Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dobre ranko zienky, moj graf s kopcekami: http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
a ako sa mate vy,co nove???
pekny dnik
Dobre ranko, dnes som nemerala, spala som 4 hodky, ale testovala som a test je biely, asi je pokazeny ci co, ale je to uz jasne 🙂. Pekny den 😉
Ahojte baby, tak ja som uz hore, co normalne v sobotu nie som schopna vstat pred desiatou, aj to je este skoro na mna. Teplota klesla a dnes, maximalne zajtra cakam kramy ☹ Nechapem to, este dva dni dozadu vyzeral ten graf perfektne. Uz nech ta mrcha hnusna aspon pride, lebo v piatok ideme na dovolenku, tak nech mi to tam neotravuje zivot, Aj by som si poplakala, ale ani to uz nevladzem.
@jaja9891 hm... ale vies co je divne, ze to potom prestane duchovat, keby to robila cysta, tak by tam duch mal byt stale, nie?
@lal @zuzulienocka77 @rybkaa jak tak kukam, zase tu bude cez vikend cerveny konik :-/
@senta_sofia neviem,nejde mi to do hlavy.... mozno ta cysta,ked zacne zanikat,prestane aj duchovat,ci??? ja som z toho vol.... napr. minuly cyklus a ten prvy som nezachytila nic,druhy a teraz stvrty cyklus zase taketo cudo,ale minule too bolo viditelnejsie a ruzove,aj toto vcera hned nabehlo a bolo do ruzova tak slabucko a dnes len slaby kanalik presvita...ale aj tie kanaliky nemam vzdy... je to cudne... kazdy ma iny nazor na tie cysty,ale aj v letaku tehu testov pisu,ze mozu zachytit cystu.... tak ktovie... zacinam byt chora,tak snad sa na ten HP dostanem uz tento mesiac a ty ako?piskotova dieta pokracuje? 🙂
@zuzulienocka77 poslem ti moje testy,tie hadzu ciarky jedna radost..... povinne kazdej poslem moj test,vyskusa a hodi sem vysledok,ci len ja som divna,ci tie testy,oki? 😀 😀 😀
@rybkaa @adamnela @mawiya @zarzisia @paskolina
chcete aj vy???
a
@senta_sofia nam spravi skusku spravnosti ako kontrolna ciarocka 😀 😀 😀
Ach baby...1 DC v plnej krase ☹ Mala prist az v pondelok, no cítila som, ze dojde skorej...to dnes bude super oslava, taka som jak zbyty pes....nechapem, preco sa mi tak skratil cyklus, mala som len 25 dc 😕 mohlo byt gynexom? @senta_sofia tebe nejako pomenil cyklus ked si ho brala?
@jaja9891 mne ukazuje kanalik vzdy, je to taky jav testu po limite...v limite sa mi tam nieco mari a potom pracuje fantazia... no ale tebe teda riadnych duchov ukazuje, fakt to bude len cysta? AK sa ti to deje kazdy druhy mesiac, asi je cysta na tej strane a strasi tam...pockaj, mam tu asi 20 strán necitanych co som bola na dovolenke, tebe ta cysta zlteho telieska zmizla co ti dr.vtedy nasla a teraz mas novu ci ako? Ci odvtedy si u dr.nebola?
@senta_sofia ej vera, cerveny kon ma prevalcoval..asi ze som kazdy den tento tyzden do seba vtlacila stvrt cerveneho melona (po nasom "džune") 😀 tak sa uz cervena nejako musela pretlacit aj von 🙂
@rybkaa mne nerobil s cyklom nic... ale tak vies, kolkokrat aj zmena prostredia sposobi chaos v cykle, aj si letela a tak...
@jaja9891 kludne posli, ocuram 🙂 ja neviem, podla mna by bolo idealne naklusat pondelok k doktorovi, nech ti zoberie krv, ci nahodou nemas HCG aj tam a nech ti spravi ultrazvuk, nerozumiem tomu, fakt ze nie... a hej, uz mam rannu davku piskot v sebe, cul banan a okolo 10-11tej sa mi podari aj naranajkovat 😀 zatial zehlim
@senta_sofia aj to ma napadlo ze zmena prostredia, preto som aj ovu posunula o den skorej aby lutealka sedela... ale uz je to jedno, ujo Jonas predpoveda zivu tehotnost na september a vravi ze chlapec tak pockame 😀
@senta_sofia tak tak, zajtra ju cakam opachu hnusnu
@jaja9891 posli aspon sa zabavime, kym pride ovu 😉
Mne teraz vychadza, ze ideme na dovcu po ovu, tak sa aspon nebudem sledovat a ked pridem domov, tak bud pride Ms alebo ju necham na dovolenke 😀
@zuzulienocka77 tak tak, nezabudni jej vlozky nabalit, ked tam ostane 😀
@rybkaa cize podla Jonasa by si mala v septembri plodit? a august si budes davat pozor?😀
@adamnela jejej, to je mi líto, mě taky v lednu řekli, že mám PCO, na vlastní oči sem to viděla a s těma cystičkama a velkýma cystama sem nějak bojovala.. no a pak sem nasadila ten nosifol a ten zabral a každý měsíc těch cystiček bylo miň a míň, jen pak ty obrovske přetrvávaly.. ale třeba mě ten nosifol na to začal působit pozitivně, škoda, že u tebe to jde naopak safra :( doktorka určitě nastolí tu nejlepší léčbu, aby to pak vedlo k tomu šťastnému konci.. budu držet pěstičky a posílám sílu 🙂
@jaja9891 ach jo, kéž by toto už nebylo způsobené cystama..
@rybkaa holky, já si vás tak občas pročítám a stejně to vždycky všecko prožívám s vama, potvora si uráčila přijít dřív, no tak si pěkně na oslavě vymeť hlavu, je to potřeba a nezoufej, jestli jdeš k dr, tak to pak řeš, ať se to někam hne.. jinak mě gynex spíš trošku cyklus prodloužil
@rybkaa no moja cysta tam uz nebola,aspon tak narychlo varvela gyn.,lebo nemala na mna cas 😠 vraj mala som tam len nejaku bodku okolo 20 mm,co sa uz za cystu nepovazuje,co bol podla mna folikul a aj na lavo som mala velky folikul uz 10 DC a sliznicu 11 mm.... teraz som nebola u nej,lebo to nema vyznam a hladam noveho gyn.,kedze na mna nemala cas...len tipujem,ze to bude cysta tentokrat znova.... ono niekedy nemam vobec nic na teste,ale teraz mam taky kanalik ako vidis,hned v limite vybehol,bol doruzova a dnes bol slabsi,ale uz isto kanalik,uz nebol v limite a doruzova,bol mozno po 15-20 min.....ja nechapem,toto je fakt na nic...
@senta_sofia ked moja gyn. ma s tym vysmeje,novu som este nezohnala....ona tvrdi,ze s mojim stavom su iste chybne testy a falosne pozitivne....inak obvodna by mi nevzala na moju ziadost krv?aj keby som si zaplatila? no co,tak si budem testovat cysty 😀 😀 😀 nova diagnosticka metoda je na svete....aspon nemusim pod noz 😀 juuj,smejem sa,ale je mi do placu z toho....
@joannah13 kiezby,mne by to tentokrat sedelo aj s ujom Jonášom 😀 ale nechcem sa nadejat... ja som inak mala na poslednom UTZ vraj tiez vela "bodiek",neviem ci tym myslela gyn. folikuly ci cysticky...lebo vraj cysta je az od 3 cm... no nemala na mna cas a vypoklonkovala ma z dveri s tym,ze v CAR ma poriesia,nech idem tam ☹ a vy sa ako mate?ako sa vam dari?
@jaja9891 v caru to bude lepší, tam mají určitě lidštější přístup a neodbydou tolik, a pořádně tě proklepnou, a kdy se tam chystáš?? ten ujo Jonáš😀 mohl by se pochlapit kurnik.. já fajn, rostu dodálky, do šířky 😀 včera sem byla poprvé vyvenčit pupek na našu "pláž", si asi lidi mysleli, že to je spíš pneumatika 😀 a dnes se mi zdálo, že nám to teda nedopadlo a že sem tu psala, že se budeme zase víc potkávat, no fuj sen !!!
@joannah13 no ale ked si nam o tom sne povedala, tak sa nesplni 🙂 ja tiez chodim vencit pneumatiku na strkovku 😀 akurat nikto nema odvahu sa opytat, ci som tehotna 😀 to tvoje brusko uz urcite vypada skor ako tehotenske 😉 sak predtym si bola hubenour 😉
@jaja9891 nech ide do prdele, co ta ma co vysmievat, zoberes jej testy, nech vidi a nech ti spravi ultrazvuk... oka, aj keby to robila ta cysta, ale sak aj k tomu by ti mohla podat nejake racionalne vysvetlenie. chapes, co ked ty mozes pocat, ale neudrzi sa to, lebo mas napr. malo progesteronu? sama hovoris, ze pri endo je nadbytok estrogenov, co ked to tam nahodou robi nejaku galibu. Ja som stale presvedcena o tom, ze aj to zakrvacane zlte teliesko bolo tehotenske, ona ti tvrdi, ze ani neovulujes, tak nech mi potom vysvetli, kde sa tam to zlte teliesko zobralo, si ho zozrala alebo co?
@senta_sofia tak doufám 🙂 no šak u tebe to není první těhu, takže břůško stejně půjde vidět brzo.. no mě si včera aj fotil přítel, že mu to v praci nikdo neuvěří, moja kámoška šla třeba s takovým břuchem rodit a já v prostřed čtvrteho měsíce vypadám, jako bych snědla meloun 😀 taky pořád nejsem na své původní váze, proto to de tak vidět asi.. a jak se jinak cítíš?? a už si byla u dr?
@joannah13 len ziadne taketo sny...nech idu prec 🙂 do CAR mam ist 2-3DC,tak ale to mi presne vychadz ana vikend :( vzdy sa nieco stane,co mi tam zabrani ist 😀 asi mi nie je sudene tam chodit,darmo,musi to ist aj prirodzene,no nie? neviem co tie testy takto duchuju...nechapem to,no vies ako,teraz dovolenky,aj v CAR,tak snad to bude ok a snad nam pomozu,lebo mam pocit,ze len stracam drahocenne mesiace...

@adrianaaa32 veru...ale toto bude cysta.... lebo ma bolia vajecniky a podbrusko