrea_r016 ahoj, vkladali 3 alebo 5 dňové? Bol to ET alebo KET?

@offlineka ahoj, bol to KET a 5 dňové embryo

jezatka
15. sep 2025
@andrea_r016

@andrea_r016 Ahoj, u mna sa objavili príznaky až na 4 den, mala som pocit že mi každú chvíľu pride ms, trvalo to do 6 dňa, dnes som 7 a nic moc necítim. V stredu má čaká krv 🙈

offlineka
15. sep 2025
@andrea_r016

@offlineka ahoj, bol to KET a 5 dňové embryo

@andrea_r016 Ja, tým, že som mala ET 3 dni po opu - tam dole som to pripisovala celý čas ešte tomu zákroku, keďže som šla bez uspatia, mala som čerstvo všetko v pamäti. Prvé som začala cítiť prsia cca 7DPT. Prvú čiarku som mala 6DPT večer.

@jezatka , netestovala si? Aj ja idem v stredu na krv 🙂

autor
15. sep 2025

Ahojte baby moje, neozvala som sa už ale myslím na vás a držím vam všetkým palce, nech je táto skupinka úspešná ❤️
Prajem každej jednej nech si najde na teste kolajnice a babám po OPU nech majú len kvalitné a zdravé embryjká. ❤️

U nás sa konalo biochemické tehotenstvo.
10dpt, keď hcg kleslo na nulu, prišla aj menštruácia.
Čiže už som 2DC a pripravujem sa na další vklad 😊

klarabohun77
15. sep 2025
@offlineka

@klarabohun77 išla som ivf v native, teda hneď 3 dni po opu vkladali. Pýtala som sa na PK ale embryologička mi povedala, že u mňa mu bude lepšie a skôr to zvládne ako v umelom prostredí. Že PK sa dáva ak ich je viac, že "slabé" kusy odpadnú , ale vždy je šanca, že nejaké ostane, čo pri jednom je to buď alebo 🙂 a ďakujem - keď mi ho vkladali, povedali, že to bude prezident ( dlhý príbeh ) 😂 takže nevidím to inak ako že sa to podarí. Každý deň tomu verím viac 😍

@offlineka Ano Ano ty si mi dokonale popisala odber ale velmi si mi pomohla lebo ja potrebujem vsetko dopredu vediet. Ak by som niekedy isla v native tak si na teba spomeniem😆a v akom cár si ked maju takyto pristup, ze 3-dnove ? Presne takyto pristup maju aj v Clayo clinic ale to mam daleko az v Prahe su. V RF v Brne stale tlacia PK..

klarabohun77
15. sep 2025
@anonym_autor

Ahojte baby moje, neozvala som sa už ale myslím na vás a držím vam všetkým palce, nech je táto skupinka úspešná ❤️
Prajem každej jednej nech si najde na teste kolajnice a babám po OPU nech majú len kvalitné a zdravé embryjká. ❤️

U nás sa konalo biochemické tehotenstvo.
10dpt, keď hcg kleslo na nulu, prišla aj menštruácia.
Čiže už som 2DC a pripravujem sa na další vklad 😊

@anonym_autor to su tazke chvile ale mas este embryjko takze nabuduce to vyjde🍀