Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katesocka prvy den mas ked dostanes
@ikonica @snehulienka82 ja som vzdy ratala 1dc ked som dostala aj vecer. Potom som sa niekde docitala ze az od druheho dna sa to rata. Len si nie som ista s tym ked je to o 16tej. Ale tak ja som topochopila tak ze mam ratat od zajtra tak dufam ze nepremeskam ultrazvuk a teda hlavne ovulaciu.
@updatevani jupiiiiiiii
@updatevani ja s tym poklesom trosku po tebe asi opakujem 😅, bodaj by mi to zajtra vyskočilo tak ako tebe, kraasa 👍
@dadulik6 Aale.uz taham vyše mesiaca.najskor priedušky a minulým tyzden doma tri krát skolabovala.tak som zostala lezat vzdy na lspp.teraz chodim po vyšetreniach.pravdepodobne zase s chrbticou problemy.lebo mam na hrudy bolesti.a aj krize ma bolia.ja mam uz dávno problemy s platničkami tak tipujem ze ma zase rehabky neminú.
@katesocka ja ked som chodila do centra tak mne povedali ze ked dostanem poobede mrchu tak sa to neráta.Rata sa az dalsi den ako 1DC.
@sonulienka13 juj, to ma mrzi, rychlo sa uzdrav 🙂
@lily183 budeme spolu napato ocakavat ja aj na to ci sa udrzi alebo spadne 😣....drzim ti prsty 😉
@updatevani anoo, toto obdobie je vzdy take napatee, ci su priznaky, ako teplota, robit testy, atd... hrooza 🤪🙂... skusala si si robit aj nejaky test?
@lily183 nie, chcela som dnes ale ked padla teplota som sa nato vykaslala 😁....a dnes som po odmerani netestovala tiez aj ked sa priznam ze ma to lakalo ale rychlo som sla na wc bez testu...co sa tyka priznakov neviem ci nejake mam 🙄...a navyse ms by mala (ne)dojst v stredu co ty?
@sonulienka13 tak to mi je luto ze mas este aj taketo tazkosti ako keby si toho nemala dost 😔
@katusikkk Chodím do Ferticent v Bratislave, povedali ak dostanem poobede (alebo večer? nie som si úplne istá ako to povedali 😀 ) tak sa ráta až druhý deň, len som si nebola úplne istá ako to berú.
@sonulienka13 Nakoniec to rátam aj ja tak, síce som dostala včera, ale dnes to beriem ako 1 DC.
@sonulienka13 Mimochodom, prajem skoré uzdravenie 😘
Tak ja hlasim 1DC...drzim vam palce, baby, nech to Vam vyjde
Baby, otazka ohladne gynexu. Chcem ho zacat brat tento cyklus, ake davkovanie zvolit? Lebo sa uvadza 1-3x denne 2-7 kvapiek.
Ahojte dievčatá,dlho som tu nebola, chcela som vypnúť,že to možno pomôže,no po roku stále nič,aj ja som si kúpila gynex a od včera beriem,t.j.9dc, pijem aj alchemilku k tomuvit.e, kyselinu listovú a zinok,mužovi som zas kúpila tinktúru z kotvicnika,vit.e,selén.doberiem ten gynex a ak dovtedy nič,tak opäť naklusem k dok. a uvidíme či nad bude čakať cár.tehulkam blahoželám a snazilkam silno držím palce 💝💝💝

Spytam sa aj tu. Dostala som menzes okolo 16-tej 17-tej. Ratam 1 dc az od zajtra? V centre mi povedali ze ked dostanem poobede tak az ten dalsi den mam ratat ako prvy. 3dc mam zacat brat clostil a 10 dc ist na ultrazvuk tak nech viem presne vyratat 🤔