icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzulienocka77
17. júl 2014

@senta_sofia no ak to klapne aj teraz, tak prisahám bohu, že to budem organizovať. Alebo odkúpim stoličku a budem ju posúvať k snažilkám. Bože dúfam, že som si to teraz nezariekla 🤐 🤐

senta_sofia
17. júl 2014

@zuzulienocka77 neboj, nezakrikla, uz chapem, preco ma zastupuje chlap 😀

adamnela
17. júl 2014

@zuzulienocka77 kde to robíš? By som si prišla nachvilu posedieť 😉

zuzulienocka77
17. júl 2014

@adamnela keď sa to podarí, tak ti napíšem 😉 Myslím, že ju potom vyhodia 😀

mawiya
17. júl 2014

http://www.fertilityfriend.com/home/3aa4f7 čaute baby. tak my síce tento mesiac nič, ani neviem kedy bola ovu, lebo meriam len tak z prče sem tam, ale sa vám chcem pochváliť, že po dvoch mesiacoch, čo som stresovala, sťahovala, lámala nohe - a teplota bola na bode mrazu, sa mi moja teplotička konečne umúdrila a konečne znova dosahuje pre mňa normálne hodnoty. 🙂
inak dievke moje ja zdochýnam v týchto horúčavách. šak ešte tie sadry. fuj. zajtra ideme dávať dolu. dúfam. myslite na mňa, nak sa inak nerozhodnú, lebo pojdem do basy za zabitie lekára v službe.

adamnela
17. júl 2014

@mawiya grafik zatiaľ pekný a možno Ti to všetko preco si sa toľko nepozorovala prinesie aj stastie..A keď to nebude tento mesiac, tak ten august je uz určite náš 😉

paskolinka
17. júl 2014

@zuzulienocka77 no vsak u nas to tiez tak je, sama baba, vsetky tehotneju rad radom. ani uz neratam, kolko som kolegyn na matersku vypravila, poniektore aj dvakrat 😨 ... len na mna sa to nelepi, si ako taky inventar tuna pripadam ☹

paskolinka
17. júl 2014

@mawiya to asi ta sadra ta ohrieva, ze mas teploty ako zivy clovek konecne 😀 akurat som dnes na teba myslela, ze dako sa neozyvas, aj mi napadlo, ci si na dovcu nevyrazila bez rozlucky. no ale s tou sadrou by to asi nebolo ono 😀

mawiya
17. júl 2014

@adamnela ty chytro menštruuj, bo aj ja za chvíľočku budem, nak rodíme pospolu. 🙂

senta_sofia
17. júl 2014

@mawiya a sak mu normalne povedz, ze nech ti to da dole, ze idete plodit a ked mas sadru po koleno, nemozes zaujat na manzelovi dominantnu poziciu 😀

rybkaa
autor
17. júl 2014

@zuzulienocka77 zajtra prídem pracovnú zmluvu podpísať, nastupujem v pondelok, o mesiac ma prepustíte tehotnú 😀

rybkaa
autor
17. júl 2014

@mawiya no konečne sa zbavíš aspoň jednej sadry, len potom pomaly, niže budeš na tej jednej tak hopsať, že si zas dačo vykonáš 🙂

senta_sofia
17. júl 2014

@rybkaa ty uz pockaj do pondelka s podpisom pracovnej zmluvy, podla mna uz nebudes muset nikam cestovat, lebo budes mat kolajnice na teste 🙂

zuzulienocka77
17. júl 2014

@rybkaa tak presne má senta_sofia má pravdu. Už necestuj, grék je už tam 😉
@paskolinka no ak to dopadne dobre, tak ti ozaj tú stoličku pošlem. Ako odchodné si ju vybavím, že si ju beriem 😉 😀

senta_sofia
17. júl 2014

@rybkaa ozaj a neska aky test? co si tam vykukala?🙂

monika11m
17. júl 2014

co na toto hovorite? ako sa mam z tochto vysomarit? file://localhost/F:/cicaaa/temperaturegraph.png

jaja9891
17. júl 2014

@zarzisia ach moja zlata,velmi tomu neverim,ale ani ty nevesaj hlavu,my to musime zvladnut,neboj 🙂 pozri ja som mala 3 mesiace a uz taham stvrty a az na 5 sa chystam do CAR ak sa nestane nahodou zazrak 🙂 takze hlavu hore,bojujeme a spolu sa musime podrzat...inak chapem ta,aj mne je tazko,ked pocuvam ako niekto a 1 sup a je v tom a ani nechce...ale co uz... bude dobre 🙂
inak ja som si dnes bola vyzdvihnut dokumentaciu a som citala nalez z minuleho utorka a vraj ten folukul na lavo mal 19x26 mm, to je akosi privela,nie???? a podla grafu bola ovu az piatok,ak vobec,kedze az dnes som stupla....cudne to je cele,ktovie ci mi vobec praskol... to je koza ta moja gyn.,nemohla mi to povedat???
@rybkaa no zaujimavy clovek to musi byt... keby som mohla tiez idem na take sono 🙂 no uvidime co nasepka ms,kiezby nedosla... a podla tohu usudim na ovu,ale ako pisem vyssie,ktovie ci folikul praskol,ked uz bol tak yvelky v utorok,co bol len 10 DC a sliznicu som mala 11/2 mm... to uz ako na ovu,nie???hmmm... zaujimave,ze ja som nestudovala dalej tu medicinu dofrasa....
@senta_sofia fuuuu...takze uz nevolnosti zacali??? je to take ako ked ti je zle od zaludka,ked si ho pokazis niecim???ci ine? 🙂 no dnes som bola po zdarv. dokumentaciu u gyn.,do CAR mam zavolat 1DC a 2 DC prist na HP a vybavovala som v banke ohladom uveru veci a prd makovy som vybavila,taka truba tam robi,dve hodiny som pri nej sedela a k nicomu sme sa nedopracovali,jedno sproste tlacivo nevedela najst... som myslela,ze ma rovno vystrie,vyjdem von a taka burka,ze po kolena som bola mokra,tak uz len rovno domov,ani nakup som nestihla...akurat som sikupila novy mobil,lebo moj stary dobry tlacitkovy po 5 rokoch vypoveda sluzbu ☹ 😀 a co bolo zavrsenie dna,skrabla som mm auto....ten ma zabije asi,ale tajne dufam,ze si to nevsimne,aj ked mame cierne auto,tak to vidno,ale je to take jemne.... vrrr,velke auto a parkoviska pre mini auticka 😅 esteze tak....ufff,to bol den...
@adamnela veru je jedno kedy bola,len aby bola a zajtra ide ku gyn.?drzim palce nech je vsetko ok a poradi ti nieco normalne,nech nemas to PCO,ved to nemoze vediet na zaklade jedneho UTZ 😉
@paskolinka hmmm...vidis takto som neuvazovala,ze dolezita je konzistencia,ja mam najprv cire bielko a potom akoby bielko ale uz zakalene tak asi den po ovu dva...
@zuzulienocka77 no pekne,potom tu stolicku posli k nam,nech sa tu na nej vsetky vystriedame 🙂 no toto,staci jedna stolicka a my tu tolko spekulujeme 😀 😀 😀

jaja9891
17. júl 2014

@mawiya moja silno silnooooo drzim palce,nech sa zbavis tych sadier 🙂 a lekara nezabijaj,ked je dobry bude ho skoda 😀 😀 😀 a teba este viac,snad nechces chodit v pasikavom "mundure" 😀 u nas sa trosku schladilo,neviem ako u vas.... o chvilu sa schladis v bazene 🙂
@paskolinka inak moja mna sa kazdy pytal dnes,teda vsade kde pridem sa vypytuju,ci neplanujeme dieta,ci nechceme,preco este nemame.... je to fakt na porazenie,uz ma to ozaj nebavi kazdemu vysvetlovat,v nedelu sa ma zase pytali a uz som so slzami v ociach vravela,ze som mala operovane vajecniky a liecbu,ze neviem,ze bude ked bude mat prist.... tak kazdy ostal ticho a nevedel co ma povedat.... bolo mi potom aj trapne,ale aj som bola rada,nech sa ma uz nepytaju 😠 ale o par dni na to,ten isty clovek co tam sedel,hovoril o jednej zene zo susednej dediny,ze je slobodna stara dievka a vzapäti ju nazval "jalovou kravou".... tak ma to podlo pri srdci aj za nu,aj za mna,aj za vsetky zienky,co takto trpia a bojuju.... je to hnusne od ludi...

paskolinka
17. júl 2014

@jaja9891 den-dva po ovu sa este nejake zbytky bielka mozu objavit, ja som to pochopila, ze to mas este teraz a to by bolo cudne 😕

senta_sofia
17. júl 2014

@monika11m dala si chybny link

paskolinka
17. júl 2014

@jaja9891 a tak vies, ludia niekedy viac hovoria ako rozmyslaju 😉 najlepsie je take reci jednym uchom dnu a druhym von.

jaja9891
17. júl 2014

@paskolinka nie nie 🙂 len som si nebola ista,ci ho dobre znacim 🙂 a uz minule som si vsimla tak yrozdiel,tak preto sa pytam 🙂 akosi zabudam a musim sa pytat viackrat 🙂

senta_sofia
17. júl 2014

@jaja9891 ja mam nevolnosti v podstate od zaciatku, akurat nevraciam 😀 mne je zle ako keby od hladu, ked zajem, tak je dobre, akurat sa striedaju fazy, ze by som zozrala vsetko, co predo mnou neutecie a fazy, kedy som schopna zjest len tie piskoty alebo banan 🙂

jaja9891
17. júl 2014

Zienky neviem,ktorej dakujem za srdiecko,ale dakujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂 :*

monika11m
17. júl 2014

@senta_sofia file://localhost/F:/cicaaa/temperaturegraph.png neviem nahrat obrazok neviem preco

senta_sofia
17. júl 2014

@monika11m stale nic, neviem...

rybkaa
autor
17. júl 2014

@zuzulienocka77
@senta_sofia jaj baby, nevládzem ani dumať, taká som ako zbitý pes, oči asi zápalkami podopriem, tak mi priviera 😀
na teste som badala dáky tieň, ale nič moc....viacmenej biely, no príznaky mám všetky 😀 no keď tak zvážim, pri minulom tehu som mala ešte na 15 dpo slabého dušíka 🙂

monika11m
17. júl 2014

@senta_sofia no nevadi teraz som daco docitala tak hadam chapem je to v tom ze mam 24dc a mam tepotu stale vyssiu rano som mala 37 . ale citla som ze teplota je vyssia dlhsia az den pred mrchou klesne .. no ale ja dofam ze nie!

senta_sofia
17. júl 2014

@rybkaa vitaj v klube, ked zacnes chrumat piskoty, je to jasne 😀

paskolinka
17. júl 2014

@monika11m ten link, co si poslala, to nam nejde otvorit... inak ano, teplota ma byt vysoka az do ms, niekomu klesa az pocas ms, niekomu zacne klesat den-dva pred ms... je to rozne 😉