Fytosoja - skúsenosti
Kočky, ktoré ste to brali alebo sa vyznáte? Aké s tým máte skúsenosti? Chcem to nasadiť od zajtra (3dc). Ako to brať?
Brala som teraz deuhy cyklus, najprv v provm cykle neprisla ovulka a teraz prisla na 16dc, po roku aj 3 mesiacoch ro bola
Prva ovulacia a hned som aj ptehotnela, brala
Som ju od 2dc do 6dc 4,4,5,5,6 a druhy cyklus 5,5,6,6,7
@misulka541 Ahoj, nevieš ako to treba užívať keď dlhodobo nie je ovu ani ms? Ďakujem
@casavina napisalamsoˇ davkovanie na konci komentara
@casavina ale ms by som najprv dala
Lekarke vyvolat a potom skusala tu fytosoju
@misulka541 žiaľ mám pco a duphaston ani norethisteron (tabletky) a dokonca ani agolutin (injekcia) nevyvolali ms...môj už piaty lekár nevie čo so mnou robiť preto nemám ovu ani ms dlhodobo...
Baby, myslíte, že keď mi ms chodí, aj foliky pekné videla dr na sone pár mesiacov dozadu, že je blbosť toto brať? Nemám pcos ani nič také. Len mi chcela dr nasadiť clostil a ja som sa tomu chcela vyhnúť aspoň na pár cyklov.
@casavina ja mAm tiez pco a ms si chodi ako chce, treba ine problemy hladat, stitna zlaza ci nahodou nieje s nou nieco ja som bola aj tak na vysetreni brsli mi jormonalny profil tak skus to lebo staci ze nieco zle je tam a uz sa to vlecie
@rootham fytosoja je ako nahrada za clostil takze skusila by som to a uvidis ci zaberie dolezite je zistit ci mas naozaj ovulaciu ja si meram bazalnu teplotu napriklad
@misulka541 mam uzlik na stitnej zlaze neviem ci to ma nejaky suvis..
@casavina moze mat, treba povedat ze sa snazite aby nasadili nejake lieky, ak je uzlik moze byt znizena fukncia stitnej zlazy
@misulka541 ja nemeriam 😕
@misulka541 inak, ja som dnes 3dc... Začala som brať dnes. Písali, že od 3 dňa. Ty si brala od 2dc. Snáď to u mňa nebude problém 😕
@rootham nie nebude ;) ale ak nezaberie tento cyklus tak Vykne a buduci u mna druhy cyklus ovulacia a hned aj tehotenstvo
@misulka541 diiiik. Uvidíme. Premýšľam, že nechám len tie 4 tbl celých 5 dní. Nevieš prečo sa to má stupňovať ten počet?
@rootham netusim ja som hladala len davkovanie mne to nizke davkovanie nepomohlo
@misulka541 ok. Dík 😉
Z druhou dcérkou som nevedela otehotnieť vyše 2 rokov. Bola som už v koncoch a tiež som sa dopočula o fytosoji a tak som to vyskúšala. Hneď v 2 cykle som otehotnela a dnes už má krásnych 6 rôčkov. Takže smelo do toho ak váhate a chcete bábo. Mne to pomohlo a aj dosť mamičkám v podobných fórach.
@renca206 ďakujem. Zlatá 🙂. Mala som ju minulý cyklus. Dr nevidela absolútne žiadny folik (čo predtým bez fytosoji až 22mm). Celá bola udivena. Ja tiež. A k tomu 3cm cysta. Takže nič dobré. A ms mi meškala 8dni. Už som aj myslela, že sa zadarilo. Teraz neviem, či ju ešte skúsiť. A som čerstvo po laparke, tak som myslela, že to bude istá vec 😕. Vďaka za tvoju reakciu
@misulka541 ako si to prosím brala? Ráno dve a večer dve tabletky? Alebo len raz za deň ten určený počet ? Ďakujem veľmi pekne
@sabrinocka33 beru sa rano naraz zapit veľkým množstvom vody a piť aj cez deň ( moze ta bolieť hlava z toho)
@misulka541 prosím ta akú si konkrétne brala?

@rootham príjemné čítanie ;) tam si všetky odpovede
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/?page=3