Graf-tehotenstvo alebo blížiaca sa MS ?
Ahojte, prosím Vás viete mi dnešný pokles vysvetliť? Môžem ešte dúfať, alebo to je už pred ms? :/
@ellise08 no to vyzera ze uz mas po ovu...ale bodaj by sa ti teraz teplota drzala uz stale 😍 ked stupa tak je to dobre znamenie...ja som si dnes dala teploty tiez do tej appky co ty a dalo mi ze som mala ovu pred 4 dnami, ale tieto tri dni ma dost bolelo podbrusko ako pri ovulacii tak neviem no :/ ale mam uz 36,6 co je dost nizka teplota 😩 a od vcera som neskutocne unavena, ale tak ze rano sa zobudim a citim sa ako keby som nespala celu noc a tak som cely denpotom 😅 ja neviem co mam tento mesiac 😫
nika1930 paraaada ja tiež 36,9 dnes a celé doobedu som mala bolesti úplne ako počas menštruácie

@ellise08 ahooj, no ja som dnes 36,7😅 vcera som mala 36,8...ale mam dost vela hlienu aj ma pobolieva podbrusko, tak dufam ze je to ovulacia a nie zapal nejaky....ale tiez mi to tak divne kolise, ze sama neviem ci ta ovulacia je alebo nieje 😀 podla hlienu asi ano, ale podla tych teplot-skacu ako chcu...tak tebe sa to uz dost drzi na tej 36.8...podla mna si mala posunutu ovulaciu, ci mala si pocit ze si ju mala tento mesiac iny den?