icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
2. apr 2018

@katesocka podľa mňa bt pôjde zajtra hore

alilka
2. apr 2018

@izy1661 jaaaj máš pravdu..naopak 😁😁 ale aj mne sa párkrát stalo že by mi klesla až 3 DC..ale nie často..

tinka0000
2. apr 2018

Baby, mam appku na ms kde sa da zapisovat aj BT.zapisujem, ale neukazuje mi to na grafe..preco? To by kazdy den malo ukazat nie? Ci?

katesocka
2. apr 2018

@tinka0000 aka je to aplikacia?

katesocka
2. apr 2018

@ikonica @butterfly333 po dvoch takychto teplotach si uz nemyslim ze by isla hore, aj keby o trosku, myslim ze by to bolo uz jedno, tie teploty su velmi nizke 😒😔

tinka0000
2. apr 2018

@katesocka vola sa to , , kalendar a obrazok to ma ruzova knizka akoby a v tom kvietok 😀

tinka0000
2. apr 2018
mojvlk
2. apr 2018

@tinka0000 tukni na to graf neukaze ti??? ja som mala tuto appku ale nepacila sa mi

tinka0000
2. apr 2018

@mojvlk Ukaze mi graf, ale neukaze mi tie ciary vies.ked zapises teplotu malo by ti ukazat a nic neuazuje

mojvlk
2. apr 2018

@mojvlk myslis to kde ti rozdeli graf na predovulacny a poovulacny?...prave preto sa mi ta aplikacia nepaci je tam na pevno stanovena ta ciarna 36,7 tusim a nevedela som s tym nijako pohnut

tinka0000
2. apr 2018

@mojvlk a co si mam stiahnut, aby som rozumela a bolo to po svk alebo cz 🙂 ☹

mojvlk
2. apr 2018

@tinka0000 ja mam ovuview a je to v slovencine a vacsina bab tu pouziva ten fertiliy friend ak som to dobre napisala ale ta je v anglictine

sunflower109
2. apr 2018

Čo myslíte bola ovulka?

tinka0000
2. apr 2018

@mojvlk idem skusit

tinka0000
2. apr 2018

@mojvlk neviem si ta nastavit dlzku cyklu..dam den prvy kedy som mala ms..a . mi ukaze len ze mam 3dnovy cyklus automat..neda sa to zmenit

mojvlk
2. apr 2018

@tinka0000 nepamatas si minule cykly ja som zadavala aj spatne datumy alebo zo starej aplikacie nemusis vsetko staci kedy zacala a kolko dni si krvacala mozno den ovulacie ak vies kedy bola

katesocka
2. apr 2018

@tinka0000 ja pouzivam fertility friend. Sice je to po anglicky ale rozumiem tomu aj ked som sa nikdy po anglicky neucila. Zo zaciatku som si prelozila par slovicok,casom sa na to da zvyknut

izy1661
2. apr 2018

@alilka 🙂
No ja som dnes 2DC a teplota stále poovulacna. Tak preto tomu nerozumiem. Večer som mala 37,4℃

katesocka
2. apr 2018

@izy1661 na zaciatku ms nemoze byt teplota vyssia? Niekde som citala, ze prave preto netreba pocas ms merat. Ale nie som si tym ista.

tuqanqa
2. apr 2018

@tinka0000 musíš si prepnúť z kalendára na graf. Pri otvorení apky máš záložky a tam je graf.

rula
2. apr 2018

@tinka0000 ahoj, ak mas womenzone, tak uz 2 dni grafy nefunhuju, aj ja cakaaaam😡

ludka0611
2. apr 2018

@lily183 ahoj,no teplota trochu stúpla ale mne sa asi rozbieha ms, celé je to nejaké divne už ničomu nerozumiem ... 🤔😐

ludka0611
2. apr 2018

@betina1984 ďakujem za reakciu, viem že čiarka musí byť taká istá alebo silnejšia len ma prekvapil ten ďalší test,že čistý......

updatevani
2. apr 2018

@ludka0611 ja som mala podobny test ako ty a vyznacilo mi v ten den aj ovu...neviem nahodou ci tie testy nemaju malo farbiva v sebe tiez som mala tieto...

izy1661
2. apr 2018

@katesocka ja mám takto teplotu vyše týždňa, nie len teraz pocas ms, ale už to radsej nebudem riešiť :/

ssslnieckooo
2. apr 2018

Ahojte baby, som v tejto téme úplne nová. Snažíme sa s manželom o dieťaťko už celkom dosť dlhú dobu, ale až tento mesiac som si začala merať teplotu, no aj to nie vždy. Nahádzala som to dnes do tejto apky a môj graf vyzerá takto ako na foto. Potrebujem od vás radu. Na 14 deň cyklu čo bolo 22.3 som bola na folikulometrii a mala som folikul o veľkosťi 20 mm. Bol mi teda pichnutý aj pregnyl. Večer sme sa manželom snažili. Na druhý deň sme to bohužiaľ asi zo stresu nezvládli, tem sme sa opäť snažili až na tretí deň teda toho 24.3 a tiež 25.3. Práve cez tieto dva dni ma brucho aj veľmi bolelo. Brala som clostyl a od toho 24.3 beriem aj utrogestan. Robila som si dnes clearblue test digital bohužiaľ vyšiel negatívny. Myslíte, že ešte mohlo byť zavčasu na test?? Mrchu by som mala dostať vo štvrtok. Mám PCO, moje predošlé cykly boli veľmi dlhé, tento mám gyndoškou odsledovaný.

kufea
2. apr 2018

@ssslnieckooo si buď 9 alebo 10 dpo ťažko povedať, keďže chýbajú v grafe údaje. V každom prípade ešte skoro, skús testovať o dva dni.

kufea
2. apr 2018

@katesocka nás tiež čaká tento mesiac IUI. Idem bez liekov. Šance máme malé, ale možno motyka vystrelí.

katesocka
2. apr 2018

@kufea mne predpisala doktorka clostyl kedze mam menej vajicok, tak teda aby boli aspon 2 (teda ak lieky pomozu). Inak nedavam tomu nejaku extra nadej, tak ale za pokus to stoji (chcela som napisat ze za pokus nic nedame ale tak dame 240 eur 😎)

katesocka
2. apr 2018

@kufea do ktoreho centra chodite?