Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@updatevani Ja som čakala že mi bude zle. Teda nesťažujem sa, dúfam že mi ani nebude, len teda nečakal som prežieranie 😀 Skús sa spýtať v lekárni či ti niečo neporadia radšej.
@katesocka budem musiet zajtra :D a mozno ze do zajtra prejde :D zatial to je tak jeden den som nemohla hltat preslo, potom nic len hlieny tak sobotu upchate dutiny nemohla som dychat vcera mi bolo ok a dnes zacina kasel :D a sucho v hrdle tak ratam s tym ze zajtra by malo prejst :D
@updatevani tak držím palce nech to prejde a nech sa to nevracia, keď tak sa pre istotu na to spýtaj v stredu u dokiho 🙂
@updatevani tak slivkovy dzus alebo vsetko co som pred nim zjedla skoncilo pekne v zachode.... ale islo to inou stranou nez som ocakavala... :D
@katesocka no to mam aj v plane 😊...ale uz som sa aspon namastila tymianom snad to pomoze ...a dakujem
@ikonica 😂😂😂🤣🤣🤣 prepac smiesno mi...tak no creva sa uz rozhybali len opacnym smerom ....ako ti je?
@updatevani tak po tom neustalom bezproduktivnom natahovani bolo toto prve produktivne..... som zvedava jak to bude pokracovat... neznasam grcanie a ten pocit v krku po nom.. pardon za opis.....
@updatevani C vitamín by si hádam počas tehu mohla brať.
@lussinkaaa Už keď máš pozitívne testy tak si už bt nemeraj zbytočne ťa stresujú.
@updatevani ako dneska? ja som este v posteli a asi tu aj ostanem...rano zas natahovacky, prehanacky a bolest hlavy.... povedala som ze pridem neskor ale asi ostanem doma cely den..... este som nic nejedla..
@lussinkaaa ja som preto prestala merať, lebo ak by mi klesla, len by som stresovala. Odlož teplomer, relaxuj a užívaj si tehotenstvo 🙂 Krásne čiarky, gratulujem 🙂 A vyzerá to tak že sa vidíme v januárovkách 🙂
@lussinkaaa Presne tak ako píšeš, už je to na prírode, ale veru aj ja verím, že bude všetko ok 🙂
@lussinkaaa nemeraj uz... ja som tiez stresovala a zbytocne... ;)
@ikonica ja v pohode ...celkom fucim sice jak slon ale dycham na nos ako tak...hrdlo ma drazdi na kasel ale lepsie ako vcera a v noci..v noci som sa zbodila nato ze horim ...tak som dala polku paralenu
....och to mas za tie dni co ti bolo dobre?
@updatevani no asi tak... aby bola rovnovaha.... ostala som doma.... idem sa pokusit nieco zjest... hrozno mi moc nechuti dnes....a potrebujem zobrat duphaston a nechcem na prazdny zaludok....
@lussinkaaa gratulujem 😍😍😍
@alison11 to beriem ano 😊
@ikonica ostan oddychnes ja ostavam zajtra...tak nieco uz len do seba natlac nech nemas prazdny zaludok ...odychuj aj za mna dnes 😊
@sonka_miro Nooo vyzerá nádejne, ak neklesne teplota, skús o pár dní test 🙂 Držím palce 🙂
@katesocka som zvedava dufam ze sa udrzi. Dakujem
Dnes by som mala ist na pichnutie pregnyluale rozmyslam ci to ma vyznam citim sa chora pod psa
@arcanne2 ja idem zajtra uz na kontrolu lebo pred tyzdnom vvstredu som zacala spinit 🙄

@ikonica no snad ho nepodrzadis a bude vsetko ok.... ano idem do prace musim ist ... :/