icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
19. apr 2018

@ikonica Ja som z krčka alebo z z pošvy po milovaní večer ešte aj ráno svetlo červenou krvácala a zaujímavé je že krček je zevretý vysoko a ani ma nebolelo,tak sa budem musieť milovania sa zriecť ešteže to prešlo a to aj min. týždeň som takto bola.☹ ani pri jednom som takto nemala vôbec som rpinich nekrvácala počas milovania sa.čo už,tak ležím a odychujem.

alison11
19. apr 2018

@ceklis Držím palce aby sa zadarilo to sú ovulačné že?

ceklis
19. apr 2018

@alison11 ďakujem. Ja sa budem tešiť už len z toho ak by tam bolo dozrete vajko :( som len 8dc a nezdá sa mi, že za taký krátky čas niečo dozreje :( mám strašne krátke cykly, tak skusam prvý krát takto. Sú to ovulacne, len ten Modry je tehu. Skúsila som zo zvedavosti, zevraj to robia tie hormóny ktoré vlastne stimulujú ovu. Včera som si večer pichla ovitrelle, tak som bola zvedavá ako telo zareagovalo.

ceklis
19. apr 2018

@alison11 nám dokonca pri prvom zakázali sexovat do 12tt, tiež som veľa spinila a brala duphaston. Tak skús pozisťovať, hlavne nech sa bábätku v brušku páči a nech máš pohodové čakanie na drobca

8mirka8
19. apr 2018

@ikonica Ahoj, prosím ťa nedávno som si tu všimla, že aj ty si užívala VITEX. Môžem sa spýtať, užívala si ho ako bolo písané dávkovanie? 1x denne....nechce sa mi to tu listovať a hľadať ak si to už niekomu písala....ďakujem pekne za odpoveď 🙂😇

ikonica
19. apr 2018

@alilka sak urobil... a podla neho je vsetko ako ma byt......tak ja sa nebudem stresovat... budem brat duphaston a fraxik.... a listofku

ikonica
19. apr 2018

@8mirka8 brala som jeden rano jeden vecer.. mala som vitex od swanson 400 mg kapsule

ikonica
19. apr 2018

@alison11 my sme uz asi mesiac nesexovali tak z toho to nemam 😉 pozeram teraz do ff tak naposledy 24.3.

ikonica
19. apr 2018

@alison11 mne sa to objavi tak 2x do dna po dlhsej chodzi taky fliacik velkosi eura vytoku ktory je jemnunko hnedy, ziadna krv cerstva ani nic podobne.. lekar mi robil vaginalne sono dnes a povedal, ze to co na tej tycke videl potom, tak ze to nic neni... dokonca mi dnes hematolozka povedala, ze to kludne moze robit aj anopyrin...brala som 100 mg denne....

alison11
19. apr 2018

@ceklis
@ikonica Ďakujem baby,Mne Duphaston nedal ani som mu ho nespomenula,keďže som chcela toto už bez nich.A ďalšia vec by mi ani nemohol do mája predpísať,keďže predošlý gyn.dal dátum do konca apríla že som u neho,ale verím,že keď sa nebudeme milovať tak už viac krvácať nebudem snažím sa odychvoať čo najviac ležať,aby bolo všetko ok.A mne tá svetlá krv bola pri cikaní po utretí aj ráno dnes a včera po milovaní na vložke vôbec nič.ale už našťastie skončilo okolo 9tej ráno úplne.Ale radšej sa budem takým aktivitám vyhýbať ako by som niečo pokazila,keď po pravde už mám takmer celú výbavičku nachystanú.Keďže dane prišli v apríli tak drahši veci sme už kúpili a keďže v septembri syn ide do prvej zš a aj do mš mladšiemu tak som si to celé nechcela nechávať na poslednú chvíľu.Už sme 9tt a 3dni.

alilka
19. apr 2018

@ikonica jaaaaj ahaaa..som myslela že nerobil ,😁 tak teda si už videla fazuľku? 😉

ikonica
19. apr 2018

@alilka ukazal mi gestacny vak aj zltkovy vacok... tot vsjo... v tomto tyzdni ma byt uz aj srdce vidiet no zatial nic... niektorym sa objavi neskor... mam obavy ale snazim sa to odohnat... povedal ze je este skoro a ze to vyzera dobre.... tak mu musim verit,viac urobit nemozem.... negativitou babu nepomozem....

ikonica
19. apr 2018

@alilka v sprave mam: intrauterinne vizualizovany gestacny vak 1.32-6/0

alilka
19. apr 2018

@ikonica v akom si týždni že už srdce má byť vidno!?mne sa to nezdá..podľa mňa je to ešte skoro..

alilka
19. apr 2018

@ikonica čiže v správe že že si 6+0 ak to správne chápem..a to je skoro na srdiečko..

ikonica
19. apr 2018

@alilka no niektore pisu ze uz aj v 5+4 mali preto sa bojim ale se*em na to musim byt v klude a hlavne verit... lekar povedal je to ok tak tak to aj bude..

katesocka
19. apr 2018

@alison11 dakujem velmi pekne, nakoniec sme sa s muzom rozhodli ze to skusime uz tento cyklus prirodzene

alilka
19. apr 2018

@ikonica maaalo ktorá má tak skoro.. väčšinou až v 7tt a do konca 7tt..

sonulienka13
19. apr 2018

@ikonica zlatko,su prípady,ze srdiecko sa ukázalo neskoro.az v 10tyzdny.he ich malo ale su.

hope40
19. apr 2018

@ceklis dakujem 😍 drzim palceky aj tebe 💓

ikonica
19. apr 2018

@alilka tak snad sa ukaze... na kontrolu mam prist az o mesiac.. na hematku o dva tyzdne...trocha som sa obvala toho fraxiku ale dala som to v pohodicke na prvu supu :D

ceklis
19. apr 2018

@katesocka idete skúsiť s tými 5folikulmi?

sonulienka13
19. apr 2018

Babulky tak ja uvidim rano.uz ma to prestáva baviť ☹ uz to zase na mna dolaha.

ceklis
19. apr 2018

@sonulienka13 nieeee zlatik, pozri von ako je krásne. Slniečko rozjasni dušu a bude dobre. Viem ale aké sú tie cykly namáhavé na psychiku, ja som toho ukážkový vzor :( vždy do ovu veľké očakávania, potom ďalšie dni ta obrovská nádej a následne o to väčšie sklamanie, že zase nič. Moooc držím palčeky nech to vyjde.

ikonica
19. apr 2018

uz na mna prisla unava par dni dozadu.... dovtedy som mala mega energiu.... dnes u lekara v cakarni som myslela ze hodim sipku na ten konferencny stolik a trocha si zdriemnem.... aj prsia uz konecne poriadne bolia... tak snadto bude ok,.

alilka
19. apr 2018

@ikonica o mesiac? paaanecku..fraxik je v pohode..ja som ho zmenila na clexane ..a mne pichá môj.. keď n vždy mi somariny hovorí a nakoniec ani neviem kedy pichne 😂😂

ikonica
19. apr 2018

@alilka no prave ze o mesiac..zosivejem nacisto... no neviem ako by moj reagoval keby som ho poziadala o pichnutie...ci by neodpadol :D

ikonica
19. apr 2018

@alilka ty si mala nejaku reakciu na fraxik ci preco si zmenila?

alilka
19. apr 2018

@ikonica 😂😂😂 určite by bol rýchlo ochotný 😁 áno.. spočiatku v pohode..a potom neskôr mi začalo červenať,svrbiet,opuchlo..no des..aký berieš?0.4?

ikonica
19. apr 2018

@alilka no zatial mi dala len 0.3 a len obden :/