icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vejula
9. jún 2014

@senta_sofia moc ti želam teda krásne leto, pohodu a tak dalej. Užívaj si decká a ked tu niekedy nakukneš daj o sebe vedieť ako sa máš 😉 pa

paskolinka
9. jún 2014

dobre rano dievcata, hlasim 3DPO, ovu klasicky na 13DC 🙂

afra
Autor odpoveď zmazal
paskolinka
9. jún 2014

@afra a co bude 30.6.? 😨

afra
Autor odpoveď zmazal
paskolinka
9. jún 2014

@afra aha 😀

senta_sofia
9. jún 2014

@zuzulienocka77 @joannah13 @jaja9891 @mawiya @paskolinka @vejula dakujem, nebojte sa, ozvem sa urcite, ako dnes 😀 potrebujem trosku odstup, dohodli sme sa tak s manzelom este minuly mesiac, ze ak to nevyjde... a hlavne nechcem, aby moja rodina bola poznacena tym, ze budem 90% svojej pozornosti venovat dietatu, ktore nemam a kaslat na tych, ktorych mam a ktori ma potrebuju

rybkaa
autor
9. jún 2014

@sofi88 jééééééj vidíš, ja som to vedela, že krv to potvrdí 🙂 potichučky blahoželám, nech pekne krpček rastie a hcg stúpa 🙂 graf máš perfektný 🙂
@ivet1987 paráda, pekne ti silnie a grafík je úplne úžasný 🙂
@senta_sofia merať nemusíš, ale chodiť sem musíš 😀 lebo mne tu teda budeš riadne chýbať 🙂 a dobre robíš, uži si leto, bábätko si ťa nájde, keď to nebudeš čakať, možno niekde v rákosí pri vode sa podarí 😀 😀 😀
@jaja9891 pozri ako je von pekne, treba sa tešiť zo života z maličkostí, dnes sme tu, zajtra tam, nemysli toľko pesimisticky, nemysli na to, čo bolo, ale mysli na to, že čo bude, treba veriť v lepšie zajtrajšky 🙂

joannah13
9. jún 2014

@sofi88 jak uz sem nekde psala. Tak bricho me poboliva do ted, ale asi prvni tri tydn byly fakt jak pri MS. No hold se tam neco v brisku deje a nemuze ro zustat jen tak. Dulezite je, ze testy sili, hlavu vzhuru, bude to dobre, vsechno pro to zatim znaci, ze jo..
@ivet1987 pamatujes na muj nekonecny graf? 😀 taky sem rekla, ze do prvni kontroly a pak zas do dalsi kontroly.. jeste i dnes mam nutkani, kdyz ten teplomer vidim vedle postele 😉

senta_sofia
9. jún 2014

@rybkaa sak vidis, ze uz som tu 😀 ty o dva tyzdne vypracuj studiu vplyvu vrbovskej klimy na pocatie a v juli je tam festival vrbovske vetry, tam sa dvaja suloziaci v dave stratia, mozeme skusit 😀

paskolinka
9. jún 2014

@senta_sofia jasne, chapem. trosku sa odputat a prejst na ine myslienky... 🙂 ja si tiez stale hovorim, ze nieco take by mi prospelo. len neviem ako na to. ja deti nemam a staram sa len o seba a mm, kazdy den total rutina (rano do roboty, vecer z roboty)... ja si neviem predstavit napr. ze by som nevedela, kedy mam cakat ms - ako niektore dievcata hovoria, ze ked sa prestali na to sustredit a zamestnali sa niecim inym, tak zrazu si len uvedomili, ze im tyzden meska a boli v tom.

paskolinka
9. jún 2014

@senta_sofia vrbovske vetry 😀 😀

rybkaa
autor
9. jún 2014

čauce mrafce 😀
baby, poviem vám, ten piatok bol strašný.....boli sme v Brusne na benzínke, keď nám svokor volal, že na D1 sa stala nehoda pri Piešťanoch, až mi zle ostalo....teraz mi už nikto nevyvráti, že ten deň nie je prekliaty.... diaľnica bola v čase, keď sme tade prechádzali bola ešte zavretá, ale v opačnom smere, takže sme to videli, vyťahovali autobus práve, bolo tam plno áut, televízie, záchranári, policajti, krízový štáb....husia koža, všetko sa mi to vrátilo o 5 rokov späť....brrr....strašná tragédia, hlavne keď sa jedná o deti.... ☹

no ale na veselšiu tému...posnažili sme sa v stredu ráno, piatok ráno a v nedeľu večer, ovu vyzerá že bola včera poobede alebo navečer, lebo ako sme odchádzali z Piešťan, strašne ma pichalo vo vaječníkoch, ale že riadne, večer už len trošku a ráno to prešlo, teplota šla hore, takže sa zrejme niečo dialo 🙂 Ovu test pozitívny v sobotu, včera už bledší, takže to sedí...tak a teraz zase len vyčkávať, kým sa bude dať testovať 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

mawiya
9. jún 2014

@rybkaa tak som na teba myslela, keď som počula o nehode, ale sa mi uľavilo, keď hovorili, že žiadne auto. ale je to strašné a moje decko zajtra do školy v prírode, tak sa bojííííííííím. ☹
No a grafík je super a isto ste poplodili. len teraz pekne hniezdi 🙂. ako sa cítim, budem tak do 3 dní nasledovať.
cmučke 🙂

rybkaa
autor
9. jún 2014

@afra no to som zvedavá, čo tie biele kúsky sú, čo ti povie doktor, lebo ja som to mala pri minulej MS tiež a neviem to definovať, čo to je....či sliznica či čo 😕

rybkaa
autor
9. jún 2014

@senta_sofia 😀 😀 😀 vo Vrbove sme nakoniec neplodili, lebo ako antikoncepčné opatrenie sme mali v izbe svokrinu sestru 😀 spali sme v obývačke na gauči a ona zaspala pri telke, tak sme ju už nebudili 😀 ale boli sme na Truck show v Piešťanoch, mohli sme to oprieť kdesi za kamión 😀

paskolinka
9. jún 2014

@rybkaa no strasne ta nehoda... 😖 som hovorila aj mm, ze pred piatimi rokmi toto a teraz zas kopu mrtvych, on na mna kuka, ze vsak to vobec nesuvisi. nuz, muzsky pohlad na vec 😉

rybkaa
autor
9. jún 2014

@mawiya takže ovu je za dverami? a decko pred dverami? no to sa bude plodiť 😀 neboj nič, nestane sa mi nič, bola to sprostá náhoda, chyba šoféra, proste ich to tam čakalo.... ale malý bude v pohode, uvidíš, ako ťa po návrate vystíska 🙂

afra
Autor odpoveď zmazal
adamnela
9. jún 2014

Ahojte kočeny 🙂

@rybkaa grafik super, snazenie bolo ako malo byt, takze teraz treba len yvckat tych par nekonecne dlhych dni
🙂 Drzim moc palce, aby bolo toto ten vitazny rybus 🙂
@senta_sofia no Ti ani nestranduj, ze by si nas tu nechala...Sme sa Ti aj tak vryli do srdeicka, ze Ti to neda a budes tu chodit čumákovat 🙂 A jasne s meranim a sledovanim si oddychni, ale sem k nam urcite musis chodit...Chybal by mi Tvoj humor, tak ako aj ostatne by ste mi tu moc chybali...
@afra 😒 😒
@paskolinka graf super 🙂 A kedy ste sa snazili?
No ja zatial takto: http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
Najlepsie by bolo keby som ovulovala cez tento vikend, ked bude mm uz od stvrtka doma 🙂

rybkaa
autor
9. jún 2014

@paskolinka nesúvisí....možno náhoda....ťažko povedať....pre mňa je tento deň zlý, pre niekoho možno šťastný, je to pohľad na vec 🙂

rybkaa
autor
9. jún 2014

@afra jaj, zle som prečítala...ja som som to mala také svetlé tiež, akoby biele zafarbené mierne do ružova či svetlohneda, neviem ako to definovať, no nebola to krv ale také svetlé kúsky....predtým som to mala tiež (teda posledné dve MS) a predtým som si to nikdy nevšimla, tak neviem - sú to kúsky z vajíčka alebo sliznice?

mawiya
9. jún 2014

@rybkaa jaj nech je už späť 🙂, normálne mi lezú moji puboši na nervy, ale keď nie sú doma, tak sa idem zožrať

paskolinka
9. jún 2014

@rybkaa pre teba uz bude tento datum asi navzdy nestastny 😔 asi len keby sa na ten den niekedy v buducnosti trafila nejaka velmi stastna udalost, tak sa to to otoci 😉

paskolinka
9. jún 2014

@adamnela tentokrat to vyslo 3 dni a 1 den pred ovu 😉

afra
Autor odpoveď zmazal
snehulienka82
9. jún 2014

@rybkaa
@adamnela
ahojte babenky, potrebujem radu, uz iba spatne zistujem, kedy som mala teda ovu, ked sa nevedia dohodnut... tuto jeden graf: http://www.womenzone.cz/uzivatelka/snehulienka8...
a tu druhy:

tak co si myslite??

zuzulienocka77
9. jún 2014

Ahojte kočky, ako po víkende? Bol síce krásne slnečný, ale my sme boli zavretí doma. Krpec chorý s horúčkami a dnes som už aj ja nachcípaná ☹ . Aj moja mama, aj sestra, ešte čakáme na môjho mužíčka isto sa prídá 😀 .
Ja som v sobotu nemerala, bola som si po dlhej dobe sadnúť s kamoškami, tak som bola vonku do 2:00 a trošku pripitučká, tak to nemalo význam merať 😀 . Ale super bolo, na staré časy som si pospomínala, ešte sa mi aj spolužiak zo strednej pobil, presne ako za mladi, tak som ho ratovala 😀 😀 .
Ale ten môj graf sa ozaj podobá na minulo cyklový 🙂 . Žeby ma ovula skôr navštívila, no kiež by
http://www.fertilityfriend.com/home/4f3862

zuzulienocka77
9. jún 2014

@rybkaa dobre ste sa posnažili, držím silno palčiskáááá. Bude na konci zelený neboj 😉

sofi88
9. jún 2014

tak a mam za sebou druhy odber na HCG, pomalicky sa pripravujem na to ako to poviem manzelikovi v pripade, ze HCG rastie... kupila som si este jeden test a ten mu dam do skatulky aj s cumlickom 🙂 tak uvidime ako zareaguje... dufam, ze bude stastny ak budu vysledky dobre... inac, podbrusko pobolieva aj nadalej a stale na inom mieste, tak som z toho nejako v rozpakoch 🙂 tu je moj grafik a aj dnesny doobedny testik... http://www.fertilityfriend.com/home/45a5ae