Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ja 4tt+5 som😊 podla ms
@alison11 moze byt ze teraz sa prejavila lebo ja nie som alergicka na nic okrem soje...
@updatevani no skoro ako ja 😊 par dni hore dole 😊
@dracik07 este je skoro, uvidis podla zajtrajsej teploty
toto je asi duch, vsak?
@snehulienka82 ja si myslim ze ms pride, dnes som mala trochu spinenie, tak asi je ms na ceste
@updatevani Po pôrode to prejde neboj 🙂 ja som bez spreja do nosa nevedela ani pri ejdnom tehtoenstve spať som mávala upchatý nos a z nosa sa mi potom kašľalo a od hlienov.
@alison11 a aky si pouzivala sprej do nosa co mozem ?
@updatevani Ja na alergiu čo mám predpísané ale ináč morská voda je voľne predajná a je tiež dobrá 🙂
@alison11 ...dakujem 🙂...budem musiet si nieco kupit a aj na hrdlo nieco cmulacie ...lebo neviem do kedy ma toto bude drzat este ...mozno aj cele tehu
@katesocka to ano...len sa modlim nech je v stredu vsetko ok 🙏 ...dnes som sla okolo lekarne (ma vcucla) :D tak som si kupila mama testy mali :D
@updatevani urcite bude vsetko v poriadku verim tomu 😊 potom urcite napis co nove. A budes zajtra testovat? Mne to normalne chyba 😂
@katesocka ja som dnes zatial odolala no neviem do kedy mi to vydrzi :D treba mi na wc tak rozmyslam ze pojdem testnut :D ...akoze ked bude vsetko ok v stredu uz si s tym dam pokoj :D...a chystam sa aj zajtra ano :D
@updatevani ja chcem vidiet testy 😁😁😁
@katesocka testla som :D tak cakam kym uschne
@updatevani potom ho sem daaaj 😁
@katesocka hmm dostatocna je na 5 den meskania ? 🤔
@updatevani ta to co to tu citam 😵😂
@updatevani naaadhera ;)
@ikonica a ty kde si prosim ta cely den ? :D
@updatevani u mňa 6.den meskania takto, inak gratulujem ;) :*
@arcanne2 jeeej gratulujem aj tebe tak vitaj v time 🙂 ako sa citis?
@updatevani vdaka,dobre sa citim len mi nic nechuti jest a obcas mavam krce ako na ms,inak dobre. Ty? ;)
@updatevani ale ani na oci nevidim... fakt..... ze uz uz ti idem odpisat na mail ale spim kde pridem... blby cas, tlaci k zemi.... inac ok... nevolnosti sa rano vratili..... takze pekne pokracujeme dalej :D
@arcanne2 tak podobne, tiez mi nejako neberie jedlo...sem tam bolesti ale nie take ako boli...mimo toho som prechladnuta podstivo uz tyzden bud ma boli hrdlo alebo dutiny a medzi tym kycham ako somar 🙂 a soplim...k lekarovi sa chystas kedy?
@ikonica vies ze som si aj myslela ze ti je blbo ked si neaktivna ? :D mne sa dnes uz pridruzil aj kasel sem tam :D to asi mam zato ze ma nebolia prsia...
@updatevani a ešte prsma bolia,nezmestia sa do žiadnej podprsenky :D :D sa ešte cas, o 3-4 tyzdne asi, teraz este asi zbytocne by som sla 🙂 ty ides kedy?

@myjusiatko 🤗dakujem. No veď uvidíme či sa podarilo ❤️