icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

bona69
22. máj 2018

@alison11 ďakujem, včera som si po utreti našla tahavy hlien ako pri ovu, bolesti ako na mrchu nemám,len ma popichuje v podbrušku, nechápem čo to

0507
22. máj 2018

@alison11 dakujem 🙂

updatevani
22. máj 2018

@katesocka dufam ze mas vsetko ok budem mysliet na teba... Dnes mi je ok necitim sa vobec tehotno takze vselijake pocity mam tiez...zajtra idem za dr lebo mi na pohotovosti povedal ze sa mam hlasit u dr...

katesocka
22. máj 2018

@updatevani dakujem 😊 no tak zajtra ideme obidve 😊 ide hned rano? Ja az na 12:30 tak sa mozem aspon trochu vyspat rano

izy1661
22. máj 2018

Ahojte. Podľa bt ovu nebola, asi anovulak. Ale hlienu bolo poriadne, a aj ovu bolesť, takže tomu moc neeozumiem.
Ale čo sa chcem spýtať je, že vždy, keď som mala citlivé bradavky tak to bolo len ked som sa ich dotkla, ale teraz je to dosť silná bolesť aj keď sa ich vôbec nedotykam. A ešte k tomu som pred pár dňami som slabo spinila. Tak neviem či je to niečo hormonálne alebo čo :/ Bez ovu tehotenstvo nepredpokladam, len by ma zaujímalo, ze či vás nenapadne, že čo by to mohlo byť 🙂

alison11
22. máj 2018

@bona69 A koľký dc si? či už mála ms dôjsť aj počas tehu býva hlienový výtok ktorý sa mení na hustejší.

alison11
22. máj 2018

@0507 Za málo 🙂

alison11
22. máj 2018

@katesocka Jej čakám na krásne správy zajtra 🙂
@updatevani Aj od teba čakám zajtra pekné a len dobré správičky 🙂 Držím Vám kočky palce.

bona69
22. máj 2018

@alison11 29dc,LF mám vždy 12dni, takže mešká už 2dni, teplotu meriam o 4rano

dracik07
22. máj 2018

Dievčatá ja by som už tak privítala ms, aby začal nový cyklus a stále nič. Dnes som si myslela že uz ide ms a to len priesvitný hlien 😑 . Ešte nikdy som nemala takýto cyklus ako teraz. Max. 28-30 dnovy. Neviem čo sa to deje.

bona69
22. máj 2018

@dracik07 detto😣❤️

updatevani
22. máj 2018

@katesocka nie tiez idem az na obed ale ked mam stres... Ozaj mam este sem tam ako keby zaspineny vytok ale len mierne neviem to opisat a asi sa len prilis stresujem a sledujem ..🙄🤔 tiez si pospim 😂...inak dnes aj malo co prsia citim

updatevani
22. máj 2018

@alison11 dakujem ty si skvela podpora 😍

tomikejt
22. máj 2018

Baby, chcem si tiež začať merať teplotu, poraďte mi akým teplomerom a kde meriate 😊

katesocka
22. máj 2018

@alison11 dakujem velmi pekne 😊

katesocka
22. máj 2018

@updatevani Ale urcite bude vsetko v poriadku 😊 Ja som prsia citila vcera, cely vikend nic a vcera si to teda vynahradili 😂

sandra151
Autor odpoveď zmazal
0507
22. máj 2018

@katesocka
@updatevani
dievcence, drzim vam palce, aby ste prisli len s dobrymi spravami...sme tu vsetci zvedavi 🙂

0507
22. máj 2018

@alison11 aj ked nemam pocit, ze je nieco inak ako kazdy mesiac...

katesocka
22. máj 2018

@0507 dakujem velmi pekne urcite zajtra napisem co a ako 😊

bona69
22. máj 2018

@sandra151 skoro ako môj🤗

0507
22. máj 2018

@katesocka a aky pocet 🙂))))))))

katesocka
22. máj 2018

@0507 ach, stale dufam ze len 1 max 2 😁

updatevani
22. máj 2018

@0507 dakujem budem pisat 😊😊

updatevani
22. máj 2018

@katesocka inak testujes este? Ja som naposledy pred tyzdnom v stredu

katesocka
22. máj 2018

@updatevani tyzden a pol som netestovala, naposledy tyzden po meskani ms. Uz ani teplotu nemeriam, bojim sa ze by som sa mozno zbytocne stresovala. Co ma byt, bude, zajtra to budem vediet naisto 😊

updatevani
22. máj 2018

@katesocka ja teplotu tiez nemeriam od pozitivneho testu nech nemam viac stresu ako uz ho mam ...

katesocka
22. máj 2018

@updatevani vsak prave to. Ach jaj uz sa neviem dockat zajtrajska 😊

updatevani
22. máj 2018

@katesocka aj ja sice ja uz jak na klavir tam chodim...🙄 Jeho trafi ked ma zas uvidi 😃....ja hlavne som zvedava na teba na pocet deticiek 😋

nikuska111
22. máj 2018

Baby myslíte že je pozitívny