icon

Graf-tehotenstvo alebo blížiaca sa MS ?

nika1930
29. mar 2020

Ahojte, prosím Vás viete mi dnešný pokles vysvetliť? Môžem ešte dúfať, alebo to je už pred ms? :/

nika1930
autor
2. máj 2020

@ellise08 ahooj no co ako? Stale sa teplota drzi?? Ja som stale 36,9. Vcera som priznaky nemala, ale dnes uz ma pobolieva brucho...tak uvidim co z toho bude

ellise08
2. máj 2020

@nika1930 no ja teplota dnes 37.12 včera má večer pobolievalo brucho ako na ms tak uvidíme

nika1930
autor
2. máj 2020

@ellise08 Ale tak mas ju stale hore pekne 🥰 ked si chces spravit test ? Ja uvidim do stredy ak by mi naahodou neprisla zajtra

ellise08
2. máj 2020

@nika1930 vôbec neviem stále sa bojím že je to len meškanie

nika1930
autor
2. máj 2020

@ellise08 skus ten test, podla mna uz ked ti meska tak druhy den a stale sa ti ta teplota drzi tak jee to velmi nadejne 😍 a ked nemas ziadne priznaky a mala si pekne teploty cely mesiac, takze nemalo by ti to len tak meskat 😃 jooj som velmi zvedava ako dopadnes🙏🏻

ellise08
2. máj 2020

@nika1930 večer má stále boli brucho take až ako kŕče , ja tak strašne chcem, aby nám to obom vyšlo 🙏🙏🙏

ellise08
3. máj 2020

@nika1930 ako? Ja dnes 36,88 teplota klesla ale nemeralo som v hodinu ako stále a celu noc som sa budila, pretože keď som si ľahla na bok strašne má bolelo v podbrušku, asi príde ms 🙈🙈🙈

nika1930
autor
3. máj 2020

@ellise08 ahooj ja tiez stale bez ms, ale teplotu rano som mala 36,8 🤦🏼‍♀️ takze asi aj mozem cakat...ak sa mi to posunulo podla ovulacie, tak by som mala dostat az stredu, leboo vzdy dostaavam na 14 den od ovu ms....mna vcera brusko pobolievalo a jedla som straasne vsetko nakopu ako pred ms, ale este lezim v posteli 😃😃 tak som zvedava ci sa spusti alebo nie...och ale tebe sa to tak pekne drzalo :( ale este nemusis podla mna zufat ty, je to stale dost vysoka teplota

ellise08
3. máj 2020

@nika1930 ja už som zúfalá 🙈🙈🙈

nika1930
autor
3. máj 2020

@ellise08 ja keby mi meska uz treti den ako tebe by som nevydrzala a spravila test 😂 mna to uz tiez laka, ale povedala som si ze do stredy vydrzim, ak to mam posunute😃

ellise08
3. máj 2020

nika1930 ja už neviem 🙈 nie som si istá na 100% kedy som mala ovu 😢😢 preto nechcem robiť test ☹️ Už nechcem vidieť len jednu / 😭 možno zajtra ráno,ak nepríde tak spravím

nika1930
autor
3. máj 2020

@ellise08 chapem, ja som natom tak isto...mne zatial tiez meska len jeden den, ale to mi niekedy zvykne. Tak pockam tiez do stredy a ak nepride, tak stvrtok rano testujem...ale nepocitujem zatial ziadne zmeny, trosku ma prsia bolia, trosku podbrusko ale teplota je stale taka ista 🤷🏼‍♀️ A minuly mesiac rano ked som si merala tak mi z 37 klesla na 36,6 tak som uz vedela ze mi pride a tak aj bolo...tak uvidime a mas aj nejake priznaky? Prsia ta nebolia? Vytok mas?

ellise08
3. máj 2020

@nika1930 aj mne minuly cyklus keď klesla z 37 na 36,6 o 2 dni prišla ms 😢 hlien mám dnes taký vodnatejsi a ty ?

ellise08
3. máj 2020

@nika1930 tak mne práve dorazila ms, Božeeeeeeee to snáď nie je možné ja už som zúfalá :/

nika1930
autor
4. máj 2020

@ellise08 achh :( to mi je luto a nemas aspon slabu ?? Niekedy hvooria ze prvykrat normalne maju ale trvala im kratko, takze este sa nevzdavaj 😘...ja som este nedostala, dnes rano som mala teplotu 36,9 ale som 13 dpo a vacsinou dostavam na 14dpo tak ju cakam zajtra, uplne som nafucana, naladova strasne a podbrusko ma pobolieva :(

ellise08
4. máj 2020

@nika1930 no včera som mala len spinenie úplne svetlucke ale dnes už normálne 😢 vy sa ako dlho snažíte ?

nika1930
autor
4. máj 2020

@ellise08 Ale nevesaj este hlavu 😌moja kamoska mala normalne menzes prvy mesiac a az v druhom zistila ze je tehotna....my sa snazime od januara, ale tieto dva mesiace aktivnejsie ze kazdy druhx den sme sa snazili mat sex 😃 aj ked uz to bola niekedy otrava 😂😂 no ja zvedava ci do stredy nedostam

ellise08
4. máj 2020

@nika1930 my presne tak isto ako vy ❤️❤️❤️ JOJ veriiim, že to vyjde 💪 ja mám 24 a manžel 25 všetky vyšetrenia v poriadku fakt tomu nechápem, vždy som chcela byť mladá mamička ❤️🙏

nika1930
autor
4. máj 2020

@ellise08 taak nestracaj nadeej 😍 musime verit...no my mame obaja 27, ale niekedy lutujem aj ze sme sa nezacali skor 😃...ale co mi aj hovorievaju ze zena az ked po roku neotehotnie, tak potom to treba riesit s doktorom 😃 ale uz som na nervy aj po 4 mesiacoch nie to este po roku 😂...a boli ste aj na vysetreniach?? Ja mam ist v juli na rocnu, a som si povedala ze ked dovtedy nebudem tak to zacneme riesit, lebo muz ma len jeden semennik od malicka a dost som sa toho bala, ale doktor ho ujistil ze ma byt vsetko v poriadku...tak dufam ze to aj tak bude 🙏🏻 A podari sa nam to obidvom aj bez doktorov...

ellise08
4. máj 2020

@nika1930 mame kamaráta, ktorý je gynekológ v decembri som bola na precentivky všetko v absolútnom poriadku,bral aj krv aj nejakú vzorku z krčka na histológiu, všetky výsledky tip top, manžel má váhu perfektnú aj športuje, ja som vysoká a chuducka bála som sa prvé ci to nebude problém no chuda som od malička nemám vôbec žiadne zdravotné problémy poslali má aj na štítnu žľazu a výsledky perfektne, kamarát vraví, že na tehotenstvo to podľa neho nemá žiaden vplyv keďže žiadne diéty nedrzim a výsledky z gynekológie, gastra, interného, endokrinologie sú úplne top, tak ja ti neviem 😢😢 ale presne ako vravíš aj on nám spominal, že do roka by to malo vyjsť, pokial nie tak po roku sa to má začať riešiť, asi do roka skončím na psychiatrii 😭😭😭

nika1930
autor
4. máj 2020

@ellise08 tak ked ste zdravy, tak uvidis to vsetko sa podari...ono ked clovek najviac chce niekedy to nejde, ze psychika spravi vela....ked skoncia opatrenia, tak skuste ist niekam na vylet aj zmena prostredia podla mna veelmi pomoze 😃 ale verim nam ze do pol roka budeeme sa tu uz vytesovat 😍

ellise08
4. máj 2020

@nika1930 aj ja tomu verím, že další mesiac je náš 💪 ono ja by som na to chcela strašne prestať myslieť, ale neviem ako 😭😭 mám 2 malinké krsňata, 4mesacnu neterku, kamošky z mojho mesta majú ročne dievčatko, 1,5rocneho chlapčeka a asi 6 kamošiek mám tehotných 🙈 ja mám počuť, že na to myslím 23 hodín denne 😭 premýšľam, ci merať vôbec tu teplotu, lebo každé ráno začínam myšlienkou na bábätko pri tom meraní

nika1930
autor
4. máj 2020

@ellise08 veru uz to vyjde urcite 😍 no u nas je to tak podobne stymi babatkami 😃 ale verim ze to raz pride s budeme sa tesit ❤️ No mne to velmi pomohlo kvoli ovulacii, inak by som bola stale v tom ze mam na 14den 😅 a by sme sa ani nesnazili vtedy kedy mame 😃

nika1930
autor
5. máj 2020

@ellise08 noo ja som stale 36,9 🙏🏻 Vcera ma pobolievalo brucho,ale dnes zatial nic len ma prsia bolia a mam ich take nafucane... uvidim zatial je to treti den co mi meskaju...tak ak zajtra nedostanem tak piatoo testujem...testovala by som aj stvrtok, ale idem do roboty a neviem ci by som to predychala 😃

nika1930
autor
5. máj 2020
ellise08
5. máj 2020

@nika1930 paradaaaa, vyzerá to veľmi dobre, teplota super 💪 držím prsty 🙏🙏🙏

nika1930
autor
5. máj 2020

@ellise08 dakujem ❤️no uz som nevydrzala a urobila som si test ale negativny 😫 ale neskutocne ma bolia prsia mam ich uplne tazke a hlava ma boli tak trochu ako pred migranou uz treti den....och tak som zvedava 😫 dufam ze to neni nejaky hormonalny vykyv

ellise08
5. máj 2020

@nika1930 mne bratranec farmaceut objednal nejaké kvapky J.V.Femi vraj to krásne podporuje ovulaciu, a pripravuje vaječníky na tehu tak som zvedavá od zajtra začínam brať 🙈myslíš, že už sa ti blíži ms? Ja som neverila, že dostanem keď bolo 36,9 a 🙈🙈 ale tak ty máš stále nádej

nika1930
autor
5. máj 2020

@ellise08 ja beriem ten femibion, tak daj vediet potom ci to funguje 😃 praveze neviem, brucho ma dnes neboli, niekedy len tak pichne a jedine co ma boli su prsia a hlava trochu a mam taky biely vytok ako keby...ale poviem to sprosto, ale ked mam dostat menzes tak proste ten vytok zacne tak divne pachnut a viem ze dostanem 😂 no teraz nic...uvidim do tej stredy ale uz z toho straasne na nervy 😩😩😩

ellise08
5. máj 2020