icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ceklis
11. apr 2018

@kufea fakt? tak teda uvidim co zajtra rano a som zvedava ako to dopadne, dakujem 🙂 vsetko je raz prvy krat :D

kufea
11. apr 2018

@ceklis mňa to tiež prvykrat prekvapilo, fakt ako MS to vyzerá. Držím palce.

dadulik6
12. apr 2018

Dufam ze uz pojdem len horeee 🤗

alison11
12. apr 2018

@ladylili To poznám tiež tá nedočkavosť 🙂

ladylili
12. apr 2018

@alison11 ah dneska teplota klesla sice nie moc a este nic neznamens ale testy negativne. Ma napdlo ze uhniezdenie na 10dpo uvidime zajtra teplotu

sonulienka13
12. apr 2018

Dobre ranko 🙂 tak ja sa drzim ako tak 🙂 nie je to bohvie co 🙂

updatevani
12. apr 2018

@dadulik6 tesiiim 👏

dadulik6
12. apr 2018

@updatevani ajjaaaaa a este viac sa budem ak aj zajtra pojde este hore a neklesne zase 😂😂😂

alison11
12. apr 2018

@ladylili Držím palce ešte to nie je stratené.
@sonulienka13 Aj tebe moc držím palce aby prišla výťazná ovulka už aj k vám.

updatevani
12. apr 2018

@dadulik6 budes testovat? 😊

dadulik6
12. apr 2018

@updatevani zatial nie keby som mala vysoke teploty tak by ma to lakalo ale takto to nema vyznam

ludka0611
12. apr 2018

Ahojte dievčatá, opäť vás chcem poprosiť o radu.. čo si o tom myslíte? Keď som čakala na potvrdenie ovulácie tak v deň keď začala BT stúpať som začala krvácať ale BT aj naďalej stúpala,krvácala som 6dni,vždy mám ms iba 3 aj to slabú a do dnešného dňa mám spinenie,čo nemávam. Viem že treba zájsť k dr,aj sa chystám len či niekto nemá podobnú skúsenosť... Ďakujem

julianka007
12. apr 2018

Neviem... Posledné mesiace mám dilemu z mojich teplôt. Zdajú sa mi hrozne nízke... Kedysi som mávala poovulacnu BT max 36.7 a postupne sa mi to znižuje.teraz sa ledva vysplham na 36.4. čo si o tom myslíte... Krivka je síce akoby s ovulaciou, ale je tam hrooozne malý rozdiel

dadulik6
12. apr 2018

@julianka007 ja to mam tento mesiac podobne tiez som velmi nizko ani ovulaciou si niesom ista

julianka007
12. apr 2018

@dadulik6 mne to takto stupne a potom pred MS pekne klesne, ale hrozne nízke sú tie teploty... Obávam sa, že asi mám stále anovulacne cykly. Alebo že nedozrieva dostatočne vajicko... Bože som z toho nešťastná... Dr. mi síce povedal, že mám anovulacne cykly, ale stále som verila, lebo tá krivka vždy bola najskôr nízka, potom vyššia a pred MS to kleslo

julianka007
12. apr 2018

@dadulik6 moje grafy. Vo februári som mala stimuláciu. Tam sa to držalo vyššie...

dadulik6
12. apr 2018

@julianka007 ja som tiez mala pekne po ovulacii okolo 36.6 do 37 lebo meriam v ustach tak ich mam nizsie ale az taketo nizke ich nemavam... toto je prvy cyklus co si nerobim ovu testy takze to nemam ako povrdit ze uz bola... ale graf mam takyto

dadulik6
12. apr 2018

@julianka007 a ty si este na zaciatku kludne moze byt ze este len ovu pride ja som mala min mesiac na 29dc to som bola po potrate tak som mala dlhy dufam ze tento uz taky dlhy nebude

dadulik6
12. apr 2018

@julianka007 ako si hodila te grafy tak doseba? 😂 ja som to hladala a neviem najst na ff

julianka007
12. apr 2018

@dadulik6 ja som na mobile a nad grafom mám overlay.... A tam keď to klikneš, tak sa ukážu posledné 4 a ak máš VIP, tak tam je aj viac možností

dadulik6
12. apr 2018

@julianka007 dakujem konecne to uz viem 😂😂

lucuska85
12. apr 2018

Tak ja zase 1DC,krce silne,Ms slaba ale je, dnes vycistim teplomer a odkladam ho. Uz nebudem merat ani nic. Unavila som sa. :( vam drzim silno prsteky a budem vas tu chodit sledovat 😘

alison11
12. apr 2018

@lucuska85 To mi je ľúto ☹ prajem skoré psychické posilnenie,aby sa vám zadarilo nečakane keď budete najmenej upätá na // na testoch a bt meraniach,mne všetky tak prišli už keď som najmenej chcela,už som bola zmierená že nebudú.

lucuska85
12. apr 2018

@alison11 trapi ma to,ze vsetko je v poriadku,ovulujem, hormony tiez v poriadku a predsa nic, vyskusala som kopu vitaminov pripravkov a nic. Ale tak raz to snad pride aj k nam. Uz to bude rok o mesiac. Tak je uz cas na to aby som to nechala tak a mozno vtedy to pride. 🙂 dakujem ti ze kazdy mesiac mi napises pozitivne slova 😘

snehulienka82
12. apr 2018

@katka8817 co je OPU?

katka8817
12. apr 2018

@snehulienka82 Odber vajíčok

ikonica
12. apr 2018

@lucuska85 aj manzel bol na vysetreni?

ladylili
12. apr 2018

Baby neviete nqhodou?V tehotenstve je krcok maternice dole a tvrdy?
Alebo kolko dni pred ms zmakne ?
Dakujem

lucuska85
12. apr 2018

@ikonica zatial nie.

snehulienka82
12. apr 2018

@lucuska85 a co partner? Bol na vysetreni?