ET/KET september 2025
Ahojte, zakladám diskusiu na mesiac september 😊
Pridajte sa, podporíme sa aj v tomto mesiaci pri snahe o vytúžené bábätká 😊
Držím všetkým palce❤️
Dnes 10. deň po KET, vedela som ze 10. deň chcem testovať, dokonca sa mi v noci snívalo ze mam krásne 2 čiarky...dnes ráno takýto test 🥰 verím ze bude len silnieť..
@natalia123456789 ahoj vyzerá to tak že dnes si 13dpt rovnako ako aj ja.. tiež som robila presne hentie testy a čiarku som mala rovnakú ako ty max trošku silnejšiu.. včera som vymenila test a teda čiarky sú výrazne ine 🙂
@natalia123456789 ahoj vyzerá to tak že dnes si 13dpt rovnako ako aj ja.. tiež som robila presne hentie testy a čiarku som mala rovnakú ako ty max trošku silnejšiu.. včera som vymenila test a teda čiarky sú výrazne ine 🙂
@oldri83 ahoj, vdaka že píšeš 🙂 výrazne iné v zmysle že silnejšie? Za akú značku si vymenila? Ja mam tieto
@oldri83 akooo mam cit že trošku silnie tá čiarka, ale asi som mala v predstave že už bude koľajnica 🙈😀
@oldri83 ahoj, vdaka že píšeš 🙂 výrazne iné v zmysle že silnejšie? Za akú značku si vymenila? Ja mam tieto
@natalia123456789 áno presne tieto som mala vymenila som za woman secret - posielam foto … a urobila som aj clearblue digitálny a ten ukazuje už 2-3 týždne ..
@oldri83 akooo mam cit že trošku silnie tá čiarka, ale asi som mala v predstave že už bude koľajnica 🙈😀
@natalia123456789 úplne ta chápem, naozaj ich skus vymeniť, evidentne nie sú úplne ideálne..
@natalia123456789 úplne ta chápem, naozaj ich skus vymeniť, evidentne nie sú úplne ideálne..
@oldri83 velká vdaka za tip 🙂
@natalia123456789 áno presne tieto som mala vymenila som za woman secret - posielam foto … a urobila som aj clearblue digitálny a ten ukazuje už 2-3 týždne ..
@oldri83 tak to je riadny rozdiel :O a gratulujem !!
Ahojte baby, všetkým vám držím mega palce. Vidím tu krásne nové čiarky. Hádam ich ešte zopár pribudne 🥰 Ja som dnes po prvom sone, 6+2, všetky rozmery máme zodpovedajuce týždňu a videli sme už aj ♥️ . Viac som si nemohla želať.
Ahojte. Dnes 9dpt a uz som neodolala. Co si myslite? 🥹 je robeny teraz poobede. Ten prvy ako keby mal malo farbiva tak som spravila druhy.🤞🍀
@vaynika dr.max sú spoľahlivé tak gratulujem 🙂
@vaynika dr.max sú spoľahlivé tak gratulujem 🙂
@andrea_r016 praveze to mam ze Plus lekaren testy. Ale mozno to bude poodbne 🙏 mam este clearblue ale to spravim za 2 dni 🤞kiezby to bolo tam 😍dakujem
@andrea_r016 praveze to mam ze Plus lekaren testy. Ale mozno to bude poodbne 🙏 mam este clearblue ale to spravim za 2 dni 🤞kiezby to bolo tam 😍dakujem
@vaynika urcite to tam je...čiarky sú na oboch takže bud v kľude 🙂
@oldri83 kedy máš prosím ťa odber krvi? už som si včera objednala tie druhe testy aj clearblue :D
Ahojte. Dnes 9dpt a uz som neodolala. Co si myslite? 🥹 je robeny teraz poobede. Ten prvy ako keby mal malo farbiva tak som spravila druhy.🤞🍀
dnes už silnejší a už mám celkom pocit že silnie ciarka 😍
@natalia123456789 ja dnes 10dpt rano a ciarka je silnejsia.. neverim ze toto vidim po 2 rokoch a od rana mi slzy tecu 😍 tebe to krasne silnie..ale vidim, ze si "priprad" ako ja..tiez som vcera testy naobjednavala 😀
@oldri83 kedy máš prosím ťa odber krvi? už som si včera objednala tie druhe testy aj clearblue :D
@natalia123456789 dnes som mala 🙂
dnes už silnejší a už mám celkom pocit že silnie ciarka 😍
@natalia123456789 ved toto máš už super čiarky, dobre to bude uvidíš 🙂 do akého CAR chodíš?
@natalia123456789 dnes som mala 🙂
@oldri83 verim že si mala dobru hodnotu 🙂 do reprofitu
@oldri83 verim že si mala dobru hodnotu 🙂 do reprofitu
@natalia123456789 Reprofit BA? Lebo keď áno, sme dve 🙂.. hodnota bola super, práveže som takú ani nečakala už po tých pokusoch neúspešných čo boli, verím že to bude už len lepšie, o 2 týždne idem na ultrazvuk… ty si bola tiež dnes na krvi?
@natalia123456789 Reprofit BA? Lebo keď áno, sme dve 🙂.. hodnota bola super, práveže som takú ani nečakala už po tých pokusoch neúspešných čo boli, verím že to bude už len lepšie, o 2 týždne idem na ultrazvuk… ty si bola tiež dnes na krvi?
@oldri83 ano v BA, možno sme sa tam aj v rakárni videli 😀 ja kvoli práci idem v pondelok poobede a vysledky budem mať v utorok
@oldri83 ano v BA, možno sme sa tam aj v rakárni videli 😀 ja kvoli práci idem v pondelok poobede a vysledky budem mať v utorok
@natalia123456789 @oldri83 aj ja chodim Reprofit Ba.. 🙂) ja idem zas v pondelok doobeda na krv
@natalia123456789 no to je dosť možné 🤣 tak daj potom vedieť, ale verím že to bude pozitívny výsledok 🙂
@natalia123456789 @oldri83 aj ja chodim Reprofit Ba.. 🙂) ja idem zas v pondelok doobeda na krv
@vaynika tiež držím palce nech to vyjde 🙂
Ahojte, tak hlásim sa zo včerajšieho ultrazvuku sme 6+3 a videli sme aj ❤️. Niet väčšej radosti ozaj🥹🥰 všetkým držím prsty 😍
Ahojte, tak hlásim sa zo včerajšieho ultrazvuku sme 6+3 a videli sme aj ❤️. Niet väčšej radosti ozaj🥹🥰 všetkým držím prsty 😍
@mirush_11 ahoj to je super 😌 krásne správy.. ja mám ultrazvuk 16.10, rovnako to trvá dlho ako po vklade 🤣🙈 to čakanie je hrozne.. testovať už netestujem tak snáď bude všetko ok

@vaynika Ahoj, ako si na tom? už si testovala? ja sa stresujem že málo tmavne čiarka 🙈
@natalia123456789 nie, dnes som 8dpt. Sama sebe som slubila, ze testujem 10dpt 🙂 🙂
Nestresuj, ktory si den?