Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katesocka ja sa strašne bojím :( Celú dobu ako sa snažíme som dúfala, že počas prvých 10 DPO budem mať nidačné krvácanie a stále nič. A teraz? Bola som na wc a na toaleťáku také jemné ako niťky krvavé v hustom hliene :( Neviem, že či začína ms(to by vysvetľovalo to, ako sa cítim ,ako pred ms) , alebo je to to uhniezdenie :( Neviem, bojím sa, asi to zase nevyšlo, ale ako je možné, že už 8DPO?!!!
@ikonica no nie je mi všetko jedno, ak to nie je uhniezdenie, niekde bude chyba :( . Uvidím zajtra, či to bude pokračovať, aká bude teplota atď. Kŕčok mám veľmi nízko a tvrdý, teplotu pomerne vysoko, tak úfam, že to teda nebude skoršia ms :(
Ale trošku si ma ukľudnila, čiže to môže byť vlastne dobré pre mňa, áno?
@izy1661 no ja som sa tiez zlakla, ze uz dosla mrcha ked som videla tie mikrovlakenka a na dalsi den som myslela, ze sa uz rozbieha ale robila som aj test dva dni po tom mikro spineni a uz tam bol duch... mozno skus v nedelu testnut ked neklesne teplota a nedojde ms 🙂 ked sa babo uhniezdi, zacne sa do krvi vylucovat hcg... v moci sa da zmerat citlivym testom tak o dalsie dva tri dni.....
@sandra151 ja som si merala bt dlllho a nejako som to mala cca rovnako aspon teploty, a sa nam nedarilo tak som prestala, potom zacala s ovu testami a potvrdila som si ze prebehla ovulacia pomocou bt... zatial mi to vzdy pekne ukazalo... len teraz neviem, lebo podla bt by sa mi uz mala drzat len hore myslim a teda qkokeby prebehla ovu, ale test je pozitivny aj dnes, tak nerozumiem..
@lily183 no asi aj hej aj ked ono ovula vraj prebehne az 12-24 hod po pozitivnom teste... tak sa este dva tri dni snazte... no... vyslo nam to konecne po roku od potratu.... teraz trpnem co bude na dalsom sone.... este musim vydrzat 3 tyzdne :/ to je tyranie... ale.. v minuom tehu mi nebolo nic, nebolo mi vobec zle.... v tomto sa to uz povedat neda a zda sa ze kazdym dnom sa to stupnuje... este som nevracala, ale zato ma rano a vecer statocne napina, mam nechutenstvo, unavu bolestive prsia... takze sa tesim aj tymto nevolnostiam, lebo snad budu znamenat, ze je vsetko ok ;) ok...
Tak babulky,ja vcera vecer slabá krv a haadajte co dnes.Noo 1DC.ako by to aj inac bolo.No nie??
@sonulienka13 mrzi ma to ☹
@0507 dakujem Zlatino.zvykla som si.nic iné som ani nečakala.v jednom to ma aj výhodu ta mrcha.ze nemusíme vstávať a merať 🙂 a ty sa drzis kraaasne hore.
@sonulienka13 uf.. Tak to mi je ľúto... 😥