icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

jaja9891
19. júl 2014

@senta_sofia moja si ma az rozosmiala 🙂 no ved minule,ked som sa pytala bolo vidno,ze je nervozna,ved mi aj na rovinu povedala,ze nema na mna cas,ze co vobec chcem s UTZ a nejakou cystou... a take slabe testy budu podla nej len chybne.....inak zdovodnila mi to tak nasrato,ze co sa stale vypytujem,ze to su skratka hormonalne zmeny po tej pseudomenopauze a tomu neverim,lebo cyklus mi nabehol uplne sam a hned prvy bol ukazkovy... navyse mi rastu folikuly,aj sliznica,aj cyklus pravidelny... aj testy duchuju,tak snad aj vajickovody budu priechodne...ale ako vravis,staci,ze mam malo progestrenu a je to v haji...a to som stratila 4 mesiace snazenia,ktore mali byt najplodnejsie... hladam stale noveho gyn.,jeden vypadol,lebo vraj zacal pit,odchadzaju od neho,druhy stary ako matuzalem,treti ma za sebou afery,lebo mu zomreli pacientky,stvrty nema UTZ,potom je tu este detska gyn.,ktora berie aj dospele,ale tak ked je zvyknuta na deti,ktovie ci by bola vhodna.... tak jedine,ze budem chodit k nejakej z KE,alebo PO,co je uz okolo 100 km hore dole,alebo aj viac... snad mrcha nedojde cez vikend,nech mozem idt do CAR

maciatko115
19. júl 2014

@rybkaa
@kubisova
@zuzulienocka77
@adamnela
@paskolinka
@senta_sofia
Ahojte babule.....ja som sa tu dlhsie neukazala,mam toho vela a asi 3-4 dni som ani nemerala,som rada ze nejako tak fungujem,som pracovne vytazena a potrebovala by som asi nejaku tu dovolenku,ale sa mi tak len bude o nej snivat ☹ ☹ ☹ ☹ teeeda ste tu toho popisali,ja z vas odpadnem...... 😀 😀 😀 len tak matne som to tu precitala....... rybkaa ako bolo na dofce?dufam ze ste nieco pomiesali- 😀 😀 😀 pridavam aj svoj ,,hrozny'' graf aby ste sa mali nacom zasmiat........pekny dnik babule 🙂

senta_sofia
19. júl 2014

@joannah13 mne brucho aj ostalo 😀 a sa to podbrusko tak zaoblilo... inak sa necitim zle, akurat doobeda fungujem len na piskotach, plava mi zaludok a dost som unavena, tak uvidime, co sa z toho este bude 😉 u doktora som zatial nebola, rozmyslam, ze pojdem v takom 8-9tt, ak vydrzim, lebo som na drobca zvedava 🙂

senta_sofia
19. júl 2014

@jaja9891 aj by nebola nervozna, ked vidi, ze pacientka ma viac vedomosti, ako ona... a v Spisskej nikto?

jaja9891
19. júl 2014

@senta_sofia no aj zo spiskej som vylucovacou metodou vyskrtla takmer vsetkych,este jeden mi ostal,za nim chcem este ist.... uvidim ci dojde mrchana v piatok alebo kedy vobec a snad ma vezmu do CAR aj neskor,napr. 4 DC.... dnes mi je akosi smutno...

adamnela
19. júl 2014

Ahojky kocky...

Boze ja dnes nestiham...Stale nieco, beham hore dole, upratujem, periem, varim a este by mi bolo treba aj zehlit, ale to asi dnes uz nedam.. 😒
@rybkaa no to si ma normalne nastvala s tym 1 DC 😠 No ale ked ujo Jonas, hovori, ze september, tak september 🙂 Inak majove deti su krasne a mudre 😉 Tiez by som brala majovciatko...Takze dufam, ze do septembra sa tie moje vajecniky umudria...
@joannah13 no ja dufam, ze mi ten Inofolic nakoniec pomoze a nakopne mi tu ovulku a dobre bude 🙂 Verim v to a musim v to verit, nic ine mi neostava...

kubisova
19. júl 2014

@adamnela precitala som si pozorne...mozno si mala nejaky zapal ktory sa ti nevyliecil a preto ti mrska neprisla....no lepsie by bolo keby uz cim skor prisla aby si sa nemusela zase aj niekolko dni tyzdne liecit aby si dostala ovu

zuzulienocka77
20. júl 2014

Dobre ranecko spolubojovnicky, kraska v cervenom je za dverami, som na nu pripravena, no slak ju netrafil 😀 . Pekny zvysok vikendu, dnes bude krasne, tak si uzite slniecko. http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862

joannah13
20. júl 2014

@jaja9891 dobré, dnes se mi zas zdálo, o obřím pindíkovi na mojem miminku v bříšku 😀 asi to bude superchlap 😀 a třeba to výjde zrovna, i když asi doufáš, že se stane ten zázrak a ono to samo půjde, dyt je tolik ženských, kterých otěhotnělo před první návštěvou caru nebo před umělým oplodnění, najednou je cíl někde jinde a šup 🙂 chápu tě, čas utíká straaašně rychle a my se nenadějeme a už budeme zhrbené chodit o čaganu 😀
@senta_sofia to je jasné, ale to už bude krááásně srdíčko, aspoň vynecháš ty nervy, co my nedočkavé chodíme hned, c oto zjistíme 😀
@adamnela jojo, možná to chce u každého jiný čas, mě to naběhlo po 3 měsících, tak silně držím pěstičky, ať už máš klid a cyklus zase šlape, jak hodinky 🙂

lal
20. júl 2014

Tak baby, ja som dnes tiez 1 DC, este som si rano stihla odmerat teplotu a na tri hodinky som sa potesila, ze vzrastla opat na povodne hodnoty, ze vcerajsi pokles bolo len nieco nezvycajne a o desiatej tu uz mrcha bola...

adrianaaa32
20. júl 2014

Ahojte dievcata, ja som z tej mojej teploty uz totalny magor. Preco mi nevyznacil graf ovulku? Ja chcem cervenu ciaru do grafu ☹
Myslite ze ovu nebola?
http://www.fertilityfriend.com/home/adriana/

lal
20. júl 2014

@adrianaaa32 fiha, tak to netusim, podla mna bola medzi 13-14 DC 🙂

lal
20. júl 2014

@adrianaaa32 ale zas mas dost vysoke pociatocne teploty, mozno je z toho zmagoreny....merias v ustach?

senta_sofia
20. júl 2014

@adrianaaa32 az za take 2 dni ti vyznaci, on priemeruje teploty, ale podla mna bola ovu az 19DC

adrianaaa32
20. júl 2014

@lal meriam v ustach hej. No asi je zo mna zmateny 🙂

adrianaaa32
20. júl 2014

@senta_sofia myslis ze az tak neskoro? No neviem. Doteraz som vzdy len testy robila, tak som bola v tom ze ju mavam 15-16DC. Tak mozno nie..

jaja9891
20. júl 2014

No zienky,len tak pre srandu moj uskakany graf 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/jaja
a pridavam aj moje snehobiele testiky,nedaju sa lepsie odfotit, na prvych dvoch boli ciarocky,duchovia,v limite ale slabli a dnes uz len presvitaju jemne kanaliky.... cudne... zajtra uz bude biely ako spominane bruchalove zuby 🙂 a ktovie aj kedy bola ovu 🙂 a tak ma boli vajecnik dnes,ufff... nech dojde mrcha skor ako cez vikend,ze mozem ist do CAR.... prosiiiiim 😅 alebo nech nedojde 🙂

kitulka
20. júl 2014

@jaja9891 No ked by si bol atehu, tak testik by Ti este len teraz mohol nieco naznacit. Dnes si len 8 DPO, vyckaj 2 dni a potom skus znova... Ja som na 8 DPO mala len uuuplne slabulilinku ciarku, skor som mala pocit, ze som si ju vymyslela, ale potom silnela. Takze nevesaj hlavu, ani si nerob falosne nadeje, meraj dalej a testni o 2 dni. Snaz zamestnat mysel niecim inym. Ako pokracujete na stavbe? V tomto teple robite nieco?

kitulka
20. júl 2014

@jaja9891 A drzim palce, nech je tam ciarka 😉

senta_sofia
20. júl 2014

@adrianaaa32 16DC si mala este len pozitivny ovu test, to neznamena, ze ovulacia bola v ten den, ovulacia moze prist od 12-48 hodin a podla teploty to tiez nevypada, ze by bola skor... ale uvidi sa az podla dalsich teplot

adrianaaa32
20. júl 2014

@senta_sofia no som z toho uz debil. Tak tento prvy mesiac bude asi len taky poznavaci. Aspon zistim ako to u mna je...
Dakujem za pomoc 😉

mawiya
20. júl 2014

@jaja9891 cicuš a čo keď? 🙂 hm? veď prečo by to nemohlo výjsť? a nemyslím, že by si mala zasa cystu. ak je to falošne pozitívne, tak preto, že tie testy sú sprosté. sa teraz vyzradím, ale testovala som pred mesiacom, hneď po skončení mrchy. lebo som vracala a bolo mi divno. no a test bol tak pekne pozitívny. presne ako si ty mala pred mesiacom. no a tak som letela k doktorovi, či to neni cysta, alebo nedajbože mimomaternicové a nič. bola som úplne v poriadku. a ďalší test o dva dni bol už len kanálikový. tak asi tak. preto už netestujem - aj keď tento mesiac vlastne ani nemám prečo 🙂 . Veľmi chcem aby ten tvoj nebol "pokazený" ani "cystový" ale "tehuľkovský" . zaslúžiš si zdravé krásne bábatko. Nepochybujem, že ho budeš mať, ale prajem ti ho teraz 🙂 tak cmučky.

mawiya
20. júl 2014

@kitulka juj dievka moja, ako to tam krásne sviet - 9. týždeň. všetko dobré a nech je tam už 39 🙂 😉 a bábatko v perinke 🙂

senta_sofia
20. júl 2014

@jaja9891 a kde su fotky?🙂

senta_sofia
20. júl 2014

@mawiya co nozky? teba zachranili v hodine dvanastej, by sa ti v tychto horucavach uvarila v tej sadre🙂))

jaja9891
20. júl 2014

@kitulka Moja podla teplot som 8 DPO,ale ovu mohla byt skor,lebo uz 10 DC som mala folikul 19x26 mm,ktory ktovie ci vobec praskol... nadeje si nerobim,tie uz zhasli... uz len cakam na ms,kedy dojde,kedze ovu bola tento mesiac skor a pohdem do CAR,dufam,ze mi to uz nic neprekazi... zamestnavam sa vselicim inym,ale kde tu si poplacem,vcera sme murovali,tak makacka cely den,vecer som sla poupratovat za murarmi,pozametat a tak,no a tak som si poplakala,ze na co nam boli tie detske izby a taky domcek,ked mozno budeme len dvaja ☹ este nam treba priecky a polozit skridlu a potom vybavovacky v banke a pokracujeme na jesen ako peniazky dovolia 🙂 a vy dvaja sa ako citite? 😉

jaja9891
20. júl 2014

@mawiya ach moja,bol by to zazrak,uz to neriesim,cakam na ms... mm ma vytiahol dnes na kupko,tak sme trosku vypli,oddychli,samozrejme same tehotne nam chodili popred oci,ale co uz,zavreli sme ich,lebo svietilo slnko 😀 a tak teraz ideme unaveny lahnut a spat 🙂 a ty sa mas ako???cmucky 🙂

jaja9891
20. júl 2014

@senta_sofia joj moja,ja som trubka,mm si zmyslel,ze bal sa,ideme na kupko a ja v tej rychlosti zabudla ja na fotky 🙂 som ja ale trubka,co??? 😀 😀 idem ich pridat,ked ich najdem 🙂

jaja9891
20. júl 2014

zabudnute foto 🙂
@senta_sofia

mawiya
20. júl 2014

@senta_sofia nožky su ako novie. už aj chlpe dolu. 🙂 a zajtra na kupko a od soboty ideme do Vyhní na dovču. tak sa teším 🙂 a ty ako moja. stále na piškotkach? len veľa pi, aby ti tlak neklesal.