icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
7. máj 2018

@updatevani ja sa hlásim 😀 tento mesiac je druhý čo beriem gynex a vitex,k tomu kopu ďalších vecí, verím že sa nakazim od teba a od ostatných tehuliek, samozrejme gratulka k //❤️

updatevani
7. máj 2018

@katesocka ani ja viac testovat nebudem mam este jeden test do prudu mocu ten by som spravila v stredu a potom od
@ikonica mamatest 😀 ten nechavam na sobotu....a potom este vela testov z ebayu mi poslala tak ak mi bude sibat budem si robit sem tam aj tie ...
...ano na rok budu uz dobre budeme nosit potom len nech teraz je vsetko v poriadku 🙂😍...inak ako ti je nevolnosti nemas?

katesocka
7. máj 2018

@updatevani no zatial okrem toho ze mi meska ms by som ani nepovedala ze som tehotna, mozno prave preto ze nemam ziadne priznaky som trochu nervozna ci je vsetko ok. Akurat som trochu viac unavena, co bezne chodim spat o polnoci tak uz o desiatej by som spala. Vcera som si dokonca cez den lahla. Jaj a boli ma obcas brucho, ako na ms, cize dalsia netvozita aj ked viem ze to je bezne. Ty na sebe nieco pozorujes? 😊

katesocka
7. máj 2018

@updatevani och a este chodim v kuse cikat ale je pravda ze dost pijem v tychto teplach (a priznavam na zachode sa trochu strachujem ci nebudem spinit) a som taaak nafuknuta

archanjel008
7. máj 2018

moj graf🙂

dracik07
7. máj 2018

@archanjel008 dá sa nejako nastaviť že ti ukazuje koľko dpo si?

katesocka
7. máj 2018

@dracik07 na to musis mat VIP clenstvo zaplatene aby ti ukazovalo dpo

majkaaaaaa
7. máj 2018

Bábiky poradíte mi prosím? Väčšinou mám ovulku v 12-13dc , dnes mi BT klesla na 36,19 čo sa mi zdá veľmi nizska, môže byt že ovulka pride skôr... zajtra, pozajtra ? ovu. test som si nerobila... viem už až zajtrajsi graf ukáže čo bude ... no iba chcem vedieť čo sa mame s mm snažiť 😉

archanjel008
7. máj 2018

@dracik07 asi som si to nastavila sama ale neviem ako alebo my to urobil sam ten graf

ikonica
7. máj 2018

@katesocka
@updatevani baby zbytocne starosti... Sak brusko az tak rychlo nevykukne,,, este ponosite saty aj tento rok ;)

archanjel008
7. máj 2018

@katesocka ja nemam zaplatene nic asi mi.to bude nejaku chvilu ukazovat🙂

lily183
7. máj 2018

@myjusiatko ahoj, vidim, ze mas grafy v maliicku ☺️tak by som rada pocula tvoj nazor... kedy bola prosim ovu? 36,7 su moje poovulacne teploty ale potom mi to opat kleslo :/

myjusiatko
7. máj 2018

@lily183 chybaju teploty, ale podla ovu testov, myslim, ze 29.4. Odporucam investovat do bazalneho teplomera, bude sa to lepsie citat. 🙂 a lepsie zapisovat hlien.

rula
7. máj 2018

@updatevani velka gratulkaaaa💕

lily183
7. máj 2018

@myjusiatko dakujem krasne 🙂

topasitta
7. máj 2018

Ahojte 😊 vsetkym cerstvo tehotnym gratulujem 😍 myslite, ze este mam nadej aj ja?
@myjusiatko

alison11
7. máj 2018

@topasitta Áno máš zajtra by mala stúpnuť 🙂 bt,ak stúpne tak by to malo byť na // grafík 🙂 Držím palce.

updatevani
7. máj 2018

@katesocka no ja akurat to mi bolo divne ze sobotu a vcera som musela poobede lahnut normalne som zaspala a o pol 10 vecer som spala uz znovu...no a vcera mi bolo este zle na zvracanie ... priznam sa nesledovala som sa a vsetko som pripisovala tomu ze ma ofuklo lebo tu fucalo vcera aj v sobotu a chodila som po vonku dost...

topasitta
7. máj 2018

@alison11 vdaka 😘. Som zvedava. Po ms som bola rada , ze som v klude na lozku po laparke, tak by to bolo krasne prekvapko

hope40
7. máj 2018

@topasitta ahoj chcem sa spytat... stale p.o. ovulke mavas tender breast? Alebo to to nieco ov plivnuje napr. Inofolic .. ja nechapem sebe pred tym ako som zacala brat inofolic nic po ovulke potom z inofolic ma po ovulke zacali boliet prsa do ms a teraz z inofolicom + vitex znovu nic trooosku bradavky citlive nechapem tomu preco kazdy mesiac mam iny 🤔😕

8mirka8
7. máj 2018

@ikonica krásne 🙂 no ja som bola tiež na prvej konzultácií minulý týždeň, ale zistil mi akurát tak polycystické vaječníky :( no ešte uvidíme aký bude hormonálny profil....to budú výsledky o týždeň....a o 2 týždne idem znova aby sme sa dohodli čo a ako ďalej

dadus_ka
7. máj 2018

Ahojte. Prosim poradte mi niake skusene baby kedy bola ovulka? .. Posielam pre porovnane moj minuly graf, tam mi vysiel pozitivny ovu 26,27,28.3. No tento mesiac som nerobila. Mala som aj priznaky a mokro, najviac 23-25.4...teploty mi tam vyskocili ale dost skakali tak neviem 😕 teraz mam klasicky poovulacne symptomy ako biely vytok bolest hlavy a bradaviek a nafuknute brucho..

ikonica
7. máj 2018

@8mirka8 ja uz som ani hp nestihla... rovno mi brali krv na hcg 🙂

dorotajedna
7. máj 2018

Baby co vam pomaha na psychiku.kazdy mi tvrdi ze sa na tehu moc sustredim,ale ako mam na to nemysliet ked to je to jedine co chcem? Ako ne.ysliet na ovu ked dr sleduje folikuly,aj beriem clostylbegyt. Viem ze by som mala trochu vypnut,ale neviem ako :(

topasitta
Autor odpoveď zmazal
topasitta
7. máj 2018

@dorotajedna mne modlitba. Alebo manualna praca v zahrade, prerabanie a stahovanie momentalne, planovanie novej zahrady. Alebo sa hram s detmi mojej sestry.
Len ja nechodim na folikulometriu ani neberiem clostil, takze sa mi lahsie hovori 😐 je to tazke..drzim palce

topasitta
7. máj 2018

@majkaaaaaa skusit to mozete, uvidis o par dni, co z toho bude 😉

katesocka
7. máj 2018

@ikonica no to len ja som si kupovala vsetky saty ltt, cez brucho mi boli tesnejsie uz na zaciatku a teraz som tak nenormalnenafuknuta ze mam problem s vacsinou nohavic 🤔

ikonica
7. máj 2018

@katesocka aj mna nejak tlacili nohavice ale uz sa to trochu ukludnilo....

katesocka
7. máj 2018

@updatevani no dufajme ze budeme mat minimum priznakov a hlavne ziadne nevolnosti 😊