icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

majkaaaaaa
14. máj 2018

@myjusiatko 🤗dakujem. No veď uvidíme či sa podarilo ❤️

updatevani
14. máj 2018

Ja 4tt+5 som😊 podla ms

updatevani
14. máj 2018

@alison11 moze byt ze teraz sa prejavila lebo ja nie som alergicka na nic okrem soje...

katesocka
14. máj 2018

@updatevani no skoro ako ja 😊 par dni hore dole 😊

dracik07
Autor odpoveď zmazal
snehulienka82
14. máj 2018

@dracik07 este je skoro, uvidis podla zajtrajsej teploty

dracik07
14. máj 2018

toto je asi duch, vsak?

@snehulienka82 ja si myslim ze ms pride, dnes som mala trochu spinenie, tak asi je ms na ceste

alison11
14. máj 2018

@katesocka Držím palce aby u vás bolo všetko ok 🙂 moc držím palce a ja som sa cezto už dostala 🙂.

alison11
14. máj 2018

@updatevani Po pôrode to prejde neboj 🙂 ja som bez spreja do nosa nevedela ani pri ejdnom tehtoenstve spať som mávala upchatý nos a z nosa sa mi potom kašľalo a od hlienov.

updatevani
14. máj 2018

@alison11 a aky si pouzivala sprej do nosa co mozem ?

katesocka
14. máj 2018

@alison11 vazne dakujem velmi pekne 😊

alison11
14. máj 2018

@updatevani Ja na alergiu čo mám predpísané ale ináč morská voda je voľne predajná a je tiež dobrá 🙂

updatevani
14. máj 2018

@alison11 ...dakujem 🙂...budem musiet si nieco kupit a aj na hrdlo nieco cmulacie ...lebo neviem do kedy ma toto bude drzat este ...mozno aj cele tehu

updatevani
14. máj 2018

@katesocka to ano...len sa modlim nech je v stredu vsetko ok 🙏 ...dnes som sla okolo lekarne (ma vcucla) :D tak som si kupila mama testy mali :D

katesocka
14. máj 2018

@updatevani urcite bude vsetko v poriadku verim tomu 😊 potom urcite napis co nove. A budes zajtra testovat? Mne to normalne chyba 😂

updatevani
14. máj 2018

@katesocka ja som dnes zatial odolala no neviem do kedy mi to vydrzi :D treba mi na wc tak rozmyslam ze pojdem testnut :D ...akoze ked bude vsetko ok v stredu uz si s tym dam pokoj :D...a chystam sa aj zajtra ano :D

katesocka
14. máj 2018

@updatevani ja chcem vidiet testy 😁😁😁

updatevani
14. máj 2018

@katesocka testla som :D tak cakam kym uschne

katesocka
14. máj 2018

@updatevani potom ho sem daaaj 😁

updatevani
14. máj 2018

@katesocka hmm dostatocna je na 5 den meskania ? 🤔

ikonica
14. máj 2018

@updatevani ta to co to tu citam 😵😂

ikonica
14. máj 2018

@updatevani naaadhera ;)

updatevani
14. máj 2018

@ikonica a ty kde si prosim ta cely den ? :D

arcanne2
14. máj 2018

@updatevani u mňa 6.den meskania takto, inak gratulujem ;) :*

updatevani
14. máj 2018

@arcanne2 jeeej gratulujem aj tebe tak vitaj v time 🙂 ako sa citis?

arcanne2
14. máj 2018

@updatevani vdaka,dobre sa citim len mi nic nechuti jest a obcas mavam krce ako na ms,inak dobre. Ty? ;)

ikonica
14. máj 2018

@updatevani ale ani na oci nevidim... fakt..... ze uz uz ti idem odpisat na mail ale spim kde pridem... blby cas, tlaci k zemi.... inac ok... nevolnosti sa rano vratili..... takze pekne pokracujeme dalej :D

updatevani
14. máj 2018

@arcanne2 tak podobne, tiez mi nejako neberie jedlo...sem tam bolesti ale nie take ako boli...mimo toho som prechladnuta podstivo uz tyzden bud ma boli hrdlo alebo dutiny a medzi tym kycham ako somar 🙂 a soplim...k lekarovi sa chystas kedy?

updatevani
14. máj 2018

@ikonica vies ze som si aj myslela ze ti je blbo ked si neaktivna ? :D mne sa dnes uz pridruzil aj kasel sem tam :D to asi mam zato ze ma nebolia prsia...

arcanne2
14. máj 2018

@updatevani a ešte prsma bolia,nezmestia sa do žiadnej podprsenky :D :D sa ešte cas, o 3-4 tyzdne asi, teraz este asi zbytocne by som sla 🙂 ty ides kedy?