Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@sonulienka13 presne viem ako sa cítiš ja si hovor im to iste ze skoncim s toho na psychiatrii možno sa vsetky moc tomu venujeme mozno keby sme toľko neriesili teploty testy a všetko sa nám zadari ale ako? Ked tuzimepo bábätku sa to nedá držím vsetkym palce
@monika20111990 Noo ja som to neriešila 10rokov.Netestovala,nemerala,proste nic.Nechavala kvazi na prírodu.Az 11ty rok sme uz isli na IUI a hned na IVF.Ale dopadlo ako dopadlo a tak skúšame takto.
@updatevani a test si neskusala?
@dadulik6 no len 26dc potom uz nie lebo zacala klesat teplota... a priznaky ako na ms ...len dnes som tak 30-40 min neskor merala lebo som zabudla nastavit budik ...(navyse zvyknem mat den pred ms silnu migrenu a vcera som ju mala som sa trieskala tabletkami :( )
@updatevani ale tak migrena byva aj priznak tehotenstva a aj ked si merala o nieco neskor neviem co by to spravilo az taky velky skok a pokial si este nedostala tak sanca je ✊😉
@dadulik6 prave som dosla z wc a uz je to 1dc takze zahada vyriesena :D ja budem hlavne tebe drzat prsteky 🙂
@updatevani tak to ma mrziii tak dufajme ze dalsi mesiac sa podari 😉
@updatevani skoda, pekny graf sivývoja mala
@0507 tak nic uvidime tento cyklus co to bude ci nieco ci opat nic 🙂 a este mi aj presne na den dosla 🙂
@hope40 ja ho beriem po ovu do MS baby mi poradili
@butterfly333 jaj a vies naco je dobre co pomaha ? 😊
@ladylili hmm si si ista ze je negativny ? ...lebo ja malo kedy malo co vidim, ale tebe tam je vidno 🙂
@updatevani ano baby ma tu presvedcaju. :D ja som rano nevidela nic este kamoska mi pisala ze ale je tam nieco. pozrela som na svetle ako nieco bolovidno mozno ale uz som si povedal anebudem to hladat lebo potom uz vidim aj co nemam. potom som to hodila do snaziliek a baby pisu ze vidia. :D tak ja neviem . kazdopadne tkau teplotu som mala naposledy pri tehu
Ahojte, som strašne zlomená, z dnešného OPU žiaden zrelý oocyt, je mi nanič😢

@ikonica Jasné bude držím palce 🤰👶