icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
14. máj 2018

@updatevani akoze menej ako po ine dni ale rozhodne horsie ako vcera... ale musela som makat v robote jak fredka a ledva som oci otvorene udrzala.... zasa som stlacila zavinaca... asi to bude moje oblubene jedlo teraz :D no a na veceru tie akoze burgery z luncheonmeatu....uzasne zdrava strava :D

updatevani
14. máj 2018

@ikonica skuuuus niekedy retroburger uzasne su a tie domace chipsy :D :D :D ...no ved dobre ze ti chuti :D pekne papaj...aspon ti rychle zbehol den 🙂 ...teraz mozes kludne podriemat

ikonica
14. máj 2018

@updatevani a kde to kde? ja tie podniky nepoznam.... akoze som aj skusala driemat a neslo to.... lebo som furt na jedlo myslela :D

updatevani
14. máj 2018

@ikonica na stanici maju restiku ale maju aj donasku a su masaker cerstve zemle a donesu ti ho v takej krabicke velkej tak neni stlaceny :D pridavam link http://amerikadoma.sk/

katesocka
14. máj 2018

@updatevani u mna 5. den meskania bolo takto cize ty uuuupne super 😊

dracik07
14. máj 2018

@katesocka krásny 😘🙂🙂🙂

updatevani
14. máj 2018

@katesocka jeejky dakujem tak dufam ze uz bude vsetko ok 🙂 len nech rychle streda je 🙂

katesocka
14. máj 2018

@dracik07 dakujem 😊😘

katesocka
14. máj 2018

@updatevani urcite bude 😊 a streda je hned tu, veru aj ja by som uz bola rada ak by bola. Nas cqka zajtra stvrty pohreb v priebehu roka tak by som bola rada aby sme to mali za sebou.

updatevani
14. máj 2018

@katesocka no pre teba by to bolo najlepsie...je to stresujuce :/...budem mysliet na teba 🙂

katesocka
14. máj 2018

@updatevani dakujem, vo februari mu umrela mamina, to bolo tazsie, teraz zomrel dedko, mal 95 rokov cize to bolo take ocakavanejsie (aj ked to vyznie blbo). A potom sa mozem uz tesit aj ja na stredu, na tu dalsiu. 😊

ikonica
14. máj 2018

@updatevani diky za tip

updatevani
14. máj 2018

@katesocka no tak u starsieho cloveka sa to da ockavat nevyznelo to blbo...budes nedockava potom 🙂

katesocka
14. máj 2018

@updatevani Tak teda dúfame že nadlho to bude posledný pohreb a namiesto toho by sa mohlo narodiť čo najviac detičiek 🙂 Veru budem nedočkavá, však ja som nedočkavá aj za teba na túto stredu 😀

updatevani
14. máj 2018

@katesocka no ano to by mohlo byt 🙂 ja som zvedava na teba kolko budes ty mat...🙂 ...uz nech to mame za sebou s dobrymi spravami 🙂

ikonica
14. máj 2018

och pdhodlavam sa na ten slivkovy dzus ako keby som isla neviem co pit......

katesocka
14. máj 2018

@updatevani Jooooj ja dúfam že len 1, hlavne ak je to tak že pri dvojičkách tmavnú testy rýchlejšie, tak to bude určite jedno 🙂 Ale hlavné je, nech je zdravé, naše/vaše/aj všetkých ostatných 🙂

updatevani
14. máj 2018

@ikonica a burger uz bol???

updatevani
14. máj 2018

@katesocka ooo to ano zaklad je to nech su deticky zdrave 🙂 ...asi mi zacina byt nejako zle....taku hrcu v hrdle mam

ikonica
14. máj 2018

@updatevani hej to som pisala uz po zjedeni.... musim daco spravit s tymi crevami.. sak nemozem kazde rano cipok davat....

updatevani
14. máj 2018

@ikonica ty mna tak napadlo sak zapcha je priznak tehu ...tak ty nemusis mat len to cervko ale okrem nevolnosti mas aj zapchy... a co take hmmm cviklu jes?

ikonica
14. máj 2018

@updatevani ved jasne ze je to priznak o tom niet pochyb, ale tak nie je to najzdravsie ani pre mna ani pre dieta, ked to vylucovanie nefunguje jak ma....

katesocka
14. máj 2018

@updatevani To budeš mať z nervozity 🙂 Ale nie, mne niekedy tiež tak zvykne byť, ale väčšinou to je, keď začínam byť hladná, normálne ma žalúdok bolí a je mi divne. To radšej ale nehovorím, že jem každú hodinu a aj tak som v kuse hladná.

ruzicccka
14. máj 2018

Baby je toto Kanalik alebo len zly test minimalne .. 3 ciarky vidim 🤦‍♀️

updatevani
14. máj 2018

@ikonica ved jasne...hmm rada by som ti nejak poradila ako rozhybat ale neviem :(

updatevani
14. máj 2018

@katesocka vies co mne nejako nechuti jest... asi to bude aj tym ze som zahlienena alebo neviem ... nutim sa jest

katesocka
14. máj 2018

@updatevani No čo čítam tak väčšine báb nechutí jesť, to len ja žeriem v jednom kuse 😀 A ako nenormálne som nafúknutá, brucho mám ako balón, mám pocit akoby som bola už v ktovie ktorom mesiaci 😀

ikonica
14. máj 2018

@updatevani to nic... skusim zaradit jogurt s vlockami a lanovym semienkom... uvidim co na to slepak....

updatevani
14. máj 2018

@katesocka ja som si myslela ze budem mat kadejake chute a nejako zatial nic ...zatial chvala bohu ani grcam ako pri prvom..som zvedava co bude dalej :D sak len papaj treba vyzivu babu 🙂...ja rozmyslam co s mojim hrdlom a stupnujucim kaslom...

ikonica
14. máj 2018

@updatevani zajtra ides tiez do prace?