icon

ET/KET september 2025

28. aug 2025

Ahojte, zakladám diskusiu na mesiac september 😊
Pridajte sa, podporíme sa aj v tomto mesiaci pri snahe o vytúžené bábätká 😊
Držím všetkým palce❤️

offlineka
24. sep 2025
@vaynika

@offlineka
@jezatka
Dakujem Vam velmi pekne 🤞vsade som citala ako treba fungovat normalne, ale bojim sa aj pohnut 😂 uz dnes teda aspon so psom chodim, ale zvlastny pocit 😀

@vaynika úplne ti rozumiem, ja som sa bála či nevypadne 😂😂

mirush_11
25. sep 2025

Ahojte dievčatá ešte taká otázka išli ste aj k svojmu gynekológovi či len čakáte na prvé sono v centre a tak pojdete?

zuzka2662021
25. sep 2025
@mirush_11

Ahojte dievčatá ešte taká otázka išli ste aj k svojmu gynekológovi či len čakáte na prvé sono v centre a tak pojdete?

@mirush_11 ano na sono a podla vysledku ta posle ku svojej gynekologicke. Mozno pojdes ešte na jedno sono do centra. Oni ta pustia az ked bude srdiecko

mirush_11
25. sep 2025
@zuzka2662021

@mirush_11 ano na sono a podla vysledku ta posle ku svojej gynekologicke. Mozno pojdes ešte na jedno sono do centra. Oni ta pustia az ked bude srdiecko

@zuzka2662021 ďakujem za odpoveď, tiež som si to tak myslela len kamoška ma vystrašila že ona by určite išla aj k svojej lekárke aj do centra 🫣 len ešte je aj tak skoro …a zas nebudem si davat robiť sono aj tu aj tu

zuzka2662021
25. sep 2025
@mirush_11

@zuzka2662021 ďakujem za odpoveď, tiež som si to tak myslela len kamoška ma vystrašila že ona by určite išla aj k svojej lekárke aj do centra 🫣 len ešte je aj tak skoro …a zas nebudem si davat robiť sono aj tu aj tu

@mirush_11 isto si nedavaj robotit sono. Niekde som čítala,ze v začiatkoch to nerobí dobre bábätku ale ci je to pravda. Vydrz do toho 3. uz je to zachvilku.

klarabohun77
25. sep 2025
@zuzka2662021

@mirush_11 isto si nedavaj robotit sono. Niekde som čítala,ze v začiatkoch to nerobí dobre bábätku ale ci je to pravda. Vydrz do toho 3. uz je to zachvilku.

@zuzka2662021 Ano to je pravda. Hovorila to minule gynekologicka

mirush_11
25. sep 2025

Presne tiež sa toho bojím, radšej počkám ..ja som aj tak chcela ale radšej sa pýtam aj vás no že neže niečo prešvihnem 😃 ďakujem dievčatá❤️

natalia123456789
25. sep 2025

Ahojte, ja som mala KET 18.9., aktuálne 7. deň. Bol to uplne prvý KET v uplne prvom IVF. Prosím vás, viem že je to individuálne, ale aké ste mali telesné pocity? Ja mám stavy že niekedy super a niekedy že to nevyšlo 😅 Dakujeeem

mirush_11
25. sep 2025
@natalia123456789

Ahojte, ja som mala KET 18.9., aktuálne 7. deň. Bol to uplne prvý KET v uplne prvom IVF. Prosím vás, viem že je to individuálne, ale aké ste mali telesné pocity? Ja mám stavy že niekedy super a niekedy že to nevyšlo 😅 Dakujeeem

@natalia123456789 Ahoj, no ja som špinila 6-7.DPT čiže moje myšlienky boli také že asi je všetko v riti..ale chvalabohu nebola to krv tak mi potom napadlo že možno to je uhniezdenie a na 7.DPT som mala aj takého mini ducha na teste 😃 Ale inak od transferu som bola vkuse podráždená 🫣 raz som mala pocit že to vyšlo raz že nie …no je to taka hormonálna hojdačka čo ti poviem 🫣😃 držím prsty ❤️

offlineka
25. sep 2025
@mirush_11

@mirush_11 Ahoj, ja tiež čakám, čo povedia v centre. Zatiaľ som mojej gyn nepísala. Mala som isť na preventívku v 09. to mi písala kedy chcem termín, ale s odpoveďou už čakám po sone z centra, resp. podľa toho čo mi povedia tam.

natalia123456789
25. sep 2025
@mirush_11

@natalia123456789 Ahoj, no ja som špinila 6-7.DPT čiže moje myšlienky boli také že asi je všetko v riti..ale chvalabohu nebola to krv tak mi potom napadlo že možno to je uhniezdenie a na 7.DPT som mala aj takého mini ducha na teste 😃 Ale inak od transferu som bola vkuse podráždená 🫣 raz som mala pocit že to vyšlo raz že nie …no je to taka hormonálna hojdačka čo ti poviem 🫣😃 držím prsty ❤️

@mirush_11 ja zatial žiadne špinenie, mám pocit že ma už aj menej prsia bolia a v podbrušku taký pocit ako na MS

alexaka
25. sep 2025
@mirush_11

@mirush_11 ahoj ja som bola uz u svojej ale len z dovodu toho ze som mala predtym rizikove tehotenstvo. A momentalne aj riedim krv plus ine komplikacie ako endometrioza a kedze som mala nizke hcg obavala sa mimomaternicoveho a ci je vsetko ok. Ale pokial nemas zdravotne problemy isto by som cakala na kliniku a sono tam …

alexaka
25. sep 2025
@natalia123456789

@natalia123456789 presne taketo mam aj doteraz 🤣ako psychopat raz tak raz tak

natalia123456789
26. sep 2025
@alexaka

@natalia123456789 presne taketo mam aj doteraz 🤣ako psychopat raz tak raz tak

@alexaka ty si ktorý den po?

alexaka
26. sep 2025
@natalia123456789

@alexaka ty si ktorý den po?

@natalia123456789 asi 20 uz

aprilovekuriatko
26. sep 2025

Ahojte dievcata, som 9 dni po ET, moze sa stat, ze by som dostala Ms aj ked beriem amelgen? Isla som na wcko a spinim

offlineka
26. sep 2025
@aprilovekuriatko

Ahojte dievcata, som 9 dni po ET, moze sa stat, ze by som dostala Ms aj ked beriem amelgen? Isla som na wcko a spinim

@aprilovekuriatko Ahoj, akú farbu má špinenie?

aprilovekuriatko
26. sep 2025
@offlineka

@aprilovekuriatko Ahoj, akú farbu má špinenie?

@offlineka taku do bordova, tmavohneda

offlineka
26. sep 2025
@aprilovekuriatko

@offlineka taku do bordova, tmavohneda

@aprilovekuriatko Tmavá farba značí „staršiu krv“, ak to bude krátkodobé a neintenzívne myslím, že v pohode. A skúšala si už test?

aprilovekuriatko
26. sep 2025
@offlineka

@aprilovekuriatko Tmavá farba značí „staršiu krv“, ak to bude krátkodobé a neintenzívne myslím, že v pohode. A skúšala si už test?

@offlineka mala by som až 1.10., asi aj odkladám podvedome, lebo som nachcípaná

offlineka
26. sep 2025
@aprilovekuriatko

@offlineka mala by som až 1.10., asi aj odkladám podvedome, lebo som nachcípaná

@aprilovekuriatko tak to ťa obdivujem , že to vydržíš 🙂

aprilovekuriatko
26. sep 2025
@offlineka

@aprilovekuriatko tak to ťa obdivujem , že to vydržíš 🙂

@offlineka pri poslednom tehu som bola tiez chora a skoncilo to MA, asi z obavy odkladam

offlineka
26. sep 2025
@aprilovekuriatko

@offlineka pri poslednom tehu som bola tiez chora a skoncilo to MA, asi z obavy odkladam

@aprilovekuriatko to bude náhoda ako všetko, poznám baby, ktorým to vyšlo len chorým, dokonca s covidom... takže sa na to nefixuj vôbec.

aprilovekuriatko
26. sep 2025
@offlineka

@aprilovekuriatko to bude náhoda ako všetko, poznám baby, ktorým to vyšlo len chorým, dokonca s covidom... takže sa na to nefixuj vôbec.

@offlineka ďakujem za milé slová, teším sa s Vami zo všetkých 2 čiarok 🍀

natalia123456789
28. sep 2025

Dnes 10. deň po KET, vedela som ze 10. deň chcem testovať, dokonca sa mi v noci snívalo ze mam krásne 2 čiarky...dnes ráno takýto test 🥰 verím ze bude len silnieť..

mirush_11
28. sep 2025
@natalia123456789

Dnes 10. deň po KET, vedela som ze 10. deň chcem testovať, dokonca sa mi v noci snívalo ze mam krásne 2 čiarky...dnes ráno takýto test 🥰 verím ze bude len silnieť..

@natalia123456789 jeej super blahoželám😍 nech len pekne tmavnee

vaynika
28. sep 2025
@natalia123456789

@natalia123456789 jej velmi sa tesim a gratulujem, ty si pisala, ze mas pocity vselijake. Vobec si nemala ani spinenie ze? Ja som 6dpt a tiez chcem 10.testovat 🙏 ale teda okrem bolesti prsnikov a tahania podbruska a krizov nemam nic 🤞 tak sa bojim testovat, partner mi zakazal 😂🥹

natalia123456789
29. sep 2025
@vaynika

@natalia123456789 jej velmi sa tesim a gratulujem, ty si pisala, ze mas pocity vselijake. Vobec si nemala ani spinenie ze? Ja som 6dpt a tiez chcem 10.testovat 🙏 ale teda okrem bolesti prsnikov a tahania podbruska a krizov nemam nic 🤞 tak sa bojim testovat, partner mi zakazal 😂🥹

@vaynika ahoj, špinenie som nemala, užívam len Progestanelle. Dnes ráno trošku silnejšia čiarka 🙂 Držím palce..ja som nemala vobec problém vydržať netestovať, ale ked som si na 8. den kupila testy, tak až potom ma začali prsty svrbieť 😀

vaynika
29. sep 2025
@natalia123456789

@vaynika ahoj, špinenie som nemala, užívam len Progestanelle. Dnes ráno trošku silnejšia čiarka 🙂 Držím palce..ja som nemala vobec problém vydržať netestovať, ale ked som si na 8. den kupila testy, tak až potom ma začali prsty svrbieť 😀

@natalia123456789 presne toto 🙂) objednala som si testy a jak prišli tak ma to laka.. ale na druhej strane sa bojim.. ja mam tiez Progestanelle.. tiež prvý KET.. tak uvidime

natalia123456789
30. sep 2025
@vaynika

@natalia123456789 presne toto 🙂) objednala som si testy a jak prišli tak ma to laka.. ale na druhej strane sa bojim.. ja mam tiez Progestanelle.. tiež prvý KET.. tak uvidime

@vaynika Ahoj, ako si na tom? už si testovala? ja sa stresujem že málo tmavne čiarka 🙈