icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ereska
14. máj 2019

@zuzanockamt bpockaj možno bola včera podľa BT vydrž dva dni a vyznačí

dadulik6
14. máj 2019

Dneska oficialne meskaaaaam teda ak poobede nepride ale teplota tomu nenaznacuje podbrusko ma len jemne pobolieva a prsia tak z boku tahaju v podprsenke to ani nepocitujem zajtra chcem ist kupit test ak sa dostanem do mesta 😊

dadulik6
14. máj 2019

@dominika_sk nestresuj bud v klude krasne mas testy na 12dpo ma niekto len slabuckeho ducha vsetko bude dobre

ikonica
14. máj 2019

@dadulik6 ✊✊✊

dominika_sk
14. máj 2019

@ikonica ďakujem, vieš, ono to je take narazove. Chvilu dobre hovorim si že nie je v mojich ruksch to ovplyvniť že musim byť pozitivna a potom ma to prepadne čo ak...
@dadulik6 keby to išlo nestresovať sa tak tu nepišem 😁 každopadne držim ✊🏻✊🏻✊🏻

dadulik6
14. máj 2019

@ikonica
@dominika_sk dakujem baby 😊 cim dalej som viac nedockava mozno naberem odvahu a skocim tu u nas v dedine aj ked budu reci 😂

ersp
14. máj 2019

ja som vstala o dve hodiny skor ako si bezne meriam od nedockavosti z dalsieho testovana 😊 teplota stupla (vcera takuto teplotu som mala o dve hodiny neskor) a test tmavne uz pekne vidno ciarocku 😊 len uz aj zaludok mi dava najavo ze sa cosi deje 😃 hadam bude tmavnut nadalej 😊

ikonica
14. máj 2019

@dominika_sk chapem... Ja si stale teraz poviem, ze urobila som co som mohla pre to, aby bolo dobre, teraz je to uz len na babatku a inej sile (kazdy nech si doplni co chce: priroda, boh, osud atd)

dadulik6
14. máj 2019

Baby ked sa mrknete na ten moj graf je ta ovu dobre oznacena? ( aj ked lekar mi to potvrdil bola som akurat na preventivke) ale ja mavam ovu ovela neskor okolo18-20dc lebo cyklus mavam 33 .... 🤷‍♀️

dadulik6
14. máj 2019

@ersp krasne silnie ✊

ersp
14. máj 2019

@dadulik6 dakujem 😊

zabka1987
14. máj 2019

Takýto graf 😂 len ja môžem mať. To mi clostilbegyt mohol takto rozhadzat? Ani neviem kedy mohla byť ovu ale tam na začiatku mi to pocitovo vychádzalo a potom tam kde mam aj hlien no graf hovori iné

pimar
14. máj 2019

Baby prosim,vyzera to podla vas na anovulacny? Nikdy som nemala ovulaciu neskor ako na 15 den,iba raz to vyslo na 18-ty.

zabka1987
14. máj 2019

@pimar ešte čakaj podľa mňa ovu bude teraz

shellynda
14. máj 2019

Ahojte, môžem poprosiť o váš názor na moju ovu? Kedy podľa vás prebehla? Mne podľa hlienu a pocitu oveľa skôr, ako vyznačuje graf. Od 9teho ma pichá brucho občas, bolela ma príšerne hlava 2 Di, mala som veľa hustého hlienu čo sa i nestáva a veľmi ma bolia aj prsia. Snažíme sa o 3mimi, ale toto trvá akosi dho😀

pimar
14. máj 2019

@zabka1987 a nie je divne ze som ten plodny hlien mala uz dva krat pocas cyklu? A stale nic? No neostava mi nic len cakat🙂 dakujem za odpoved🙂

diaalex
14. máj 2019

@dominika_sk ale veď nemáš nič stratené, hlavne buď kľudná, zachovaj pokoj a nepanikár. Kým ti lekár nepovi iné, si tehotná, teš sa z bábätka a užívaj si každú chvíľku 🙂 ja nikomu neprajem nič zlé, len som povedala, že treba byť opatrná, hlavne v prvé týždne 🙂 a čo, že nemáš príznaky? nemusíš ich mať... ja som prvé dni mala sem - tam kŕče v podbrušku (ako keby každú chvíľku mala prísť MS) a zrazu to prestalo a odvtedy som okrem nechutenstva a extrémnej chuti na nealko pivo nemala žiadne iné príznaky 🙂 podľa môjho lekára sa takéto stáva, že žena nemá žiadne príznaky, aj keď ojedinele, ale treba sa tomu tešiť.

katka1304
14. máj 2019

@zabka1987 podľa mna bola ovulacia 6.5. Ja som mala pri clostilbegyte velmi vysoké teploty do ovulácie, potom klesli a znova stúpali. Podľa mna si 8dpo, co by sedelo aj s tým miernym poklesom na 5dpo, kedy dochádza k prechodnému zvýšeniu estrogénu.

zabka1987
14. máj 2019

@katka1304 presne to mi nejde do hlavy fakt a podla mňa máš pravdu teda fakt. Skúsim test o 2dni, ten clostil dáva fajt tie teploty neskutočne vysoko. Ďakujem ti, pomohla si mi

martinade
14. máj 2019

@dadulik6 drzim prsteky 😍

ikonica
14. máj 2019

@martinade ako pokracujete?

katka1304
14. máj 2019

@dadulik6 ty uz nešpekuluj kedy bola ovulácia, zbytočne sa stresuješ, radšej rozmýšľaj, ako sa dostaneš k tehotenskému testu.. myslím to v dobrom 😉 velmi ti to prajem ☺️

martinade
14. máj 2019

@ikonica vcera prva kontrola a pnukcia asi bude v piatok... zajta mam 2 ultrazvuk, tak potom budem vediet presnejsie info.

ikonica
14. máj 2019

@martinade uff drzim prsty... Nech je co najviac vajok ;)

martinade
14. máj 2019

@ikonica dakujem

dadulik6
14. máj 2019

@katka1304 😂😂 uz sedim v praci tak az po praci

dadulik6
14. máj 2019

@martinade dakujem aj ja tebe nech nam to už konecne vide✊✊❤

martinade
14. máj 2019

@ikonica inak moj graf 🙂 taky vyvazeny som mala pri prvom tehu 🙂 asi hormony spolupracuju... no to meranie je hrozna zavislosť 🙂

dominika_sk
14. máj 2019

@ikonica
@dadulik6 tak som bola u lekara kvoli krčku , objednana ešte predtym ako som zistila tehotenstvo. Spravila mi sono ale vobec nič nebolo vidno keďže mi meška len dva dni. Objednala ma na 12.juna aby bola istota že tam všetko bude vidno čo treba🙄🙏🏻🙈 však dovtedy ma porazi😂

ikonica
14. máj 2019

@dominika_sk no musis vydrzat... Ale tak mohla ta objednat o 2t... Aspon vacok by videla no.... Pevne nervy prajem... Krv nebrala?