icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

myjusiatko
21. máj 2018

@0507 ja uz skusat nemusim, ja som uz 25tt. :D uz to je vidiet aj bez testov. 🙂

0507
21. máj 2018

@myjusiatko jeeej, sorry...pomylila som si adresata 😁

domisi
21. máj 2018

Čo myslíte dievčatá? Bude ovu? Testy mám negatívne...

domisi
21. máj 2018

Môj problém je v tom, že ovulku mávam veľmi zriedka..a predchádzajúce cykly boli také zvláštne... Teplota nič moc. Napr. Apríl...

myjusiatko
21. máj 2018

@domisi mozno keby si mala zapisany hlien, poviem ti viac. Ale z tohoto sa neda povedat absolutne nic.

hope40
21. máj 2018

@domisi chyba zapis hlienu a popripade ovu testy 😊🥀

katka1304
21. máj 2018

Ahojte. Viete mi prosim poradiť? Myslela som si, ze ovulaciu mi vyznačí na 19 dc ( aj ked ovu testy neboli pozitívne), no zrazu mi dnes 22 dc opäť klesla teplota. Ovu test skoro pozitívny v sobotu a v nedeľu, dnes uz bledne, asi som nezachytila vrchol. Ovulacne bolesti ustali. Je to prudké zvýšenie teploty normálne? Alebo to niečo znamená?

ikonica
21. máj 2018

@updatevani halo halo ako dnes?

updatevani
21. máj 2018

@ikonica caukyyy akurat ti idem pisat mail...proste hotova som....chytla som v praci migrenu jak svina dosla som domov a sla som rovno spat teraz som sa zobudila ale este citim dost hlavu ... a rozmyslam jak s tym paralenom ...ci davat ci nie ...

ruzicccka
21. máj 2018

Tak baby .. 2DC
Ideme dalej
Hned ako skonci
Ms si zacnem merat BT takze ... navas casom budem mat vela vela otazok kedze som zaciatocnicka
Dufam ze so mnou budete mat Pevne nervy 😂
Drzim vam vsetkym palce nech nam to vsetkym coskoro vyjde 🤗❤️

hope40
21. máj 2018

@katka1304 na 21dc mas tam pizitivny test BT klesla ak si ovulovala tak uz by mala len stupat inac to nevidim 😕 ak nie ze to bude pokracovat hore dolu tak sa obavam ze to je anovulak ale dufam ze nie niekto ovuluje neskor uvidis co dalsie teploty ukaze 😉❤

nikuska111
21. máj 2018

@sonulienka13 tak ja som sa riadne nasmiala ... Ingrediencie sú topka ... Ale stačia aj lentilky 😂😂😂

sonulienka13
21. máj 2018

@nikuska111 som rada,ze som Vám aspon na chvilku vycarila usmev 🙂

lusinkakiss
22. máj 2018

Ahojte dievčatá, ovu mávam odsledovanu posledné 3 cykly meriam bazalku a chodím aj na folikulometriu(ovu prebehla v predchádzajúcich cykloch na 12ty deň). Teraz v piatok (9 deň cyklu) som mala na ľavom vaječníku 18mm folikul, na pravom 10mm folikul. V pondelok (12 deň cyklu) už na ľavom vaječníku folikul nebol, ale vraj mam na pravom 18mm. Vedeli by ste mi to nejak vysvetliť? Sono mi robili dve rôzne doktorky, ale tvárili sa, že je to OK. Ovu nemám stimulovanú, beriem len inofolic (dlhodobo, ale nemám ani PCO)

lusinkakiss
22. máj 2018

Ešte prikladám graf

alison11
22. máj 2018

Ahojte tak ja ako pred ovulkou 🙂 ešte jeden dva cykly si takto odsledujem a ide sa na snaženie.

dadus_ka
22. máj 2018

@lusinkakiss podla grafu ti pravdepodobne 11dc praskol ten nalavo a 12 alebo 13 ti praskne ten napravo.

bona69
22. máj 2018

Dobré ránko, dievčatá poradte,ms nikde,test biely.lf mám 12 dní, takže mešká mi 2dni.druhy graf je z min.mesiaca, jasný, pokles a došla mrcha,teraz nechápem

lusinkakiss
22. máj 2018

@dadus_ka ahoj a myslíš, že je normálne aby s rozostupom niekoľkých dní ovulovali oba vaječníky? V piatok, ten 9.deň cyklu som cítila takú ostrejsiu bolesť v ľavom vaječníku, ale či to bola ovulácia, to neviem...

dadus_ka
22. máj 2018

@lusinkakiss ak ma zena ovulaciu 2x za jeden cyklus tak praveze to musi byt s rozostupom max 48 hodin. Nejde aby si ovulovala na zaciatku a na konci. Druha ovulacia vzdy prebehne do max 48 hodon od prvej. Preto sa aj lekarka tvarila ze je to ok.

dadus_ka
22. máj 2018

@lusinkakiss 9 pravdepodobne nie. Muselo to byť 11 lebo na teplote sa to zas prejaví tak, ze po prvej ovu stupne teplota o min 0,2 a po druhej stupne este viac

lusinkakiss
22. máj 2018

@dadus_ka ďakujem Ti za info, dosť si ma upokojila ;). Ono tým že ma zakaždým vyšetruje iná Dr tak som trochu nedôverčivá (tiež som sa jej pýtala na to, že čo ten folikul v ľavom, tak len pokrcila plecami, že nevie povedať, či tam určite bol a ci bol na ľavom vaječníku...)

0507
22. máj 2018

Dnes takto

dadus_ka
22. máj 2018

@lusinkakiss nieje zaco 🙂 neboj je to uplne v pohode.

dracik07
22. máj 2018

Ahojte

kasandra999
22. máj 2018

Ja postupujem takto 🙂

updatevani
22. máj 2018

@katesocka caukyy tak ako?

alison11
22. máj 2018

@0507 Držím päste aby zajtra stúplo 🙂

alison11
22. máj 2018

@bona69 Nuž ak má ms dôjsť môže ešte do večera.prípadne uvidíš zajtra či bt nestúpne.

katesocka
22. máj 2018

@updatevani ahoj. No trochu nervozne zo zajtra 😊 inak stale rovnako, ziadne priznaky, akoby som ani tehotna nebola, tak dufam ze je vsetko ok. A ty ako? Dnes lepsie ako vcera?