icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ssslnieckooo
2. apr 2018

@kufea ďakujem za každú radu a odpoveď. Tú apku som si len dnes stiahla a prvé čo ma napadlo hodiť len dátum PM a teploty čo mám namerané v inej apke. Najviac ma štve to, že sme sa nesnažili v piatok teda deň po pichnutí pregnylu, ale až v sobotu. Všade čítam, že ovulácia nastane do 36 hodín po pichnutí a to sme nestihli.

kufea
2. apr 2018

@katesocka do gyn fiv v ba. Nás by to malo stat 120 a progesteron čo bolo 36€. Tiez dost. Biznis. U mňa je všetko ukážkové, ale muž ma spermie zlé. Preto su sance male. Odporucili nam dokonca isci.

katesocka
2. apr 2018

@kufea my chodime do ferticent. Iui samotne tiez 120, ale este v cenniku som sa docitala ze 120 za menezovanie a monitorovanie cyklu pred iui a ivf tak som zvedava ci aj to vypytaju. U nas zase muz spg dobre, u mna okrem toho mensieho poctu vajicok tiez ok.

cindy11
2. apr 2018

@ssslnieckooo presne tak ako piše @kufea ale spermosky nieco vydržia, neboj. Skús test tak v stredu rano ✊🏻

katusikkk
2. apr 2018

@katesocka ja som tam tiez platila 120.Ked som zacala pichat ,tak som bola na kontrole raz a uz som isla na vyber.Takze to jedno sono ma vlastne stalo 120.Inak netusim za co to je.🤔

katesocka
2. apr 2018

@katusikkk No ževraj to majú od minulého roku tento poplatok. Ako nekomentujem. Zatiaľ čo som čítala tak všetko kočky čo boli na ivf ho platili, tak predpokladám, že aj nám ho dajú zaplatiť za iui. Aj keď doktorky som sa pýtala teda čo to bude stáť a povedala len 120 za iui, žiadne monitorovanie nespomenula.

kufea
2. apr 2018

@katusikkk a ty ako? Skusate dalej uz len prirodzene, ci skusite este raz?

kufea
2. apr 2018

@katesocka podľa mňa je to konečná cena plus samozrejme lieky. Nasledujúci cyklius budem merať bt i robiť ovulacne testy. Som zvedavá, na koľko presne to bude s vyjadrením doktorky.

katesocka
2. apr 2018

@kufea No u teba je tých 120 konečná cena ak v cenníku nemajú niečo iné. Teraz bt nemeriaš?

kufea
2. apr 2018

@katesocka tento mesiac som to flakala, muž bol preč, tak nebola motivácia. Merala som každý deň v inu hodinu od 7 do 10 a niekedy vôbec. Na 14 dc som bola u doktorky a že už bolo po ovulácii.

katesocka
2. apr 2018

@kufea Kedy očakávaš menštruáciu? Ja ťa očividne s ňou predbehnem 🙂

verculiatko1986
2. apr 2018

Tak mne teplota znova klesla a aj ms prisla, cize skusime zas buduci mesiac ... :-/

ikonica
2. apr 2018

@verculiatko1986 ja sa obavam ze zajtra nastane u mna ten isty scenar.... drzim palce v dalsom cykle ;)

kufea
2. apr 2018

@katesocka mne by mala prísť v nedeľu čiže 8.4. A na prvú kontrolu mám prísť 10dc, čiže ak to pôjde podľa plánu, tak 18.4.

katesocka
2. apr 2018

@kufea Ja mám mať v piatok 6.4. ale mám pocit, že mi príde skôr. A na ultrazvuk sa mám objednať medzi 10-12 dc, to asi záleží podľa toho na aký deň to vyjde, aj keď asi sa pre istotu objednám skôr (zvyknem mať ovuláciu niekedy aj 11-12 dc tak nech ju nepremeškáme)

katusikkk
2. apr 2018

@kufea
Uz len prirodzene.Nejako ma presla chut a este teraz leto a ja akcny clovek ,aby som nic nerobila 😁

monika20111990
2. apr 2018

Prosím čo si o tom myslíte? Ďakujem krasne za reakcie

ikonica
2. apr 2018

@monika20111990 zatial to vyzera dobre 🙂 nech sa ti teploty drzia hore ;)

monika20111990
2. apr 2018

@ikonica kiež by už sa snažíme rok a pol. Ale bolí maspodok bruška hrozne ma bolia prsia citim sa ako pred ms. Modlim sa každý deň ďakujem trošičku sima povzbudila😉

ikonica
2. apr 2018

@monika20111990 a kedy necakas ms?

monika20111990
2. apr 2018

@ikonica keďže mám nepravidelnu ms tak ti vobe neviem povedať ☹ minuly cyklus prisla 27DC ale bola som v nemocnici chorá tak si myslím že choroba to privolala a pred tým mesiac som prkne 30DC mala keď prišla. A keďže ovulacia tento mesiac prisla u mna neskor ako predchádzajúce mesiace tak tym padom by mala ms tiez prist neskor preto su mi divne tieto zavčasu priznaky na ms.

ikonica
2. apr 2018

@monika20111990 tak aj tehu ma taketo priznaky... ostava len vydrzat par dni a potom testovat ;)

monika20111990
2. apr 2018

@ikonica dúfam bola by som najšťastnejšia aj vy sa snažíte?

ikonica
2. apr 2018

@monika20111990 snazime snazime...ja akurat cakam ci pride zajtra mrcha ci nie :D

monika20111990
2. apr 2018

@ikonica aj si graf pises znacis?

monika20111990
2. apr 2018

@ikonica budem drzat silno palceky budem rada ak mi napises a testik si si robila?

kufea
2. apr 2018

@katesocka tak to cca spolu budeme očakávať vysledok nášho prvého plateného "styku" 😂

ikonica
2. apr 2018

@monika20111990 je tu... asi ako prvy za dnesny den... chod par stranok dozadu... testy som robila a su biele

ikonica
2. apr 2018

@kufea heh ze plateny styk.. minule sme boli s mm na spg a potom hovori: dnes som mal sex za 15eciek.. a ja som dodala: a este sam so sebou :D :D :D

katesocka
2. apr 2018

@kufea Ježííííš to mi veru ani nenapadlo, prvý platený styk, a ešte k tomu aj pod dohľadom 😀 Veru, budeme očakávať spolu, aj keď tomu ja osobne veľké nádeje nedávam.