icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vera39
5. apr 2018

@snehulienka82 Ďakujem neviem prečo myslím že bude další....😠 týžden musím ešte vydržať...povedala som si že žiadny test nebudem robiť skôr no neviem či vydržím....🙏 taaak musím dúfať ešte.....zatiaľ žiadne príznaky...

snehulienka82
5. apr 2018

@vera39 ved uvidis, nezufaj. A kazdy novy cyklus je dalsia sanca. 😉

ludka0611
5. apr 2018

@snehulienka82 áno pravdepodobne :( ale skúšame ďalej ... ďakujem ti veľmi pekne, toľko som už o tom prečítala,že mám poriadny guľáš z toho 🙂 ukludnila si ma ohľadom tej ovulácie 🙂

ikonica
5. apr 2018

ja snad nezaspim.... sialene ma pali zaha 🙄

dadulik6
6. apr 2018

Ovu oznacilo ale niesom s tym stotoznena vobec..bolesti som mala 19dc a 20dc tam bol aj hlien celkom ok . a ak bola tak sme sa netrafili den po ovu asi nieje sanca 😞😞

ikonica
6. apr 2018

@dadulik6 este pockaj.. mozno ju preznaaci po dalsich meraniach ;)

dadulik6
6. apr 2018

@ikonica no to duufam lebo ak bola tak den po asi sanca nieje ze?

ikonica
6. apr 2018

@dadulik6 podla mma ti ju preznaci na 20dc... mne napr nasjkor dalo ovu tusim na 15dc a potom preznacilo na 17 dc....

ikonica
6. apr 2018

@dadulik6 este skuste dnes a zajtra....

dadulik6
6. apr 2018

@ikonica lebo ako naschval bol drahy chori a nedalo sa ach jaj dufam ze mas pravdu... na ten 20dc by to aj celkom vychadzalo mala som silne pichanie v podbrusku aj krize neskutocne boleli tak sa necham prekvapit .. a ty moja ako robila si aj dnes testik?

ikonica
6. apr 2018

@dadulik6 nie uz netestujem.. mam este jeden mamatest a ten si nechavam neviem ci na nedelu alebo na neskor, aby som mala na pamiatku kolajnice... ale asi az na neskor to necham... ani teplotu uz nemeriam.... v noci ma neskutocne palila zaha a prehnalo ma, aj dnes rano :/ v prvom tehu som nemala ziadne nevolnosti, tak si hovorim radsej nech grcam kazdy den, ako by sa mal zas zopaovat potrat....

dadulik6
6. apr 2018

@ikonica silno ti drzim palce teraz to dobre dopadne uvidis❤ ... mne tiez nic nebolo a v 7tt to odislo ale aspon ze ma nemuseli cistit ... tak uvidime kedy sa nam zase zadari teraz som aj alchemilku pila nech mi to da trosku cyklus doporiadku lebo ten predchadzjuci bol katastrofalny 😂 ale to asi aj preto ze to bolo po potrate

updatevani
6. apr 2018

No dole som sla a celkom slusne 🙂

ikonica
6. apr 2018

@dadulik6 drzim palce nech sa vam znova cim skor podari a dobojujete to do uspesneho konca 😉

nechses skusit gynex? ja neviem co mi vlastne pomohlo... mozno len psychika sa odblokovala.... kedze sme sli do centra uz, tak som sa uvolnila, ze tam nam uz konecne pomozu, ked nie tento cyklus, tak dalsi a dalsi...a nakoniec to slo aj bez ich pomoci.... sestricka sa smiala, ze niekomu staci len nadychnut sa vzduchu v Splne a uz si najde // 😃

ikonica
6. apr 2018

@updatevani hmmmm este sa neboj... este si nad ciarou, moze to ist este hore.... do ms mas este daleko....

dadulik6
6. apr 2018

@ikonica este nechcem ak sa nebude dlhsie darit tak potom budem skusat vsetko 😂 zatial tomu nechavame volny priebeh

katesocka
6. apr 2018

Tak dnes mi FF ovulaciu zrusil.
13 dc som bola v centre na ultrazvuku, mala som 20 mm folik a doktorka hovorila ze ovu bude asi 15 dc. Teplota mi ju potvrdila na 14 dc. 20 dc (6dpo) mi doktorka hovorila ze som mala nejaky hormony zistene z krvi tak nizkr ze si mysli ze nevidela folik ale cystu. Na ultrazvuk ale skonstatovala ze je prekvapena ale vyzera to tak ze ovulacia bola.
Myslite ze mi mohlo ovplyvnit teploty ze som bola po chorobe preto boli vyssie? Mam si opat rucne nastavit ovulaciu v FF? 🤔

0507
6. apr 2018

Tak ja som asi jasna

dadulik6
6. apr 2018

@0507 zajtra stuupnes ved si vysoko nad ciarou neboj neskusala si test?

martinade
6. apr 2018

Ja som dnes síce stúpla na grafe, čo nie je u mňa nič výnimočné keď som tento mesačný graf porovnala s predchádzajúcimi, ale dnešný tehu test je biely...

lily183
6. apr 2018

Ako na hojdacke raz pokles, raz vyssie..

ssslnieckooo
6. apr 2018

Baby poraďte. Robila som si po úspešnom včerajšku čo som sem pridávala znova test, ale už od inej značky a tam mi druhá čiarka vyšla slabšia ako tá čo som mala včera na inom teste. Normálne mám z toho zlý pocit. Mrcha nedošla, bazálka mi opäť stúpla z 36,93 na dnešných 36,94. Ale stále ma pichá v pravom boku, je to dosť nepríjemné. Len sa bojím, či to všetko nebola falošná nádej, keď je dnešný test slabší ako včerajší ☹

dadulik6
6. apr 2018

@ssslnieckooo moze mat len menej farbiva testuj rovnakou znackou 😉

0507
6. apr 2018

@dadulik6 nie, ani nebudem...povedala som si, ze az pri meskani, ale ja dostavam ms aj pri vysokych teplotach

dadulik6
6. apr 2018

@0507 a kedy by si mala dostat?

0507
6. apr 2018

@dadulik6 dnes-zajtra

dadulik6
6. apr 2018

@0507 drzim palce aby neprisla ✊✊

0507
6. apr 2018

Baby, ako velmi ovplyvnuje nedostatok spanku bt? Tuto noc som toho moc nenaspala, krpec v noci strasil, boli sme hore od druhej do pol stvrtej a po siestej uz definitivne.

0507
6. apr 2018

@dadulik6 diik, ale nejak nemam pocit, ze by sa volaco dialo...ty ako?

hope40
6. apr 2018

Ranko..... baby nemalo ma uz nahodou vyznacit ? 🤔 myslim vyznacit ovulku ak nejaka bola teda 🤔 dakujem za rady 😘

cindy11
6. apr 2018

@hope40 ja myslim ze vyznačí az zajtra ak budeš hore 😊