Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby, mam appku na ms kde sa da zapisovat aj BT.zapisujem, ale neukazuje mi to na grafe..preco? To by kazdy den malo ukazat nie? Ci?
@ikonica @butterfly333 po dvoch takychto teplotach si uz nemyslim ze by isla hore, aj keby o trosku, myslim ze by to bolo uz jedno, tie teploty su velmi nizke 😒😔
@betina1984 ďakujem za reakciu, viem že čiarka musí byť taká istá alebo silnejšia len ma prekvapil ten ďalší test,že čistý......
@ludka0611 ja som mala podobny test ako ty a vyznacilo mi v ten den aj ovu...neviem nahodou ci tie testy nemaju malo farbiva v sebe tiez som mala tieto...
Ahojte baby, som v tejto téme úplne nová. Snažíme sa s manželom o dieťaťko už celkom dosť dlhú dobu, ale až tento mesiac som si začala merať teplotu, no aj to nie vždy. Nahádzala som to dnes do tejto apky a môj graf vyzerá takto ako na foto. Potrebujem od vás radu. Na 14 deň cyklu čo bolo 22.3 som bola na folikulometrii a mala som folikul o veľkosťi 20 mm. Bol mi teda pichnutý aj pregnyl. Večer sme sa manželom snažili. Na druhý deň sme to bohužiaľ asi zo stresu nezvládli, tem sme sa opäť snažili až na tretí deň teda toho 24.3 a tiež 25.3. Práve cez tieto dva dni ma brucho aj veľmi bolelo. Brala som clostyl a od toho 24.3 beriem aj utrogestan. Robila som si dnes clearblue test digital bohužiaľ vyšiel negatívny. Myslíte, že ešte mohlo byť zavčasu na test?? Mrchu by som mala dostať vo štvrtok. Mám PCO, moje predošlé cykly boli veľmi dlhé, tento mám gyndoškou odsledovaný.
@ssslnieckooo si buď 9 alebo 10 dpo ťažko povedať, keďže chýbajú v grafe údaje. V každom prípade ešte skoro, skús testovať o dva dni.

@katesocka podľa mňa bt pôjde zajtra hore