icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

tajkazanova
18. máj 2018

Baby vyzerá dobre graf ? Cítim sa tak všelijak no ale zdá sa mi že sme sa milovali len deň pred potom už nie

hope40
18. máj 2018

Dnesny graf takto testik BFN 😕 myslite ze je nadej ? 😐testy modry 10mlu zeleny 20mlu 😕

topasitta
18. máj 2018

@ludka0611 asi sa len telo potrebuje spamatat. Hadam dalsi cyklus uz bude v poriadku. Alebo nech ani nepride 😁

ludka0611
18. máj 2018

@topasitta no tak hádam že to bude tym... Ta možnosť by mi vyhovovala :D

dracik07
18. máj 2018

Ahojte, tak u mňa je to už jasné, ale nevadí. Nový cyklus - nová nádej ☺

ikonica
18. máj 2018

Tak este som bola na kontrolne sono a dg. Ostava anembryomola... Hcg 99000... Cca o jedenastej idem na stol...

sonulienka13
18. máj 2018

@ikonica zlaticko to ma mrzi ☹ ach jaj☹ ja som mala tiez v 8tt vcasny potrat a Anembriomolu.ale vyčistila som sa sama.zlaticko,boli to a aj bude.ale verim ze čoskoro sa zadari 💕💕💕🙏❤️

0507
18. máj 2018

@ikonica drz sa!

ikonica
18. máj 2018

@sonulienka13 dakujem... Mne sa velmi nechce cakat kym telo zisti ze nie je ozaj tehotne... Ono sa tak stale sprava, vacok rastie... Viem ze samocistenie je setrnejsie ale toto je rychla bodka a ide sa dalej...

martinade
18. máj 2018

@ikonica držím pršteky😘 💕

sonka_miro
18. máj 2018

@ikonica daj vediet ze ako a co je to anembryomola?

ikonica
18. máj 2018

Tak uz mam po ;)

ikonica
18. máj 2018

@sonka_miro vsetko sa vyvija ako klasicke tehu, aj vacok rastie. Aj priznaky su, len sa nevyvinie plod...prazdny vak...

mili22
18. máj 2018

Ahojte čo si myslite o mojom grafe?dakujem ☺

zuji
18. máj 2018

@dracik07 ja tak isto ; ráno dokonca 1 DC ; prišla mrcha po 25 dnoch; ach...tak kratky cyklus som nikdy nemala;

lusyc
18. máj 2018

@ikonica prajem skoré zotavenie a úspešné ďalšie snazilkovanie.

ikonica
18. máj 2018

@lusyc dakujem ;)

alison11
18. máj 2018

@ikonica Ahoj skoré zotavenie prajem,mne dnes povedal,gyn. že vraj z vývojom placenty bol u mňa problém ale že by sa nemalo opakovať.Tak sa chcem anto dať od septembra do snažilkovania zatiaľ si budem grafom sledovať cykly.Podľa čínského kalendára do novebra máme šancu na dievčatko do decembra zas chlapec,tak dúfam,že sa trafíme a úspešne donosíme.Dostala som železo o mesiac idem na preventívku po prvej ms.

alison11
18. máj 2018

@mili22 tvoj graf je teuhlkovský tak nech sa bt drží a // nech sú vidieť na testoch 🙂

alison11
18. máj 2018

@hope40 Je mi to ľúto ale chýba v grafe uhniezďovací pokles na 5dpo čiže graf nezodpovedá tehu grafom :/.Držím palce k ďalšiemu cyklu aby sa zadarilo.Koľký cyklus si po kyrete?

katesocka
18. máj 2018

@alison11 ja som napriklad nemala ziadny pokles 😊

ruzovykvietok
18. máj 2018

@alison11 ani ja som nemala pokles, teplota len stupala a stupala a stupala a potom sa ustalila

0507
19. máj 2018

Caute...u mna ovu potvrdena, dnes teplota rapidne hore...ale mam nadchu, je to tym ovplyvnene?

hope40
19. máj 2018

@alison11 som 2hy cyklus teraz ...vo February graf bol presne ako tento pokles na 9dpo a bolo to tam no dnes vsak mam pokles znovu tak som ani netestovala 😊 dakujem 😘

ikonica
19. máj 2018

@alison11 no o pol hodky ma snad pustia... Nic neboli ani uz nekrvacam, vcera len slabucko... Nasadim gynex vitex serapeptazu kurkumu a ide sa dalej... A ak sa bude dat, pojdem vybrat slepak nech nemam v dalsom pripadnom tehu zas zbytocne stresy a bolesti....

dadus_ka
19. máj 2018

Ahojte, ja sa zatial drzim takto 😊 17dpo asi.

ikonica
19. máj 2018

@sonulienka13 dakujem za podporu.. Tuto stratu vnimam uz inac ako prvu... A mozno je to trochu aj tym, ze mi povedali, ze babo tam asi ani nikdy nebolo, ze to uz zlyhalo na uplnom zaciatku a len vak rastol... V dalsom tehu pojdem asi na sono az v 8tt nech uz mi jasne povedia ci tam je ci nie a hotovo.. Keby ma dr objednal skor ako po mesiaci, tak sa to mohlo uz skor zriesit a nemrhalo by sa casom...ale aj tak dobre, ze ma tak skoro zobrali... Keby ma objednavali, tak by som sla az v ut., str... Zobrali ma ako akutnu... Aj tak mi uz klesalo hcg z 99 na 78tis takze by sa to mozno uz aj cez vikend rozbehlo same.... Nic to ide sa dalej ;) drzim palce aj vam ;)

alison11
19. máj 2018

@hope40 Nuž aj ja rozmýšľam že po prvej ms skúsime,alebo po druhej radšej.Lekár odporúčal 3 cykly brať kys. listovú pred tehu,tak mám dilemu,kedy sa dotoho pustiť 🙂
@ikonica Veru daj sa najskôr do poriadku,aby si mala pohodové tehu potom,nuž ale asi budeš po laparke musieť počkať nejaké 3-6 mesiacov aby sa Ti jazvy zosilnili a pri raste bruška nepraskli.

alison11
19. máj 2018

Ja zatiaľ takýto mám graf kde meriam kde pozabudnem ale budem sa snažiť merať denne a cykly mám nastavené po starom na 37dc,čo tento raz neplatí po kyrete môže trvať 5-6týždňov podľa gyn.tak to potom nakoniec ked sa ms spustí prestavím tento graf. Ale ďalší cyklus by už mal byť iný,som zvedavá koľko dc budem mať po tomto cykle či sa zmení alebo ostane 32-37dc ako som mávala,keďže vaječníky sa mi striedajú a ejden má kratšie cykly a druhý dlhšie.

alison11
19. máj 2018

@0507 Neviem či nádcha vplýva na bt ale ak bude zajtra uhniezdenie tak klesne bt na 5dpo.