icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katesocka
6. apr 2018

Spytam sa aj tu. Dostala som menzes okolo 16-tej 17-tej. Ratam 1 dc az od zajtra? V centre mi povedali ze ked dostanem poobede tak az ten dalsi den mam ratat ako prvy. 3dc mam zacat brat clostil a 10 dc ist na ultrazvuk tak nech viem presne vyratat 🤔

ikonica
6. apr 2018

@katesocka no ked ti tak povedali, tak rataj podla toho.... ja som vzdy pocitala uz ten den kedy dosla ako 1dc (ale nikdysom nebrala stimulaky)...jedno ci prisla rano ci vecer... ale ty sa riad ich pravidlami...

snehulienka82
6. apr 2018

@katesocka prvy den mas ked dostanes

katesocka
6. apr 2018

@ikonica @snehulienka82 ja som vzdy ratala 1dc ked som dostala aj vecer. Potom som sa niekde docitala ze az od druheho dna sa to rata. Len si nie som ista s tym ked je to o 16tej. Ale tak ja som topochopila tak ze mam ratat od zajtra tak dufam ze nepremeskam ultrazvuk a teda hlavne ovulaciu.

katusikkk
7. apr 2018

@katesocka
DC je vtedy ked dostanes.Tusim chodis do toho centra kde som ja bola.Ms som vtedy dostala vecer o 19:00 a normalne som to brala ako 1 DC.

updatevani
7. apr 2018

🤷

ikonica
7. apr 2018

@updatevani jupiiiiiiii

lily183
7. apr 2018

@updatevani ja s tym poklesom trosku po tebe asi opakujem 😅, bodaj by mi to zajtra vyskočilo tak ako tebe, kraasa 👍

sonulienka13
7. apr 2018

@dadulik6 Aale.uz taham vyše mesiaca.najskor priedušky a minulým tyzden doma tri krát skolabovala.tak som zostala lezat vzdy na lspp.teraz chodim po vyšetreniach.pravdepodobne zase s chrbticou problemy.lebo mam na hrudy bolesti.a aj krize ma bolia.ja mam uz dávno problemy s platničkami tak tipujem ze ma zase rehabky neminú.

sonulienka13
7. apr 2018

@katesocka ja ked som chodila do centra tak mne povedali ze ked dostanem poobede mrchu tak sa to neráta.Rata sa az dalsi den ako 1DC.

0507
7. apr 2018

Tak ja ju cakam dnes 😢

0507
7. apr 2018

@sonulienka13 juj, to ma mrzi, rychlo sa uzdrav 🙂

updatevani
7. apr 2018

@lily183 budeme spolu napato ocakavat ja aj na to ci sa udrzi alebo spadne 😣....drzim ti prsty 😉

lily183
7. apr 2018

@updatevani anoo, toto obdobie je vzdy take napatee, ci su priznaky, ako teplota, robit testy, atd... hrooza 🤪🙂... skusala si si robit aj nejaky test?

updatevani
7. apr 2018

@lily183 nie, chcela som dnes ale ked padla teplota som sa nato vykaslala 😁....a dnes som po odmerani netestovala tiez aj ked sa priznam ze ma to lakalo ale rychlo som sla na wc bez testu...co sa tyka priznakov neviem ci nejake mam 🙄...a navyse ms by mala (ne)dojst v stredu co ty?

dadulik6
7. apr 2018

@sonulienka13 tak to mi je luto ze mas este aj taketo tazkosti ako keby si toho nemala dost 😔

0507
7. apr 2018

@dadulik6 a ty ako? preznacilo ti ovu?

martinade
7. apr 2018

Ja som dnes poklesla 😥

katesocka
7. apr 2018

@katusikkk Chodím do Ferticent v Bratislave, povedali ak dostanem poobede (alebo večer? nie som si úplne istá ako to povedali 😀 ) tak sa ráta až druhý deň, len som si nebola úplne istá ako to berú.
@sonulienka13 Nakoniec to rátam aj ja tak, síce som dostala včera, ale dnes to beriem ako 1 DC.

katesocka
7. apr 2018

@sonulienka13 Mimochodom, prajem skoré uzdravenie 😘

0507
7. apr 2018

@katesocka mne sa zda, ze je to tak, ze ked dostanes MS po 17.00-18.00, tak by sa mal ratat 1DC az nasledujuci den

katesocka
7. apr 2018

@0507 Ten čas neviem presne kedy rátať. Každý píše niečo iné 😀 Ale tak dostala som až tak nejako ako píšeš, tak rátam až dnes 1DC

0507
7. apr 2018

@katesocka myslim, ze to aj sedi s tym, co Ti povedali, nie?

katesocka
7. apr 2018

@0507 Asi áno, ak som to celé dobre pochopila 😀 Ale tak snáď áno a hlavne dúfam, že nepremeškáme ovuláciu (ideme na IUI ak všetko dobre pôjde).

0507
7. apr 2018

Tak ja hlasim 1DC...drzim vam palce, baby, nech to Vam vyjde

dadulik6
7. apr 2018

@0507 no preznacilo ale o den neskor ale aj tak asi este len pride lebo mam dost nizke teploty na to ze by mali byt poovulacne

0507
7. apr 2018

Baby, otazka ohladne gynexu. Chcem ho zacat brat tento cyklus, ake davkovanie zvolit? Lebo sa uvadza 1-3x denne 2-7 kvapiek.

bona69
7. apr 2018

Ahojte dievčatá,dlho som tu nebola, chcela som vypnúť,že to možno pomôže,no po roku stále nič,aj ja som si kúpila gynex a od včera beriem,t.j.9dc, pijem aj alchemilku k tomuvit.e, kyselinu listovú a zinok,mužovi som zas kúpila tinktúru z kotvicnika,vit.e,selén.doberiem ten gynex a ak dovtedy nič,tak opäť naklusem k dok. a uvidíme či nad bude čakať cár.tehulkam blahoželám a snazilkam silno držím palce 💝💝💝

katesocka
7. apr 2018

@0507 Ja som prvý deň brala 3x3 kvapky, druhý deň 3x4 kvapky a tak ďalej po 3x7 kvapiek.

ikonica
7. apr 2018

@0507 no ja som brala 3 x denne 7 kvapiek.... a nemala som pocit, ze by mi o robilo zle... skor naopak...