Februárové snažilky 2015
Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂
@niki21 uvidime preto chcem az zajtra testovat este dam tomu cas
@ajulcca lutealka 13-14dni
@lucinka3289 myslim ze mudro robis 😉
@niki21 a ms ti meskala ci nie?
@lucinka3289 hmm to neviem som bola prvy cyklus po HAK takze ako dlhe ich mam netusim ...ale 28DC a 29 DC som zacala spinit ..30DC nic len silne bolesti a na dalsi den MS ..takze tak no a bazalnu teplotu som mala vysoku este aj pocas MS...
@niki21 no nechame sa prekvapit 🙂
@lucinka3289 a ta MS trvala len 2dni...
@lucinka3289 takze testujes zajtra??
@niki21 jj otestujem ked dnes nedorazi ms.
@niki21 teraz si kolkaty dc?
@lucinka3289 38DC 🙂
@niki21 fuha no po antike kym sa telo da dokopy trochen potrva.
@lucinka3289 no moze to byt aj antikou ale v case ovu som bola chora silny zapal v tele a na antibiotikach takze sa mi posunula ovulacia az na 32DC viem to podla grafu BT tak teraz som 6DPO...no a podla grafu bolo mozno aj uhniezdenie 😵
@niki21 tak ti drzim palce
@lucinka3289 dakujem...
Dievcata dnes som si robila test a mala som dusika, utekala som si kupila si Rapid Clear a negat. Smola... ☹ ☹
@miska246 si nevydrzala kolkaty dc?
@lucinka3289 Mam dostat zajtra ☹
@miska246 a aky mas pocit?
@lucinka3289 Ja neviem, ked ten moj test natocim do svetla, pekne tam vidno tu druhu / a studovala som aj ceske fora, ze niektorym sa to uz stalo, ze digi test nezachytil Hcg a boli tehu. No ale nic nenarobim s tym, necham to na prirodu... Skusim dat foto
@miska246 daj foto som zvedava jj testy nemusia spravne ukazat
Heh, ja som to tiez nevydrzala...9DPO, este nic nebolo, to je skoro, co?... 😨 ....tak testnem este raz pre istotu cez vikend

@ajulcca noo aspon nieco je na tom potesujuce 😒 ale bola som prvy cyklus po antikoncepcii tak mozno preto sa to stalo....