icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
ikonica
13. apr 2018

@alilka ojojooooj... to je zasobicka... takze uz to mas schvalene? 🙂

dorotik
13. apr 2018

@sandra151 Vysoko pravdepodobne ano 🙂. Sleduj este dva dni, ci sa drzi hore.

katusikkk
13. apr 2018

@alilka koksy dobre ta nabalili.ja som z Gonalu minula 2 taketo krabice.Teda jednu 900 i co su 2 tvoje.

alilka
13. apr 2018

@ikonica jasné..už 9.4 😁
@katusikkk noo mne z gonalu ostane určite.
200 denne mám..aj to uvažoval že ti zníži keďže teraz nič neberiem som 27dc s na jednom vaječníku som mala 5folikulov 😁😁

ikonica
13. apr 2018

@alilka supeeeer som to nejak nezachytila... tak gratulka a drzim silno palce ✊

alilka
13. apr 2018

@ikonica nooo ja som to sem ani nepísala 😂 chodím sem už vyslovene len nakuknúť teraz hlavne kvôli tebe 😉

updatevani
13. apr 2018

@alilka gratulujeeeeeeem ❤ k schvaleniu ..chod nas tu sem tam informovat ako sa ti darii👶

katusikkk
13. apr 2018

@alilka budes mat kratky protokol,alebo dlhy?Kedy zacinas?

alilka
13. apr 2018

@katusikkk krátky..začínam 3-4dc..
@updatevani ozvem sa občas..ak náhodou nie,kľudne ma tu označ 😉

katusikkk
13. apr 2018

@alilka tak silno drzim palce 🙏

alilka
13. apr 2018

@katusikkk ďakujem..dúfam že bude všetko Okey 😉

ikonica
13. apr 2018

@alilka jej dakujem ale pisni obcas.... a hlavne ked uz budes mat vklad ;)

alison11
13. apr 2018

@lucuska85 Nám na 10 mesiac sa podarilo od začiatku brania liečiv 🙂 Neboj príde keď najmenej budeš myslieť nato či sa podarilo alebo nie,užívajte si jeden druhého ek´d máte chuť,nie z povinnosti a príde to 🙂
@katusikkk Jasné,že ak sú veľmi zlé výsledky tak to nepojde,môj muž mal 40% životaschopných spermií ale ako mu kázali nezvárať,nebicyklovať proste neprehrievať semenníky A obmieňajú sa spermie každých 72dní čiže šanca je treba veriť a obmedziť prehrievanie semenníkov.Držím palce,aby sa vám zadarilo a IVF sú niektoré aj nepresné ako som niekde počula aj nás chceli poslať gyn. do brna na umelé nechcali sme a máme dvoch krásnych synov aj bez a tretie bábo na ceste bez liečiv 🙂.Treba Veriť aj na zázraky ja im verím,od kedy sa mi zadaril prvý a to po pôrode gyn. vyhlásil žiadnu šancu nám na ďalšie nedával a po 3x mini potratoch an začiatku z Inofolicom sa druhý zadaril 🙂A toto tretie je hotvým zázrakom bez liečiv bez všetkého sa ujalo 🙂.

lucuska85
13. apr 2018

@alison11 dakujem ti, ja v to verim 😊

nikuska111
13. apr 2018

@dadulik6 pozerám že tiež máš taký rozhádzané cyklus po biochemickom. Ja som po potrate krvácala 3dni tento mesiac prišla mrcha 6 a len včera skončila a to mávam krvácanie 4-5dni ... Berieš niečo na upravenie cyklu

nikuska111
13. apr 2018

@dadulik6 ja som si ale tento mesiac povedala že končím z meraniami a sledovaním sa ... Je to dosť na psychiku ... Keď sa ma podariť tak sa podarí ... Uvidím koľko vydržím 😁😁😁

izy1661
14. apr 2018

Ahojte, myslíte, že to bude ovu? Minuly cyklus bola až 18DC, tak neviem či to dnes radšej ešte poistiť alebo to nesilit.

martinade
14. apr 2018

@izy1661 meranie bazalky ti nevie predikovať ovu. Najskor ovu zistiš ovu testami. Pri bazalke ti spätne výsledky ukážu či si ovulovala alebo nie.

Ale ak si mala minulý mesiac ovu 18DC tak je vysoká pravdepodobnosť že ovu bude v ten deň +/- deň.

dadulik6
14. apr 2018

@nikuska111 zatial som len alchemilku pila ale ked to pojde takto dalej pojdem k dr ale nechcem moc hormony do seba pchat a on isto len blbu antikoncepciu hned ponukne a to nepripada do uvahy....zatial to beriem v pohode takze sa moc nestresujem tym meranim

sonulienka13
14. apr 2018

Dobre ranko 🙂 tak cakam na princeznú ako na zázrak 😂😂😂

semisa
14. apr 2018

Ahojte... baby este stale ani naznak ovulacie?

snehulienka82
14. apr 2018

@semisa mozno bude este

0507
14. apr 2018

@dadulik6 ako dnes teplota?

dadulik6
14. apr 2018

@0507 dnes takto tak uvidime ci to bude ovu alebo pride ms

0507
14. apr 2018

@dadulik6 tak si ani netestovala, co?

domci1203
Autor odpoveď zmazal
domci1203
14. apr 2018

Ahojte žienky 🙂 prvýkrát si meriam bt zatiaľ takto tak dúfam ze zajtra ráno klesne teplota lebo potom drahý bude 7 dní preč v práci :/

dadulik6
14. apr 2018

@0507 vobec nemalo by to zmysel ked taka nizka teplota

updatevani
14. apr 2018

@dadulik6 😣oj myslela som ze vyskoci hore a tam aj zostane ...