Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@alilka gratulujeeeeeeem ❤ k schvaleniu ..chod nas tu sem tam informovat ako sa ti darii👶
@katusikkk krátky..začínam 3-4dc..
@updatevani ozvem sa občas..ak náhodou nie,kľudne ma tu označ 😉
@lucuska85 Nám na 10 mesiac sa podarilo od začiatku brania liečiv 🙂 Neboj príde keď najmenej budeš myslieť nato či sa podarilo alebo nie,užívajte si jeden druhého ek´d máte chuť,nie z povinnosti a príde to 🙂
@katusikkk Jasné,že ak sú veľmi zlé výsledky tak to nepojde,môj muž mal 40% životaschopných spermií ale ako mu kázali nezvárať,nebicyklovať proste neprehrievať semenníky A obmieňajú sa spermie každých 72dní čiže šanca je treba veriť a obmedziť prehrievanie semenníkov.Držím palce,aby sa vám zadarilo a IVF sú niektoré aj nepresné ako som niekde počula aj nás chceli poslať gyn. do brna na umelé nechcali sme a máme dvoch krásnych synov aj bez a tretie bábo na ceste bez liečiv 🙂.Treba Veriť aj na zázraky ja im verím,od kedy sa mi zadaril prvý a to po pôrode gyn. vyhlásil žiadnu šancu nám na ďalšie nedával a po 3x mini potratoch an začiatku z Inofolicom sa druhý zadaril 🙂A toto tretie je hotvým zázrakom bez liečiv bez všetkého sa ujalo 🙂.
@dadulik6 pozerám že tiež máš taký rozhádzané cyklus po biochemickom. Ja som po potrate krvácala 3dni tento mesiac prišla mrcha 6 a len včera skončila a to mávam krvácanie 4-5dni ... Berieš niečo na upravenie cyklu
@dadulik6 ja som si ale tento mesiac povedala že končím z meraniami a sledovaním sa ... Je to dosť na psychiku ... Keď sa ma podariť tak sa podarí ... Uvidím koľko vydržím 😁😁😁
@nikuska111 zatial som len alchemilku pila ale ked to pojde takto dalej pojdem k dr ale nechcem moc hormony do seba pchat a on isto len blbu antikoncepciu hned ponukne a to nepripada do uvahy....zatial to beriem v pohode takze sa moc nestresujem tym meranim
@semisa mozno bude este
@dadulik6 😣oj myslela som ze vyskoci hore a tam aj zostane ...