Genetické vyšetrenie oboch partnerov
Prosím Vás veľmi pekne, poraďte mi od rána sedím googlim, telefonujem a hľadám kade tade aj po MK. Som po dvoch MA behom jedného pol roka (8tt a 10tt) dieťatko ešte nemame. Môj doktor nám odporučil okrem hematologie aj genetické vyšetrenie páru. Poraďte mi kam mam ísť na genetické vyšetrenie páru. Momentálne som krátko po poslednom MA a nachádzam sa v stave beznadeje. 😪 Som z NR kraju a ide mi o to aby sme na výsledky nečakali pol roka alebo 4 mesiace. Pôjdem aj na kraj sveta keď bude treba len mi napíšte Vašu skúsenosť kde ste boli spokojní, ako dlho ste čakali, prístup lekárov a priebeh... Samozrejme tlačiť nechcem na pílu, keď bude treba počkáme koľko bude treba. Ale rada si prečítam Vašu skúsenosť. Ďakujem pekne za každý príspevok.
@junyk ahoj. My sme boli v BA v Unilabs (poliklinika Sustekova, Petržalka). Termín vyšetrenia nám dali cca do 10 dni od objednania, co bolo mega rychlo, inde sa len na vysetrenie cakalo tyyyyzdne ked som si obvolavala rozne pracoviska…. Na vysledky sme potom cakali 5 tyzdnov. Neplatili sme nic.

@junyk ja som zo Záhoria, v Trnave napr.to nerobia, v Skalici asi tiež nie