icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
katesocka
27. apr 2018

@izy1661 verime az do poslednej chvile a v utorok pridame pozitivne testy 😎

izy1661
27. apr 2018

@katesocka ja sa strašne bojím :( Celú dobu ako sa snažíme som dúfala, že počas prvých 10 DPO budem mať nidačné krvácanie a stále nič. A teraz? Bola som na wc a na toaleťáku také jemné ako niťky krvavé v hustom hliene :( Neviem, že či začína ms(to by vysvetľovalo to, ako sa cítim ,ako pred ms) , alebo je to to uhniezdenie :( Neviem, bojím sa, asi to zase nevyšlo, ale ako je možné, že už 8DPO?!!!

ikonica
27. apr 2018

@izy1661 ja som to tiez mala ;) malilinko... na 10dc po tom poklese... a potom pokracovalo spinenim asi dalsich 5dni a potom to preslo ;) a vratilo sa o 8 dni.. trvalo 4dni a uz mi dali duphaston a odvtedy je to ok ;)

izy1661
27. apr 2018

@ikonica no nie je mi všetko jedno, ak to nie je uhniezdenie, niekde bude chyba :( . Uvidím zajtra, či to bude pokračovať, aká bude teplota atď. Kŕčok mám veľmi nízko a tvrdý, teplotu pomerne vysoko, tak úfam, že to teda nebude skoršia ms :(
Ale trošku si ma ukľudnila, čiže to môže byť vlastne dobré pre mňa, áno?

izy1661
27. apr 2018

@ikonica ale úplne sa cítim na ms :( teda kŕče priamo nemám, ale inak úplne

ikonica
27. apr 2018

@izy1661 no ja som sa tiez zlakla, ze uz dosla mrcha ked som videla tie mikrovlakenka a na dalsi den som myslela, ze sa uz rozbieha ale robila som aj test dva dni po tom mikro spineni a uz tam bol duch... mozno skus v nedelu testnut ked neklesne teplota a nedojde ms 🙂 ked sa babo uhniezdi, zacne sa do krvi vylucovat hcg... v moci sa da zmerat citlivym testom tak o dalsie dva tri dni.....

lily183
27. apr 2018

@sandra151 ja som si merala bt dlllho a nejako som to mala cca rovnako aspon teploty, a sa nam nedarilo tak som prestala, potom zacala s ovu testami a potvrdila som si ze prebehla ovulacia pomocou bt... zatial mi to vzdy pekne ukazalo... len teraz neviem, lebo podla bt by sa mi uz mala drzat len hore myslim a teda qkokeby prebehla ovu, ale test je pozitivny aj dnes, tak nerozumiem..

lily183
27. apr 2018

@ikonica ale aspon vam to ten mesiac vyslo 🙂 co gratulujem velmi 🙂... myslis, ze keby sa mi drzala uz len hore tak prebehla naozaj a mam sa riadit podla bt?

ikonica
27. apr 2018

@lily183 no asi aj hej aj ked ono ovula vraj prebehne az 12-24 hod po pozitivnom teste... tak sa este dva tri dni snazte... no... vyslo nam to konecne po roku od potratu.... teraz trpnem co bude na dalsom sone.... este musim vydrzat 3 tyzdne :/ to je tyranie... ale.. v minuom tehu mi nebolo nic, nebolo mi vobec zle.... v tomto sa to uz povedat neda a zda sa ze kazdym dnom sa to stupnuje... este som nevracala, ale zato ma rano a vecer statocne napina, mam nechutenstvo, unavu bolestive prsia... takze sa tesim aj tymto nevolnostiam, lebo snad budu znamenat, ze je vsetko ok ;) ok...

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 ja verim ze to je implantacne spinenie 😊 aj ja ho ocakavam a nikde nic 😒😊

izy1661
27. apr 2018

@ikonica :/ snáď to teda bude aj môj prípad. Človek čaká a čaká a keď to príde, tak sa zľakne :D

izy1661
27. apr 2018

@katesocka no ja som čítala , že to nebýva moc často, takže podľa mňa sme na tom stále rovnako. Uvidíme, stále treba len čakať :/ 🙂

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 ja mam pocit ze tu v kuse niekto pise ze to mal 😊

izy1661
27. apr 2018

@katesocka no ja som čítala aj v iných fórach a tam písali, že je to skor menej častý jav ako častý

katesocka
27. apr 2018

@izy1661 no je to možné, nehádam sa 🙂 už len pár dní a uvidíme, čo ukáže test 🙂

izy1661
28. apr 2018

Ze by to bol ip? Keď som večer spinila? Teraz už nie.
Ak nie, tak som asi jasná :(

katesocka
28. apr 2018

@izy1661 no podla mna by to mohol byt ip 🙂 a u mna dnes to mierne sklamanie, klesla trochu, este to nic neznamena ale som sklamana.

izy1661
28. apr 2018

@katesocka strašný deň toto už od rána. A k tomu som ešte voľajako nafúknutá :(

0507
28. apr 2018

Aj u mna dnes pokles

tajkazanova
28. apr 2018

Bolesť bolesť bolesť takže už očakávam ,,krásne ,, dni myslím si že dnes alebo zajtra tu mam 1DC 😫😭😭😭

izy1661
28. apr 2018

@katesocka tak som práve zistila, že mám stále ešte krv trošku :(

sonulienka13
28. apr 2018

Tak babulky,ja vcera vecer slabá krv a haadajte co dnes.Noo 1DC.ako by to aj inac bolo.No nie??

domci1203
28. apr 2018

Ja dnes som stúpla hore 🙂

0507
28. apr 2018

@sonulienka13 mrzi ma to ☹

sonulienka13
28. apr 2018

@0507 dakujem Zlatino.zvykla som si.nic iné som ani nečakala.v jednom to ma aj výhodu ta mrcha.ze nemusíme vstávať a merať 🙂 a ty sa drzis kraaasne hore.

majkaaaaaa
28. apr 2018

Dnes 12dpo, 2dni do ms, test úplne biely ...

martinade
28. apr 2018

Ja som vystúpila

martinade
28. apr 2018

@sonulienka13 uf.. Tak to mi je ľúto... 😥

updatevani
28. apr 2018

Ahojte tak teda 16dc mozem povazovat za ovulku ? 🙂