icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ladylili
15. apr 2018

@vyvka inofolic pit, brat kyselinu listovu, pit alchemilku 🙂

vyvka
15. apr 2018

@ladylili inofolic ... mam doma aj combi aj normalni ale kedze beriem clomid na podporu ovulku som ... jich nezacala brat .. alchemilka sa ma pit kedy ? Cely cyklus cj ?

ladylili
15. apr 2018

@vyvka tak to skus lebo ztpho budes mat riadnu ovulku 🙂 teda plodneho hlienu. alchemilku od 1DC do ovulky potom uz nie

vyvka
15. apr 2018

@ladylili dakujem skusim alchemilku jeden pohar denne ?

ladylili
15. apr 2018

@vyvka ano staci

sonulienka13
15. apr 2018

@alison11 ahooj zlatik.zatial su negatívne.ved uvidim co s toho bude.

verculiatko1986
15. apr 2018

Prosim vas na vytvaranie stielky maternice je lepsi gynex alebo inofoli? Citam tu Vase skusenosti tak preto Vas prosim o radu 🙂 teplotu meriam a zda sa, ze ovulacia chodi aj ked som mala problemy po vasadeni HAK, ale na poslednej prehliadke pred tyzdnom mi dr.povedal, ze vajicko sa zatial nema kde uchytit aj keby sa oplodnilo...od vysadenia HAK ubehli 4 mesiace....na dalsiu kontrolu idem v juny

katesocka
15. apr 2018

@kufea meriam meriam, ty meriaš?

kufea
15. apr 2018

@katesocka jasne i testy budem robiť ;)

katesocka
15. apr 2018

@kufea Ja nemám doma klasicky žiadne testy, čiže sa akurát budem musieť spoľahnúť na ultrazvuk v utorok a teda potom aj na teplotu. Veľmi som dúfam, že bude ovulácia najskôr v stredu.

kufea
15. apr 2018

@katesocka som zvedavá na koľko su presne tie ovulacne testy. Preto idem i testovať.

domci1203
16. apr 2018

Dobre ránko🙂 kto mi poradí co toto znamená keď tak skokovo išla hore teplota.

dadulik6
16. apr 2018

@domci1203 mohla byt ovulacia ale to ti potvrdia az dalsie teploty

alison11
16. apr 2018

@sonulienka13 Ahoj,tak dnes si natom ako?

cindy11
16. apr 2018

Ja zatial takto 😊

domci1203
16. apr 2018

@dadulik6 ďakujem pekne za info 🙂

kufea
16. apr 2018

Začína nám snaženie.

katesocka
16. apr 2018

@kufea mne nejako nikdy nevychadzali pozitivne tak som ich prestala robit. Dnes som 10 dc a samozrejme ze sa mi vybili baterky v teplomeri rano, cize som ani nemerala. Esteze zajtra idem na ultrazvuk a budem vediet ako som na tom.

dadulik6
16. apr 2018

Dneska takto sama neviem na com som a kedy pride ms🤔

ladylili
16. apr 2018

@dadulik6 si záhadnáá prisaham 🙂to islo o 20 hore. to si uz mala dostat ze? neskusila si dneska testnut?

ladylili
16. apr 2018

ja som tak to ale ziadne spinenie ani krv nic co inokedy uz davno :-/

dadulik6
16. apr 2018

@ladylili neskusala sak te teploty su strasne nizke a niesom si ista ci bola ovu ...

ladylili
16. apr 2018

@dadulik6 som zvedava na zajtrajsiu teplotu uteba :!)

sonulienka13
16. apr 2018

@alison11 zlatik stúpla som ale nepoistili sme vcera.

majkaaaaaa
16. apr 2018

Baby včera som mala 2 pozitívne ovulacne testy,doobeda a poobede. Myslite si že dnešná BT je v pohode, meriam vždy 5:50 ráno... kedy predbehnem ovu? Tento mesiac Už nechcem nič nechať na náhodu ...

dorotik
16. apr 2018

Zienky, myslite, ze mohla byt ovulacia vcera, ci mozno este dnes? Posledny udaj je z dnesneho rana.

dadulik6
16. apr 2018

@ladylili aj ja som zvedava a dufam ze teplomer bude ok lebo dneska mi zletel po merani z postele na podlahu a aj pipat zacal 😂

dadulik6
16. apr 2018

@sonulienka13 noo tak dneska poistite drzim palce 🤗😉

dadulik6
16. apr 2018

@majkaaaaaa dnes aj zajtra skusajte isto sa trafite zajtra alebo pozajtra by mala teplota stupnut ked ti vcera vysli pozitivne ovu tetsy

ladylili
16. apr 2018

@dadulik6 dneska uz asi dostanem ms 🙂 ja som uz ovulku mala. dneska uz som pravdepodobne 1dc preto to tak kleslo. len ja osm nemerala predtym lebo povodne som ani nechcela merat