Februárové snažilky 2015
Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂
@ellabella22 Ja som mala presne to isté pri prvom tehu 🙂
@miska246 Vravela som, že je to tam 🙂
@lucinka3289 Nič nie je stratené.... 😉
@majjka1985 hej hej nic nie je stratene.
kamosky ktore uz maju babatka vsetky pisaly ze testy maly negat este tyzden ked im meskala a druha mala negativny aj v 7tt.
@lucinka3289 Každá sme jedinečná, originálna a neopakovateľná... 🙂
@lucinka3289 ja dnes len 9DPO
@luciagdt86 @ajulcca Babule drzim palce, silno presilno 🙂
@lucinka3289 Lucík, ja som dnes 12DPO. Testovala som 10DPO, lebo som to nevydržala a bol negatívny. Dnes som ešte netestovala, lebo čakám, že asi bude tiež negatívny. Už teraz len počkám, či príde ms... a ak bude meškať až potom testnem... Ale už sa psychicky pripravujem na to, že tento mesiac zase nič... ☹ Ty si ktorý deň?
@miska246 Vďaka, Miška! Dúfam, že ešte nič nie je stratené... :-/
@luciagdt86 @lucinka3289 @miska246 tak baby ja som dnes 10DPO a špiním ☹ presne tak ako pred mesiacom - najprv som špinila, potom 3 dni nič a nakoniec došla mrcha. Scenár sa opakuje 😖
@ajulcca moment moment nebude to uhniezdvanie? a si si ista? ze si 10dpo? 😕
@luciagdt86 mne 3den meska 🙂
@luciagdt86
@ajulcca mne 3 den meska ms tak cakame vcera som testovala a negat.
@ellabella22 teplotu si meriam pravidelne a zapisujem do Fertilityfriendu, nech dám akékoľvek nastavenie vždy mi vypíše, že som 9 alebo 10DPO aj bez neho by som si to tak rátala- podľa teploty. Nemám žiadne pichanie ani pobolievanie podbruška ako iné baby. Minulý mesiac som si myslela, že bud to je implantačné špinenie alebo cievka prasknutá po sexe, ale ms došla načas a nebola ani výraznejšia, žeby sa telo zbavovalo zle uchyteného vajka. Tak ja neviem. Ešte 2.možnosť, ale to je asi už fatasmagoria: je možné, že špinenie vyvolá väčšia fyzická záťaž? Včera som dala 2xkardio a workout 2 z Body revolution od Jillian a poobede asi 10 km svižnou chodzou s drobcom v kočíku. To už asi vymýšľam sci-fi scenáre čo? 😀
@lucinka3289 3 deň a test negat? hm, ešte môžeš skúsiť odber krvyi (aké y/ i 😀 ) alebo len čakať, možno len slabo stúpa hcg, ale kým mešká je to stále sľubné 🙂
@lucinka3289 Aj ja som mala testik slabulilinky, drzim palce, bodaj by mrcha uz ani voooobec nedosla 🙂
Mne meškala 3 týždne...v pondelok som mala jemne ružový vytok, tak ja som si myslela, ze ochvilku uz uz dostanem, v utorok som išla lekárovi a tam mi povedal, ze som v 5 týždni tehotenstva, o dva týždne tam idem znovu 😉
@christin94 gratulujem 🙂
@lucinka3289 Neboj nič, už keď mešká je dobré znamenie. A keď tu pozrieš fotky niektorých žien, tak im ukázalo pozitívny test až na 15-16DPO. Treba veriť, kým nepríde červená! 🙂
@luciagdt86 tak tak aj mna kamosky hovorili ze kym meska tak je fajn.testy mali pozit az ked im cca tyzden meskala mrch tak uvidime
no dievčence ja som dnes 8DPO a pred chvilou na wcku ze tahavi priesvitny hienik s troškou krvi no chapete tomu??? divneee....
@lucinka3289 Naozaj je to tak. Niektorévýnimočné žienky majú pozitvne testy už pomaly na 8 DPO, lebo mali ovulku skoro a tým pádom sa skorej aj vajíčko uhniezdilo, ale ja viem, že medzi ne nepatrím, lebo podľa grafov mi väčšinou ukazuje ovulku na cca 16-17DC, takže rátam s tým, že tým pádom aj uhniezdenie je neskôr a preto by mi to skoro ani neukázalo. Ale najlepšie je počkať si, či dôjde ms.... Len to u mňa väčšinou býva problém, lebo som nedočkavá a testujem už niekeedy aj na ten 10DPO... čo už so mnou. :D
@luciagdt86 ja som si tento mesiac ovulku ocihala podla hlienu aj sme ju vystihli ms este nikde nijake naznaky tak cakam 🙂
Baby toto cakanie je na porazenie.co mam robit ms nikde. dokedy mam cakat dnes 3 den meska
@lucinka3289 a preco vlastne nejdes k lekarovi?hm? ved z krvi by so to uz mala zistene 😉
@ellabella22 zajtra asi uz pojdem 🙂

@luciagdt86
@ajulcca kolkaty dc ste??? mne meska druhy den ale test bol negat.