icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

updatevani
14. máj 2018

@ikonica no snad ho nepodrzadis a bude vsetko ok.... ano idem do prace musim ist ... :/

katesocka
14. máj 2018

@updatevani Ja som čakala že mi bude zle. Teda nesťažujem sa, dúfam že mi ani nebude, len teda nečakal som prežieranie 😀 Skús sa spýtať v lekárni či ti niečo neporadia radšej.

updatevani
14. máj 2018

@katesocka budem musiet zajtra :D a mozno ze do zajtra prejde :D zatial to je tak jeden den som nemohla hltat preslo, potom nic len hlieny tak sobotu upchate dutiny nemohla som dychat vcera mi bolo ok a dnes zacina kasel :D a sucho v hrdle tak ratam s tym ze zajtra by malo prejst :D

katesocka
14. máj 2018

@updatevani tak držím palce nech to prejde a nech sa to nevracia, keď tak sa pre istotu na to spýtaj v stredu u dokiho 🙂

ikonica
14. máj 2018

@updatevani tak slivkovy dzus alebo vsetko co som pred nim zjedla skoncilo pekne v zachode.... ale islo to inou stranou nez som ocakavala... :D

updatevani
14. máj 2018

@katesocka no to mam aj v plane 😊...ale uz som sa aspon namastila tymianom snad to pomoze ...a dakujem

updatevani
14. máj 2018

@ikonica 😂😂😂🤣🤣🤣 prepac smiesno mi...tak no creva sa uz rozhybali len opacnym smerom ....ako ti je?

ikonica
14. máj 2018

@updatevani tak po tom neustalom bezproduktivnom natahovani bolo toto prve produktivne..... som zvedava jak to bude pokracovat... neznasam grcanie a ten pocit v krku po nom.. pardon za opis.....

lussinkaaa
15. máj 2018

Baby tak posledne testiky ☺ 4 dni meskania MS a Clearblue 6 dni meskania MS ☺ ozaj, meriate este BT? Ja som dnes klesla na 36.85 😕 Myslite ze je to ok?

dadulik6
15. máj 2018

Tak ja dufam ze ovu naozaj bola a ten moj graf si zo mna nerobi srandu🤔 aj ked to na tehu nieje😕

alison11
15. máj 2018

@updatevani C vitamín by si hádam počas tehu mohla brať.

alison11
15. máj 2018

@lussinkaaa Už keď máš pozitívne testy tak si už bt nemeraj zbytočne ťa stresujú.

ikonica
15. máj 2018

@dadulik6 ked zajtra pojde hore, mozno by som skusila testnut ;)

dadulik6
15. máj 2018

@ikonica dneska mi bolo chladno v noci. sme mali okno otvorene tak mozno preto je nizsia ale neviem no bolia ma aj bradavky neskutocne aj podbrusko tak uvidim ak mi ovu spravne oznacilo mala by som v nedelu dostat tak dufam ze nepriiide nech som uz aj ja tehula 😁

ikonica
15. máj 2018

@dadulik6 drzim palce ;)

ikonica
15. máj 2018

@updatevani ako dneska? ja som este v posteli a asi tu aj ostanem...rano zas natahovacky, prehanacky a bolest hlavy.... povedala som ze pridem neskor ale asi ostanem doma cely den..... este som nic nejedla..

katesocka
15. máj 2018

@lussinkaaa ja som preto prestala merať, lebo ak by mi klesla, len by som stresovala. Odlož teplomer, relaxuj a užívaj si tehotenstvo 🙂 Krásne čiarky, gratulujem 🙂 A vyzerá to tak že sa vidíme v januárovkách 🙂

lussinkaaa
15. máj 2018

@alison11
@katesocka od pozitivnych testov som merala len obden, a dnes po troch dnoch nemerania neviem co ma napadlo, ze odmeram. Ale tak mate pravdu, uz viac merat nebudem. Teraz je to len a len na prirode, a ja verim, ze bude vsetko OK 🙂

katesocka
15. máj 2018

@lussinkaaa Presne tak ako píšeš, už je to na prírode, ale veru aj ja verím, že bude všetko ok 🙂

ikonica
15. máj 2018

@lussinkaaa nemeraj uz... ja som tiez stresovala a zbytocne... ;)

updatevani
15. máj 2018

@ikonica ja v pohode ...celkom fucim sice jak slon ale dycham na nos ako tak...hrdlo ma drazdi na kasel ale lepsie ako vcera a v noci..v noci som sa zbodila nato ze horim ...tak som dala polku paralenu
....och to mas za tie dni co ti bolo dobre?

ikonica
15. máj 2018

@updatevani no asi tak... aby bola rovnovaha.... ostala som doma.... idem sa pokusit nieco zjest... hrozno mi moc nechuti dnes....a potrebujem zobrat duphaston a nechcem na prazdny zaludok....

updatevani
15. máj 2018

@lussinkaaa gratulujem 😍😍😍

updatevani
15. máj 2018

@alison11 to beriem ano 😊

updatevani
15. máj 2018

@ikonica ostan oddychnes ja ostavam zajtra...tak nieco uz len do seba natlac nech nemas prazdny zaludok ...odychuj aj za mna dnes 😊

sonka_miro
15. máj 2018

Co vravite na graf?

katesocka
15. máj 2018

@sonka_miro Nooo vyzerá nádejne, ak neklesne teplota, skús o pár dní test 🙂 Držím palce 🙂

sonka_miro
15. máj 2018

@katesocka som zvedava dufam ze sa udrzi. Dakujem

zlatovlaska79
15. máj 2018

Dnes by som mala ist na pichnutie pregnyluale rozmyslam ci to ma vyznam citim sa chora pod psa

updatevani
15. máj 2018

@arcanne2 ja idem zajtra uz na kontrolu lebo pred tyzdnom vvstredu som zacala spinit 🙄