icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
18. apr 2018

@alison11 nie cudne... len ze tomu nevenoval nejaku zvlastnu pozornost... ze to bral ze je to v pohode, ze sa nic nedeje ked je spinenie... ze az by to preslo do krvacania, tak uz to neni ok, ze treba ist na pohotovost...zajtra idem za svojim gynom aj na hematku....

koukouroukou
18. apr 2018

@ikonica urcite by ti min. mohol predpisat duphasto. Je to na udrzeni tehu.

ikonica
18. apr 2018

@koukouroukou vies len ja mam aj poruchu zrazania krvi a duphaston krv zhustuje tak neviem ci mozem ale zajtra idem k svojmu a ten mi uz povie a ked mi da duphaston tak hned hematolozka mi vymeni anopyrin za fraxik... len dnes ani jeden z nich nerobi tak musim pockat.... to spinenie je len jemne... a len ked sa vela hybem...

tinka0000
18. apr 2018

Baby?? Zevraj ovu test ukaze ze ste tehu?? Po akom case?

ikonica
18. apr 2018

@tinka0000 moc tomu neverim....predposledny cyklus som mala den pred ms krasne dve rovnako silne ciary na ovuteste a na druhy den aj tak dosla... tusim som citala, ze lh sa moze zvysit aj pred ms....

cindy11
18. apr 2018

@verculiatko1986 dve ovulácie v rozpätí 4 dni nie su možné. Su možné v priebehu 24hod.

dadulik6
19. apr 2018

Dnes ziadna zmena 🤨

alilka
19. apr 2018

@ikonica ahoj..čítam že spinis..😔 u dr si nebola??

sonulienka13
19. apr 2018

@tinka0000 ja dokonca mavam aj v den mrchy krasne pozitivny ovulacik.a tak ci tak pride.

sonulienka13
19. apr 2018

Ej bystu.Cavte babulky 🙂 tak uz som vyznačená 🙂 aj ked poistené pred a po 😂😘😂

myjusiatko
19. apr 2018

@sonulienka13 tu podla teplot ovu este nie je potvrdena.

sonulienka13
19. apr 2018

@myjusiatko akoze este nebola??

verculiatko1986
19. apr 2018

@cindy11 Ďakujem za odpoveď. 🙂

myjusiatko
19. apr 2018

@sonulienka13 nie, nikde tam neni pravidlo 6nizsich/3 vyssich.

hope40
19. apr 2018

Ahojte dievcata povedzte mohlo by byt s toho daco ? Vcera som citila bolesti v podbrusku ako keby sa nieco dialo extremne unavena som bola az nato ze prsa nic 😐

katusikkk
19. apr 2018

@hope40
Preco ja som bola v tom,ze ty cakas babatko?😨

hope40
19. apr 2018

@katusikkk cakala 😣 v 7tt som potratila hned sme zacali znovu 😐

katusikkk
19. apr 2018

@hope40
Tak to mi je luto ☹ To som nevedela.Aj som ta tu niekde zahliadla a este som si myslela,ze ty uz len s vylozenymi nohami niekde lezis.Verim,ze tento x to vyjde.Musi.
Mne Ivf nevyslo,tak zas skusame normalne,ale uvidim ci sa raz stane zazrak .😕

hope40
19. apr 2018

@katusikkk aj mne je luto ze vam to nevyslo drzim silno palceky... dakujem ja si nemozem pomoct ale strasne si zelam aby sa hned zadarilo bez prvej ms znovu mam take stavy ze asi ano ale mozno to je len moja psychyka 🤔 no uvidime v najblissich dnoch ... a ty ktory dc si ?

katusikkk
19. apr 2018

@hope40
Netusim.Asi nejaky 7 Dc.Uz sa nesledujem.Kaslem na to.Ovulku citim,takze cca vzdym viem kedy ju mam .Berieme este nejake vitaminy,ale uz som to nejako vypustila z hlavy.Zmierila som sa s tym,ze budem bez deticiek.
Ved je plno inych veci co cloveka mozu tesit 🙂

hope40
19. apr 2018

@katusikkk nestracaj nadej ale aspon kiselinu listovu papaj ked sa este snazite ... viem ako sa citis nezufaj 💓

katusikkk
19. apr 2018

@hope40
Kyselinu listovu jem,ale ta je na vyvoj plodu a nie tehotenstvo.Nechavam tomu volny priebeh ved mozno raz motyka vystreli 🙂

hope40
19. apr 2018

@katusikkk ano je ale odporucaju brat uz pri snazeni 😘 zazraky sa deju aj motyka vystreluje 😍

snehulienka82
19. apr 2018

@katusikkk aj ja som zacala klesat ... chcela som uz testovat, ale nebudem, este uvidim podla zajtrajsej teploty...v nedelu uz budem vediet...

ikonica
19. apr 2018

@alilka uz mam predpisany duphaston... Spinila som na zaciatku 4 dni potom 9 dni nic a teraz asi stvrty den to mam slabulinke... Ale v ke nic nepovedali a ani moj gyn to dnes nejako nebral vazne ale dal mi duphaston... A cakam na hematke ci budem brat fraxik ci anopyrin ci oboje...

betina1984
19. apr 2018

@sonulienka13 Tiež myslím, že nebola, podľa mňa zajtra klesneš.

alilka
19. apr 2018

@ikonica šak ale prečo ti neurobili teda ešte usg alebo krv?

alison11
19. apr 2018

@katesocka Držím palce aby to tak bolo.

ceklis
19. apr 2018

Tak ja dnes takto, teplota celkom ok, testy ukážkové. Kiež by take boli aj bez hormónov :( zajtra pokus o nativ ivf, tak som zvedavá ako to zbehne.

ceklis
19. apr 2018

@hope40 to vážne? :( och
Držím moc palce nech sa podarí ✊🏻