icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katesocka
7. máj 2018

@archanjel008 este je mozne ze pouzivas ff prvy mesiac vtedy to tam ukazuje tiez

topasitta
7. máj 2018

@hope40 inofolic neberiem. Len bylinkove tinktury, rybi olej a jamieson prenatal. Mozno z tych tinktur, tie mam asi 6.tyzden.

katesocka
7. máj 2018

@ikonica ano? Tak dobre som rada ze sa mozem tesit na to, ze trochu splasne lebo to je trochu nepohodlne 😂

ikonica
7. máj 2018

@katesocka akoze neviem cim to je ale zo zaciatku som bola viac nafuknuta aj ked teraz paradoxne mi nejak horsie travi.... beriem aj duphaston a z toho progesteonu mi horsie pracuju creva..... ale ja som aj schudla.... nechuti mi jest.....

ikonica
7. máj 2018

@katesocka kedy to ides k doktorovi? som zvedava kolko komorok tam bude ;)

chmurkaxy
7. máj 2018

podľa grafu som podľa 13dpo, ovu bola posunuta aj podla ovu testov. toto je nejaky tehu 10ka robený teraz poobede, po tom, čo som sa na lodi skoro vygrckala z podstaty. mám ešte jeden na zajtra ráno, to už letíme domov. uvidíme. ja tam ducha vidím,len či vydrzi tolko turistiky a horucich pramenov a let...

katesocka
7. máj 2018

@ikonica fuj ja by som s prepacenim len zrala, aj ked to je u mna celkom bezna vec 😁 a k doktorovi az cca za mesiac, moj gynekolog berie az osmy tyzden od poslednej ms, cize si este pockam. Ale som trochu z toho nervozna ze az tak neskoro

ikonica
7. máj 2018

@katesocka ufffno ja uz len tyzden a nieco....touz budem zacinat 10tt 😵

katesocka
7. máj 2018

@ikonica ale ty uz si bola na ultrazvuku kde bolo pocut srdiecko nie? Ten tyzden ubehne rychlo 😊

katkalv5
7. máj 2018

@lauritka no asi z toho nič nebude... 😢 dnes výrazný pokles, aj keď MS mám dostať až 12.5...

ikonica
7. máj 2018

@katkalv5 moze to byt aj ip...

ikonica
7. máj 2018

@katesocka este nie... este bol len vacok a v nom zltkovy vacok ale babo este nevvedel zmerat ani srdiecko nebolo... keby hej tak som kludnejsia....

ikonica
7. máj 2018

@katesocka a odvtedy cakam kym prejdu 4 tyzdne a ver mi neskutocne sa to vlecie

katka8817
7. máj 2018

Baby poraďte, aké vitamíny a doplnky užívať na dozrievanie vajíčka?

katkalv5
7. máj 2018

@ikonica tak neskoro? bolesti mám však ako pred MS...

katesocka
7. máj 2018

@ikonica jaj tak to sa ti ani necudujem ze si trochu nervozna. Ale urcite je vsetko v poriadku 😊 a vies ze vabatko je na spravnom mieste. Viem ze by som tak nemala rozmyslat ale bojim sa mimomaternicoveho, zevraj pri clostile je vacsia pravdepodobnost.

ikonica
7. máj 2018

@katkalv5 ked dobre pocitam tak 9 dpo? idealny cas....

katesocka
7. máj 2018

@katkalv5 presne ako pise @ikonica, 9dpo nie je neskoro

ikonica
7. máj 2018

@katesocka neboj.... bude to ok 🙂 musis tomu verit....aj sa som sa bala mmt...aj potom, co mi uz potvrdili, ze je vacok tam kde ma byt...len ma zacalo pobolievat v pravom podbrusku... mozu sa oplodnit aj dve vaja, jedno skonci tam kde ma a druhe vo vajcovode,... ale nakoniec to bol slepak podrazdeny ;)

ikonica
7. máj 2018

@katkalv5 aj ked tazko z toho grafu povedat kedy bola...mam radasej grafy z ff... su pre mna citatelnejsie...

katesocka
7. máj 2018

@ikonica mna neboli nic, akurat trochu podbrusko ako pred/cez ms. No nic veru musim mysliet pozitivne, babatko/babatka su tam kde maju byt a hotovo 😊

archanjel008
7. máj 2018

@katesocka ja som mala mimomaternicove mala by si spinavy vytok hnedpo niekolko dnovom meskani a brucho by ta nebolelo akp na ms to je preto ze sa roztahuje maternice a babo rastie

rula
7. máj 2018

@chmurkaxy neboj nic, uz tam je, a bude to statocny chlapisko. Kamoska v horucavach chodila po spinavej Indii a az ked sa vratila, zistila ze tam letela uz tehu.

katesocka
7. máj 2018

@archanjel008 mne meska ms zatial len druhy den ale brucho ma boli veru ako cez ms. Takze mozem byt trochu kludnejsia? Aj tak budem nervozna kym nepojdem na prvy ultrazvuk 😊 ale dakujem za ukludnenie

8mirka8
7. máj 2018

@ikonica juuuj tak to si mala krásne šťastíčko 🤗 stačil ti vzduch z centra 😄 ja dúfam ze to nebude nejak komplikovane a zle 🙄... A čoskoro sa to podarí 😇

lauritka
7. máj 2018

@katkalv5 jede pokles este nič neznamena , este je skoro. zajtra zase stupnes, mozno je to IP 🙂

tuqanqa
8. máj 2018

@katesocka ak sa bojis alebo mas pochybnosti, zajdi si na hcg. Pekne popros sestricku a vysvetli jej ze chces pre svoj klud odber krvi na hcg a o tyzden znovu aby si videla ako hodnoty stupaju. Jasom tak bola a sestricka ani dr s tym nrmali ziadny problem.

updatevani
8. máj 2018

@katesocka uvidime ja som chora, vstala som s bolavim hrdlo ani hltat sliny nemozem :(

katesocka
8. máj 2018

@tuqanqa No u môjho gynekológa by na mňa pozerali asi ako na blázna, vyslovene povedal, že test si mám robiť až týždeň po meškajúcej ms.

katesocka
8. máj 2018

@updatevani joj tak to mi je ľúto, ale nehovorí sa, že choroba je tiež jedným príznakom tehotenstva? Skoro sa vylieč 🙂