Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@martinade aj ja tam vidim cosi 🙂 drzim palce
@verculiatko1986 od pozitivneho testu bt uz nemeraj. Zbytocny stres.
@dorotajedna ja vidim ducha
@myjusiatko dakujem za radu....keď som sa chcela uisťovať kým pôjdem k doktorovi, že sa nič zlé nedeje...k doktorovi som objednná vo štvrtok...ale teda asi už nebudem merať...budem si robiť iba testy..... 🙂
@verculiatko1986 a preco ides k dr tak skoro? Ved to este nic neuvidi. 🙂
@myjusiatko volal som tam dnes a sestrička mi povedala, že ked mi už 4 den vychádzajú testy takéto, že mám prísť, moj doktor odoberá Hcg z krvi......a že poobede mi hned zavolajú výsledky....ved toto, že neuvidí, ale tak z klrvi zistí....ale ak by to bolo mimomaternicové, tak to uvidí, či nie? sestrička sa ma nepýtala, že ako dlho mi mešká MS.....
@verculiatko1986 no ako chces. 🙂 podla mna takto skoro ani neuvidi mimomaternicove. Staci ist tak za dva/tri tyzdne. Ale to som ja. 🙂
@myjusiatko dakujem 🙂 no možno tam budem vyzerať blbo :D je to moja prvá takáto skúsenosť a kus sa obávam, tak ma aspoň popozerá či je to ok, lebo potom má doktor týžden dovolenku. aj tak ďakujem za pomoc a poradenie 🙂
Ahooojte.vcwra a dnes tak rozmýšľam.Rozmyslam,ze sa na vsetko vykaslem.Naozaj.Neviem co si nahovaram,ked dobre sama viem,ze bez lekárov a IVF proste neotehotniem.A neverim ze s tou mojou vysokou diagnozou by sa pošťastilo.Snazime sa 12rokov.Uz bude uplne jedno ci sa k tomu pripočíta este jeden rok.Ale aspon viem,ze cez IVF to ide.
@myjusiatko vies tri dni aj ja,ale stale rovnakeho. Tak neviem.nemoze byt ja neviem nieco ine za tym? Myslim zdravotne
Žienky včera ráno test slabá čiarka teplota hore. Večer dr max negatívny dnes teplota stále hore. Ale boli ma sem tam podbruško panva a kŕče pociťujem sem tam. MS mam mat o 2 až 3 dni tak dr volať nechcem. Môžem si dat magnézium?
@verculiatko1986 Bt si už nemeraj,je to tam držím palce aby čiarka silnela a bolo všetko ok a lekár na sone až po týždni emškania by videl najskôr aj to len vačok.Iba ak by Ti vzali krv.

@ceklis tak ja tam niečo pri sipke vidím, držím pršteky nech len to silnie